Het waren creatieve spelletjes
Was een fantastische namiddag met alle collega's!
Perfect voor teambuilding, we willen bijna terugkomen om de activiteiten te doen waar we de kans niet voor kregen.
Leuk in elkaar gestoken - voor mezelf jammer dat ik door gezondheidsproblemen niet aan alles kon en mocht deelnemen Fijn dat je in aansluitingvan je teambuilding eten kan - zo blijft de sfeer behouden Een dank u wel aan de organisatie om glutenvrij eten mogelijk te maken zodat ook ik onbezorgd kon genieten samen met de collega's. Een grote plus voor mij was de lieve hond die ik knuffelen kon
Heel fijne teambuilding. Op een andere manier leer je uw collega's kennen en het was echt met momenten hi-la-risch!
Leuk hoe alles mooi rond het boerderijleven draait van spelletjes
Veel gelachen , veel plezier gehad tussen de koeien. Het was echt een kudde dat op stap was waar we als teams moeten werken en leren luisteren naar elkaar
Wij komen zeker terug!
Super trevreden over de activiteiten! Ons gezelschap was erg gevarieerd omdat we de verjaardag vierden van mijn zoon en dochter! Desondanks kon iedereen meegenieten van de fijne avonden! We hebben genoten, gelachen en gezweet . De boer en boerin waren heel erg vriendelijk en behulpzaam. We voelden ons meer dan welkom. Alles werd mooi uitgelegd. Drankjes waren er ook in overvloed! De locatie was ook prachtig!Kortom we hebben er heel erg van genoten!
Wij kwamen als teambuilding bij FarmFun terecht: heel leuke namiddag gehad met topactiviteiten. Aan alles werd gedacht, ook een lekker drankje en tussendoortje en als afsluiter een heerlijke BBQ. Zeker voor herhaling vatbaar!
Goede organisatie en leuke afwisseling in de spelletjes.
Heel goed georganiseerd, oog voor detail.
Fijne ontvangst 's morgens, zelfs als ik veel te vroeg arriveerde. Voor ieder wat wils, zowel fysieke, als technische, als denkspelletjes. Spelletjes met een combinatie van de drie, maar vooral ook spelletjes om samen te werken. Dat alles in een leuke setting. Bovendien was er een tweede groep die andere spelletjes kreeg dan ons. We kunnen dus nog eens terug gaan. De echte boerenbuiten, voor sommige was het even verschieten ;0)-
het was een fijne ervaring, heel mooi kader.
Super toffe teambuilding met gevarieerde activiteiten, leuke inkleding & een gezellige BBQ nadien!
Heel gevarieerd Verschillende pauzes met drankjes en leuke tussendoortjes
het was niet alleen genieten op de dag zelf, maar ook nadien nog veel gedacht aan en genoten van de fijne momenten met de collega's! aangezien we nog niet alle spelletjes hebben gedaan, voor mijn part voor herhaling vatbaar!!
Zelfs als je niet deelneemt aan de spelen, is het leuk als supporters
Heel veel afwisseling. Een hele leuke namiddag gehad! Maar bij sommige spelletjes mocht het nog wat pittiger geweest zijn. Sommige games mochten iets moeilijker gemaakt worden.
Van bij aankomst "goed buikgevoel" en werden verder steeds in eigen team beg(b)eesterd om er 100°|° voor te gaan!
Een ervaring buiten mijn verwachtingen. Zeer leuk!
Leuke en originele teambuilding!
Het was een zeer fijne en actieve teambuilding! Alles was piekfijn geregeld. We kregen ook een lekkere koffiekoek, een puddinkje en een stukje fruit. Er was ook een groot assortiment aan dranken en we konden ´s avonds afsluiten met een zeer lekkere BBQ. Dit is 100% een aanrader!
Als je nog eens je jeugd wil herbeleven, dan is farmfun echt wel the place 2 be. Heel leuke spelen, goed georganiseerd, samenspel staat voorop, dus zeer goed voor teambuilding, mooie propere omgeving. Spelbegelei(ij)ders zijn zeer vriendelijk, met duidelijke uitleg en af en toe wat tips. Gewoon een super ervaring om zeker nog eens te doen.
het werd een actieve dag waarin je elkaar leert kennen op een andere manier. Farmfun Aalter had alles voorzien en had voor alles een oplossing. Het programma werd op het moment zelf aangepast aan de groep.
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!