Leuke opdrachten waarbij je elkaar moet helpen om hem tot een goed einde te brengen.
heel leuke beleving met iets voor iedereen elk vindt er zijn ding natuur tussen de dieren heel vriendelijke en hulpvaardige mensen
Heb plezier gemaakt met de spelen en genoten van de rust tijdens de belevingswandeling. Dessertbuffet zeer inorde.
Wij hebben met onze dienst neurologie een super toffe namiddag gehad bij jullie!
Het was een hele leuke namid verstand op nul en go wet de flow zou men zeggen . Ook voor de organisatie een dikke pluim ! Merciekes
Leuke opdrachten, goede begeleiding, veel lekkers en mooie setting. Achteraf zeer verzorgde BBQ en zeer vriendelijke, gastvrije uitbaters.
Bij FarmFun krijg je er een extra lachsessies er gratis bij. Met collega's deze teambuilding gedaan en wat een hilarische ervaring. Gieren van het lachen dat hebben we gedaan. Kortom de ideale teambuilding. Je wordt direct uit je comfortzone getrokken zonder er veel bij stil te staan. Het is heel intens voor je fysiek maar toch ga je met bakken energie naar huis. Na de teambuilding hadden we zo'n voldaan gevoel door elkaar te helpen, te pushen tot het uiterste. Er zijn heel veel leuke teambuildingen maar deze is van een heel ander niveau, deze was fenominaal.
Top begeleiding met zalig leuke spelletjes in een prachtige setting. Ongelooflijk vriendelijke begeleiding, die je op je wenken bedienen, tijdens de games, ervoor en erna! Echt TOP
Mijn getuigen hadden deze ervaring als verrassing ingeboekt. alle vrijgezellen waren zeer enthousiast, we zijn allen voor de winst gegaan :D zeer aangename en sportieve begeleiding door de zaakvoerders. Zeker aan te bevelen!
Toffe sfeer! Leuke namiddag!
Ik vond het een super ervaring! Heel verzorgde omgeving, hele leuke spelletjes, het materiaal is ook heel netjes en degelijk, maar bovenop dit alles supervriendelijke mensen! Als ze mij nog eens vragen waar ze echt kunnen aan teambuilding doen, dan stuur ik ze zeker naar jullie door! Chapeau!
Dit was de tweede keer dat ik dit had gedaan. Eerste keer was met een vrijgezellen en tweede keer met mijn flexi. Was twee keer een super belevenis. Zeker een aanraderom te doen!!!
Leuke activiteiten in een mooi kader.
Wat een beestig leuke teambuilding! Voor elk wat wils: denkspelletjes afgewisseld met meer actieve activiteiten op een toffe goed bereikbare locatie. Voor jong en oud. We hebben geleerd dat je eerst goed moet overleggen alvorens aan de activiteit te beginnen (ook al wil je er direct invliegen) en dat koe-mmuniceren heel belangrijk is. We zijn als een nog hechtere kudde naar huis gegaan.
Ook met mijn 6 maand zwangerschap kon ik in de verschillende opdrachten een rol vervullen en het team ondersteunen. De spelbegeleiders waren zeer enthousiast en motiverend.
Zeer leuke activiteiten. Aangenaam vertoeven op deze zeer mooie boerderij. Zeer goede gastvrouw.
Mooie locatie, goede begeleiding, ideale teambuilding. Iedere deelnemer was enorm enthousiast. Ook voor de supporters was het een fantastische avond. Onze lachspieren zijn goed getraind.
Leuk om jullie boerderij op een speelse, actieve manier te ontdekken! Voor elk wat wils in het aanbod van de spelletjes!
Ik vond de activiteiten leuk en gevarieerd. We konden elkaar aanmoedigen en waren zelf ook actief bezig. De spelbegeleider was super vriendelijk!
Een namiddag vol plezier en ontspanning om er weer tegenaan te gaan tijdens het nieuwe schooljaar.
Zeer leuk, gevarieerd en opdrachten die ik nog niet eerder speelde tijdens teambuilding. Pauze wanneer we willen, op ons tempo.
Toffe activiteiten, passend binnen het farmthema, mooie variatie. Heel leuk om te doen!
Zalig hoe de medewerkers vol passie hun best doen je een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij ons zijn ze er zeker in geslaagd! Bovendien was deze namiddag ideaal om onze conditie nog eens op de proef te stellen zodat we 's avonds zonder schuldgevoel lekker konden verder vieren aan tafel.
Zeer leuke namiddag
Heel tof
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!