Je leert je collega’s op een andere manier kennen. Gewoon eens uitleven. Zalig zot doen
Top organisatie , zeer leuk
Zeer goed en professioneel georganiseerd, warme ontvangst en échte team-building activiteiten vol sfeer!
Het is een zeer leuke Familie Actieviteit, Zeer vriendelijk ontvangen, alles netjes verzorgd. Ruime keuze aanbod .Alles is veilig . Je beleeft er een leuke namiddag .
Beter dan verwacht het was heel leuk
- Gevarieerde spelletjes, voor elk wat wils - Vriendelijke en toegankelijke medewerkers - het plaatje klopte, alles paste volledig in het thema - degelijk materiaal, netjes
Unieke spelen in en rond de boerderij. De gastvrouw alsook de begeleiding waren Top! Ook de BBQ achteraf was uitgebreid en lekker. Alles was goed verzorgd. Zeker een aanrader!
We hadden Farmfun gekozen als vrijgezellenactiviteit. Het was echt een super toffe ervaring. De opdrachten zaten leuk in elkaar. De één al wat intensiever dan de ander, maar zo was er voor ieder wat wils. Daarnaast ging alles ook door op een heel mooie locatie en werden we top onthaald en begeleid. Zeker voor herhaling vatbaar!
Het was echt een fijne ervaring! Gevarieerd aanbod dat tijdig werd afgewisseld met een korte pauze.
Een mooie locatie leuke farmspelen een verzorgt breugelbuffet. Een echte aanrader
Hilarisch, ontspannend, fun! Kortom: een aanrader!
Leuk om elkaar op een andere manier te leren kennen. samenwerken staat echt wel centraal.
Mega tof
Heel goed georganiseerd, heel netjes!
Prachtige locatie, supergoede begeleiding en alles voorhanden om er een leuke en verbindende avond van te maken. Leuke uitdagende opdrachten!
Top locatie bedankt dat we mogen komen
Gelachen van begin tot eind . Echt superleuk
Originele teambuilding. Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuk totaalconcept in een mooie en originele omgeving en goed over nagedacht. Voor herhaling vatbaar !
Het was een familiebijeenkomst ter ere van een huwelijksjubileum en we werden verdeeld in 2 'kampen' die tegen elkaar mochten strijden. Iedereen ging er voluit voor en dat zorgde voor heel wat gespeelde spanning maar vooral heel veel plezier, humor, inzet en gezonde strijd. Een echte aanrader.
Prettige namiddag beleeft alles was in orde. De verwelkoming. De games .de Breugel maaltijd was top
Super leuk, fantastische ervaring. Vrij van deelname volgens vermogen
Afwisseling tussen denk- en doe-activiteit, met een ongedwongen begeleiding die veel oog had voor veiligheid
Heel goed ontvangen bij aankomst. Service gerichte medewerkers. Goede en continue begeleiding en uitleg bij de diverse activiteiten, kortom een zeer geslaagde teambuilding en voor herhaling vatbaar.
Topavond in een prachtig kader!
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!