Gewoon alles was top !

• Zijn er verbeterpunten? Nee

Tof concept

Hilarische activiteiten, fun verzekerd

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? De proef met de balken rond ik fysiek niet gezond, te zware balken
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Mooie dag met de familie

Heel leuke activiteiten aangepast aan de groep. Vriendelijke ontvangst en bediening. Anouk deed het fantastisch en met een kwinkslag wist ze iedereen te bekoren. Voor onze familie was dit echt een topdag.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een namiddag plezier met de familie

Ontspannen onder fijne begeleiding de competitiegeest nog eens wakker maken want wie wil er nu niet graag veel koeros verdienen en winnen. Dit allemaal op een mooie en verzorgde locatie met niets dan vriendelijke mensen en een vlotte service. Een heel geslaagde familiedag voor ons.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Anouk onze spelbegeleidser gaf heel heldere uitleg en was ook heel betrokken bij het geheel. Ze hielp ons zelfs in een onderdeel waar de man minder in onze groep nadelig was.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Het enige voor mij grote minpunt vandaar maar een 8 is dat de ruimte waren we aten gemeenschappelijk was en er net op dat moment een tafel luidruchtige vrouwen ook aanwezig was. Door het vele lawwai kon ik mijn tafelgenoten niet verstaan. Voelt voor mij heel vermoeiend zoveel lawaai

Fantastische teambuilding

Reacties van iedereen waren zeer positief.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Danny deed het super
  • Zijn er verbeterpunten? 3 groepen tegelijk zou teveel zijn bij regenweer
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee

Te fysiek

Er was ons gezegd dat iedereen dit kon fysiek niet waar gebleken , was super leuk maar niet voor mij spijtig genoeg.

• Wat vond je van het programma?
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Door kleine groep alleen contact met die kleine groep

Super leuke ervaring, echt een aanrader!

Super leuke opdrachten met daarna een lekker BBQ, een echte aanrader!

Leuke opdrachten

Heel leuk in elkaar gezet , een echte aanrader

Super leuke avond gehad!

Wat een vriendelijk team stond ons op te wachten en wat een leuke activiteiten hebben we kunnen doen met ons eigen team! De locatie was super tof! Netjes, mooi interieur, rustige omgeving! Van begin tot het einde genoten

De max!

Het was een namiddag die tot in de puntjes af was. De spelen waren héél erg origineel en tof. Leuk met de drankpauzes, wat wel nodig was want we gingen er volledig voor. Ook het eten was heel erg lekker en smaakte enorm na zo’n dag. Het was simpelweg tot in de puntjes allemaal in orde en proper! We hebben ons enorm geamuseerd. We zien ook dat jullie dit met veel passie doen!

Beestig leuke teambuilding

Heel professioneel. Vriendelijk personeel

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Toplocatie met heel leuke, uitdagende activiteiten die de teamgeest (nog ) sterker maakt!

Hoewel fun tijdens een teambuilding primeert, ga je tijdens deze activiteiten samen als groep tot het uiterste. De opdrachten vond ik 1 voor 1 heel leuk om te doen! Inspanning en plezier kwamen telkens aan bod, waardoor het doel van de teambuilding meer dan geslaagd was! Zeker voor herhaling vatbaar!

ontzettend leuk

Super toffe namiddag beleefd bij Farm Fun in Aalter. De activiteiten zitten heel slim in elkaar, waarbij je deelneemt naar je eigen kunnen en willen, maar waar je ontzettend veel amuseert. De spelbegeleidsters zijn kleine duiveltjes maar enorm behulpzaam. Een fantastisch adres voor een teambuilding of een grote familie groep avontuur. Super lekker bbq gegeten en de 4-uurtje van eigen bodem was een perfecte afsluiter.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen niets moet, alles kan
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? neen

Wij hadden onze 33 koppige team - teambuilding bij Farmfun in Aalter. Het was echt een hele toffe namiddag die ons echt deed samenwerken en waarbij we talenten van elkaar hebben ontdekt die tot nu onbekend waren. Leuke spelletjes waar iedereen kon bij aansluiten met deftig en zeer degelijk materiaal. Ook de versnapering tussenin werd heel erg gesmaakt door de voltallige groep. 's Avonds hadden wij ook nog een bbq die tot in de puntjes verzorgd was. De boerderij zelf is ook een hele mooie locatie, netjes en met respect voor de dieren. Wie wil kan ook een verfrissende douche nemen en dat in een nette omgeving.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen beide spelbegeleiders waren zelf enthousiast, vriendelijk en deden telkens geduldig de uitleg van wat verwacht werd.
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? alles vlot verlopen

het was hilarisch

een heel leuke en toffe namiddag, je eens goed kunnen uitleven zoals vroeger in de jeugdbeweging. ik heb me geamuseerd samen met de collega's

Fantastische

We hadden een fantastische teambuilding bij Farmfun. Heel wat afgelachen. De lunch was tiptop in orde met een lekker hoeve-ijsje als dessert. Zeker een aanrader.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Alles is perfect

Fantastische ervaring!

Wat een leuke namiddag! We hebben als 4 teams ons enorm geamuseerd!! Het eten is ook echt heel lekker! Het zijn haalbare, leuke, originele spelletjes! We zouden zeker terugkomen! Het was Hmmoooeeeeetastisch!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Gezellige locatie en een originele manier om aan het groepsgevoel te werken! Ook het eten was heel lekker!

Zeer leuke ervaring

Zeer mooi kader, aangename en vriendelijke begeleiders bij de activiteiten, verzorgde activiteiten. BBQ was uitstekend. Enig minpunt is de lange tafel bij het eten. Aan een lange tafel is het moeilijk om met een grote groep met iedereen te communiceren.

Wat een top-teambuilding!!

Als ik aan deze dag terug denk, verschijnt er spontaan een glimlach op mijn gezicht . Die opdracht in het hooi was de MAX !! Ik heb genoten van deze fantastische dag !

Super leuke activiteiten!

Het was heel leuk om het competitieve dat in elk van ons zit weer boven te halen. We voelden ons terug kind en speelden het spel zoals op een zondagnamiddag in de jeugdbeweging

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Het was een strak programma maar de spelbegeleiders konden de kuddes op een gewone enthousiaste manier terug bij elkaar roepen
  • Zijn er verbeterpunten? Het denkspel met banden was ok maar de banden waren veel te zwaar
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Jullie zijn goed bezig

Zeer leuk!

We hadden een aangenaam teambuildingsmoment op de boerderij. De opdrachten waren gevarieerd en iedereen kon meedoen. Echt aan te raden!

Ideale teambuildingactiviteit

Met de collega’s hebben we voor farmfun gekozen als teambuilding, en we hebben ongelooflijk veel plezier gehad. Het was een regenachtige dag, maar ze hadden alles zodanig georganiseerd dat de spelletjes binnen gespeeld konden worden. Het was een topervaring!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Boerderijspelletjes op een hoog niveau :)

Ik dacht eerst: oh nee, spelletjes. Maar al snel bleek dat de aanpak van FarmFun superprofessioneel, hip en origineel is. Zelfs als rugpatient kon ik alle spelletjes meedoen omdat er voor elke vaardigheid wel iets in elk spelletje zit. Superleuke voormiddag!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vlot en tof
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was lachen, gieren, brullen!

Genoten van een 'beestig' leuke familie dag! Nooit gedacht dat in het achterste van een koe grabbelen een mens zo gelukkig kan maken. Het was inspannend, ontspannend, lekker en super leuk. Merci Farm Fun Aalter in het bijzonder spelbegeleidster Anouk voor je geduld met 'team roze en haar 50+ pubers'

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Anouks geduld en enthousiasme
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Teambuilding ten top: verzorgd, verbindende, informatieve spelen, gezellig, lekker en betaalbaar.

Van bij de reservatie word je ondergedompeld in het boerenleven via foto's, het moooeeh geluid als je info vraagt per telefoon, het woordgebruik, ... alles ademt 'farm' uit. We kregen een top ontvangst en werden super goed begeleid gedurende de middag. De games hadden zowel een verbindende, informatieve als ontspannende functie wat nu net bijdraagt tot de reden waarom je ter plaatse bent. De extra verwennerij tijdens de pauze was lekker en onverwacht. Het is ook fijn dat je effectief op een actieve boerderij tussen de dieren, het hooi, opbergplaatsen en stallen kan vertoeven. Kortom een echte aanrader!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen goesting
  • Zijn er verbeterpunten? Misschien de zwaarste activiteit vroeger op de middag leggen wanneer de batterij het volste is.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen enkele, in tegendeel, we werden op onze wenken bediend.

Barelstraat 16

9880 Aalter

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Aalter

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!