Fantastisch!

Leuk om te zien hoe je met een verscheiden team toch een fantastisch parcour kan afleggen! 2de keer in korte tijd deelgenomen en het me opnieuw geen moment beklaagd! Leuke teambuilding heerlijke omgeving, fantastische mensen! Ik had jullie aangepresen bij collega's en ja hoor ook zij zijn wild enthousiast..! Net wat we 'nodig hadden na die vreselijke covid tijden! We werden allemaal wat individueler maar worden hier terug wat mee met zoals voorheen : one team! Thx! Eva

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Indien tweede maal misschien es een andere opdracht?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Farmtastisch!

Heel goede begeleiding, mooi in elkaar gestoken en veel gelachen. Meer moet dat niet zijn, top!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was een creatieve en uitdagende ervaring.

De activiteiten waren voldoende gevarieerd waarbij het groepsgevoel en teamwork centraal stond. Naast de activiteiten was de punten telling ook zeer origineel en past perfect bij het boerderij thema. De pauzes waren ook goed ingeschat en de begeleiders waren zeer enthousiast en vriendelijk. Dus echt een top ervaring!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen veel enthousiasme

Leuk

Leuke teambuilding, mooi bedrijf, goeie begeleider

Veel toffer dan verwacht

Zeer toffe ervaring. Spelbegeleider had precies wel nog niet veel ervaring en had de groep niet zo onder controle. De vrouw die af en toe eens kwam kijken deed dat dan weer super.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Een iets comfortabeler harnasje kopen voor het hooistapelen en belrinkelen.

Toffe ervaring

Toffe ervaring

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

een ontlading van energie en groepssfeer

voor mij was het een aangename avond met energie die je kwijt kon en een sfeer van elkaar beter leren kennen in andere omstandigheden, geen werk maar vrienden

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen de propere en gezellige omgeving

Een aanrader!

Zorgeloze dag vanuit organisatorisch oogpunt. Alles was tot in de puntjes geregeld. Activiteiten waren uniek en leuk voor iedereen. Goede/enthousiaste begeleiding. Ook de Farmfood was heerlijk (BBQ, ontbijt & tussendoortjes). Kortom een dagje dat we niet snel zullen vergeten! Bedankt Farmfun!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Alles is vlot verlopen van begin tot einde.

super leuk

hele toffe teambuilding, we hebben met ons team moeten samen werken om resultaat te boeken en dan nog in zo'n toffe omgeving echt leuk

Top beleving, super vriendelijk personeel, zeer mooie locatie

Top beleving, super vriendelijk personeel, zeer mooie locatie

Formidabele dag :)

Ik was zonder verwachtingen aan de dag begonnen maar dit was nog beter dan ik had durven denken. Leuke koe-llega's, Leuke locatie, mooi weer, super spelletjes (zowel denk als doe),...

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Alles klopt gewoon: de locatie met spelletjes, de begeleiding,... Alles past perfect bij elkaar.

Schitterend

!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Heel fijne namiddag beleefd met de familie!

Fijne ervaring in een mooi kader met goede begeleiding

Gewoon weg fantastisch

Ík heb mij zo rot geamuseerd, het was lang geleden dat ik nog eens zo gelachen heb en samen als team het beste van ons zelf gegeven Jullie hebben een ongelofelijk mooi concept en zijn zeer vriendelijk en passen zich zeer gemakkelijk aan aan het volk dat je in de kuipe heeft

Farmtastisch

Leuke spellen waardoor je soms enkel plezier kan hebben maar evengoed ook tactisch moet samenwerken

Heel leuke activiteit

Mooie mix v sport en spel.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Ontspanning en fitness tegelijk.

Leuke bediening. Ons chirohart kwam nog eens boven!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vlotte en vriendelijke omgang met spelleiders
  • Zijn er verbeterpunten? Zou het niet beter kunnen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Dik in orde! Alles tip top! Super leuke ervaring!

een echte aanrader!

het was een top ervaring om als team te doen, je leert elkaar op een andere manier kennen en het groepsgevoel verbeterd hierdoor.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen de begeleider heeft ons super goed ontvangen en begeleid! hij sprak wel heel veel in het engels omdat er 3 Engelstaligen meewaren en dat vonden we wel wat jammer aangezien de meerderheid wel Nederlands sprak.
  • Zijn er verbeterpunten? Nee, goed georganiseerd!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, alles was in orde!
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Beste teambuilding die we tot nu toe gehad hebben!

Andere afdelingen van onze firma hadden de teambuilding al voor ons gedaan en waren laaiend enthousiast. Onze verwachtingen waren dan ook zeer hoog. Deze teambuilding heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en willen het ook zeker aan iedereen aanraden. De activiteiten zaten goed in elkaar, de begeleiders waren geweldig. Actie, durf en denkvermogen werden steeds goed aan bod gebracht. We hebben ook heerlijk genoten van de BBQ achteraf. We raden ook aan om de bakker er zeker bij te nemen. Fijne man + na een zeer actieve inspanning ben je ook blij om gewoon je voeten onder tafel te schuiven. We hebben met het volledige team een enorm fijn gevoel aan over gehouden (en ook een beetje spierpijn :D )

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Neen, alles zeer goed opgesteld.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen opmerkingen, alles zeer goed verlopen.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

leuke activiteiten in een leuk kader met toffe begeleiding

Het was een schitterende zomerdag, begeleid door toffe mensen, met leuke activiteiten. De opdrachten brachten de collega's dichter bij elkaar, we leerden de sterke en zwakke punten van elkaar kennen, we haalden het beste uit de anderen en vormden een goed team. En 's middags genoten we van een zalige bbq. Dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen duidelijke uitleg, toffe begeleiding
  • Zijn er verbeterpunten? niet dat ik weet
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee, ik was niet de organisator
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? alles was tip top

Farmfun Aalter

heel leuke teambuilding activiteiten, goed geamuseerd, sportieve activiteiten , en lekker genoten van de barbecue!

perfecte service, professionele aanpak

perfecte service, professionele aanpak

Megaplezant!

Uitstekend begeleide teambuildingactiviteit! Mooie omgeving. Boerderij met goede zorgen voor mens en dier.

Verbindende en verrijkende uitdagingen

Je wordt uitgedaagd door de groep en toch kan je grenzen stellen. Je zelf verbazen van je eigen inzet en doorzettingsvermogen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze was op een rustige en coachende manier aanwezig.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Goed bezig, doe zo verder.

Barelstraat 16

9880 Aalter

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Aalter

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!