Samenwerken, nadenken, sport en ontspanning allemaal in één. Fantastische activiteit! Een echte aanrader! In 30 graden was er een goeie mix tussen schaduw, spel en mogelijkheid tot een drankje. Mooie locatie en top begeleiders! Een pluim!
Orgineel concept waarbij iedereen actief participeert, competitief maar vooral heel veel fun !
Heel leuke activiteiten voor jong en oud! De begeleiders zijn heel enthousiast en moedigen aan ! Er wordt veel gelachen !
Toen we opzoek waren naar een teambuilding, kwam farmfun tegen. We zijn heel blij met de keuze om voor jullie te kiezen. De collega's gaven alleen maar positieve commentaren en zouden dit zelfst graag een traditie willen maken om bij jullie te komen. Alles was tot in de puntjes voorbereid: van activiteiten tot de BBQ. Bedankt voor deze fijne dag
Ik wist niet wat ik van deze teambuilding moest verwachten. Maar het heeft mij aangenaam verrast. Je leert collega’s dat je vele ziet op er andere manier kennen en dit maakt het leuk. Alles is een uitdaging en er is voor iedereen wel iets waar hij goed in is. Ze bieden verschillende pakketten aan en ik zou ze allemaal aanraden.
Heerlijke spelletjes, goed gevarieerd tussen inzicht spelletjes en doe spelletjes. Voldoende pauze tussen de spelletjes. Zeer mooi verzorgde omgeving, warm onthaald door de gastvrouw. Afgesloten met een zeer kwalitatieve bbq. Absolute aanrader!
Heel fijne, actieve teambuilding. Organisatie zeer vlot, vriendelijke instructeurs. De bbq achteraf is zeker een aanrader om het extra gezellig te maken. Bedankt! Wij komen graag terug voor eens een andere formule.
Leuk om tussen het bureauwerk door de collega’s op een totaal andere manier te leren kennen
Super goed georganiseerd. Alles liep vlot en wij moesten ons nergens zorgen over te maken. De begeleiders zijn heel enthousiast en vriendelijk. De BBQ was heerlijk en ook dit was goed georganiseerd. Wij komen zeker terug! Ook de communicatie vooraf ging vlot!
Fijne begeleiding Super locatie Leuke soms wel intensieve spelletjes Zeer verzorgde BBQ erna
Een top organisatie tot in de puntjes uitgewerkt. Doe zo verder.
Leuke spelletjes op een heel propere, gezellige boerderij. Uistekende ontvangst met uitleg door de gastvrouw die tevens ook spelbegeleider was. De catering was top. Lekkere barbecue met heerlijk groentenbuffet. Niets te kort.
Zeer leuke activiteiten met een goeie begeleiding. Zeer goeie activiteiten voor de groepssfeer
Veel plezier!
Het was zeer leuk en teamwork heb je echt nodig.
Leuk en uitdagend. Geschikt voor bijna alle leeftijden
Het was een zeer toffe namiddag, de ideale teambuilding!
Van de ontvangst tot het vertrek was alles zeer goed georganiseerd. De zaakvoerders zijn zeer hartelijk en verzorgen alles tot in de puntjes. De spelletjes zijn zeer goed gekozen wat maakt dat je als team moet functioneren. Perfecte teambuilding.
Zeer toffe en sportieve teambuilding gehad. Zeer toffe uitbaters Zeer leuke uitdagingen alleen maar lof voor deze vestiging!! Doe zo verder!! Mvg Nico Van Hulle (Urbis Vastgoed)
De sfeer zat er onmiddellijk in. Afwisseling tussen nadenken en kracht , wat goed is als er leeftijdverschil is. Niks op aan te merken.
Ik ben langs gekomen met 11 andere vrienden. We vonden het allemaal ongelooflijk leuk. We hebben gelachen in team gewerkt en tegen elkaar gestreden. We hebben het ongelooflijk naar ons zin gehad. Een echte aanrader!
Leuke tijd! Hartelijke ontvangst, oog voor detail en welzijn van de gasten. Activiteiten werden bijgesteld naargelang de weersomstandigheden. Teamleden op een andere manier leren kennen.
Heel mooie locatie, zit goed in elkaar! Het eten is lekker, vriendelijke mensen en een goede sfeer. Was meer dan een geslaagde namiddag :)
Fijne, ongedwongen sfeer en goede omkadering.
Leuke namiddag gehad.
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!