Het spel zat heel goed in elkaar!
Het was een zeer leuke namiddag, het spel zat zeer goed in elkaar en de begeleiding was zeer vriendelijk.
Ik heb me keigoed geamuseerd!!
Had heel veel schrik of ik het wel ging aankunnen ( 62jaar) maar het was super , leuk , ontspannend Echt van genoten. Toppie Zeer leuk concept Doe zo voort ! Bernadette grtj
Het was tof!
Goed ingerichte en ruime voorziening die perfect was voor het formele gedeelte van de teambuilding. Er was ook een heel lekkere maaltijd voorzien en ook de snacks waren top! Activiteiten waren voor allen toegankelijk en spelbegeleidster deed dit ook super goed.
Onze teambuilding was echt super tof. Wat een goed doordacht concept. Toffe opdrachten, origineel en op heel mooie locatie. Ook de broodjes, dessertje erna en het lekkers tussen de opdrachten was echt verzorgd en lekker! Was een hele toffe namiddag en voor herhaling vatbaar en alleen maar aan te raden!
Het was een toffe voormiddag met een leuke combinatie van verschillende doe en denk opdrachten die het volledige team zeker hebben kunnen uitdagen en de competitiesfeer onderling was zeker aanwezig.
Prachtige ervaring! Fantastisch ontbijt, super vriendelijke mensen, heel leuk concept!!
Een heel toffe activiteit om met de collega's te doen. Goeie teamspirit in combinatie met competitie. Leuk om nadien ook te kunnen eten ter plaatse
leuk
Samenwerking om zo tot een mooi resultaat te komen
Iedereen van ons team was betrokken en enthousiast. Goede variatie in de spelletjes en op maat van iedereen. Eten BBQ ook heel lekker.
Toporganisatie en -locatie voor een zeer gevarieerde teambuilding. Originele omgeving en spelletjes die iedereen aanspreken. Zeer leuk onthaal met zelfgemaakte pudding. Alleen maar positieve commentaren van iedereen van ons team.
Prachtige locatie, vriendelijke en lekkere verwelkoming, leuke activiteiten, goede spelbegeleiders. Koerupt gespeeld. Zat goed in mekaar. Toffe prijzen voor de winnaars en beste mol. Ik geef een 9 omdat ikzelf liever de farm games had gespeeld. Helaas kan je dat niet meer doen in november. Ik denk dat de games meer teambuilding gericht zijn dan koerupt.
Ik denk met heel veel plezier terug aan deze dag. Alles was TOP ! De omgeving, het eten en de activiteit = super. Een heel mooie beleving.
Je ziet echt dat de organisatoren dit met passie doen, dat maakt het extra leuk
Op ludieke wijze samen uitdagingen aangaan. Jammer dat ik de 'mol' pas op het allerlaatste door had ;-)
Ons team was redelijk groot waardoor er vier groepen waren. Ik had hierdoor de indruk dat ik een aantal teamleden had gemist en minder verbinding had gemaakt. Anders zeer leuk initiatiaf en leuke opdrachten.
Toffe locatie, goede organisatie ook, vlot contact bij reservatie
5 sterren fun!!
Voor herhaling vatbaar
We hebben er als team super van genoten. We hebben gelachen, elkaar gemotiveerd, samengewerkt. We zijn hierdoor een sterker team geworden.
Er werd ongelofelijk veel gelachen en samen gewerkt een betere teambuilding kon het niet zijn! Een dag om nooit te vergeten!
Leuke, gevarieerde activiteit. Veel actie, nadenken, samenwerken...
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!