Erg plezante ervaring.
Een zoveelste teamspel is het niet worden. Integendeel, het was verassend leuk en ook handig om mijn (nieuwe) collega's te leren kennen op ander vlak. De strobalen oefening is best fysiek zwaar voor ongeoefende personen (zoals ik:-)) Er is een mooie variatie in aanbod. Op het einde lekker barbeque! Voor herhaling vatbaar.
We werden zeer hartelijk ontvangen! Het is vooral heel fijn dat alles geregeld is voor jou, je moet aan niets denken. De locatie is prachtig! Het is heel fijn om daar te vertoeven. De spelen waren heel leuk, maar de intensiteit lag wel hoog. Op de website staat er is voor ieder wat wils, maar mensen met fysieke kwaaltjes kunnen toch niet overal deelnemen. Het is ook heel fijn dat je nadien ook foto's krijgt. Je wordt begeleid van begin tot eind en kan dan ook met een fijn gevoel naar huis vertrekken. Zeker voor herhaling vatbaar!
Een mooie dag, een mooie omgeving, weg van de werkvloer. Goede begeleiding, goede ontvangst. Afwisseling in spel, voor elk wat wils.
Redelijk intensieve fysieke spelletjes afgewisseld met denkspelletjes. Samenwerken is noodzakelijk wat zeker positieve effecten heeft.
Goed plezant De oefening met de banden te zwaar
Mooie activiteiten om het samen horigheidsgevoel te versterken met de collega's. Veel afwisseling in de activiteiten en regelmatig pauzes om wat bij te praten , leuke ervaring. 'S avonds lekkere bbq , mooie afsluiter van een vermoeiende maar geslaagde dag.
Mooie locatie, goede begeleiders maar vooral zeer leuke en gevarieerde activiteiten! Voor herhaling vatbaar!
We werden bijzonder warm en gastvrij onthaald in een prachtige setting en beleefden als team een onvergetelijke, zonovergoten dag. Begeleiding, activiteiten en catering waren van hoog niveau.
Wat een leuke, aktieve en ontspannen belevenis was dit!
De activiteiten waren heel divers waardoor iedereen zijn talent wel in een proef kon bovenhalen. Het is ook een uitstekende locatie. Mooi, groot, alles is aanwezig wat er moet zijn. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen en zal het zeker aanraden bij vrienden en familie. Alle reacties van de collega's waren positief.
Enige minpuntje misschien: niet zo goedkoop, maar laat ons dat op de energiecrisis steken :-)
Leuke en leerzame ervaring
Heel leuke activiteiten in een super omgeving
Beste, Ik vond het een leuke locatie en ben zeker te vinden voor de spellen en die waren superleuk. Maar vind het een gemiste kans om tot teambuilding te komen. Ik vond er weinig teambuilding aan. We hadden 8 spellen te doen in 3 uur. Er was weinig tijd tussen de spelletjes. Daarnaast was er weinig ruimte om eventueel te overleggen met u eigen team over de speltactiek. Hierdoor werd er weinig gecommuniceerd onder elkaar en deden we gewoon een spel. De sfeer was er wel maar zeer gericht op het spel. We vlogen op het spel en dachten weinig na maar er was ook geen ruimte om sterktes en zwaktes te bespreken. Het zou een meerwaarde zijn om als team meer tot zijn recht te komen. Leuk dat er gezonde voeding als snoepjes waren.
Dag Annabelle Tof dat je even reageert, erg nuttig om te weten wat er leeft! Het klopt wat we zegt, bij FarmFun leggen we de klemtoon op het 'fun' gedeelte. We weten dat het woord 'Teambuilding' een heel rekbaar begrip is. Voor sommigen is gaan eten al teambuilding. Jij hebt het meer over team coaching. Dat is iets wat we niet aanbieden en met reden. Jullie deden de Farm Games. Dat is een spellenreeks waar de fun voorop staat. Als je de Fam Expert Games boekt zal de fun ook voorop staan, maar dat is strategischer en moet je meer koe-mmuniceren en samenwerken met elkaar. Misschien is dat iets voor de volgende keer, het verschil ga je merken. Om die reden kiezen bedrijven meestal voor dat pakket. Maar ook hier zit het stuk coaching niet inbegrepen. Je mag wel altijd de spelbegeleider vragen om even ruimte te laten zodat jullie onderling kunnen evalueren en nabespreken. We zijn daar heel flexibel in. Misschien iets voor de volgende ;) Maar wel fijn te lezen dat je de spellen superleuk vond :) Bedankt voor de feedback! Patrick.
De activiteiten zijn gemaakt zodat iedereen zijn kwaliteiten kan gebruiken tijdens de verschillende opdrachten. Voor elk wat wils.
Ondanks het slechte weer een leuk aangepast programma
We hebben ons hartelijk geamuseerd soms met hilarische momenten dat we plat lagen van het lachen. Het was voor ons een geweldige vrijgezellen dag !
Het was een zeer leuke en voldaanste dag! Heb iedereen van me groep op een andere manier leren kennen wat heel positief is! Het is een activiteit waar we nog vele jaren over zullen praten!
Het was leuk om eens op een andere manier met collega's om te gaan dan op het werk. En dat in een mooie verzorgde setting en met de zon van de partij, dat kan niet stuk! Alles is in zeer goede banen geleid zodat wij zorgeloos door de dag gingen. Persoonlijk had ik heel veel spierpijn 's anderendaags; ik heb mij dan ook letterlijk :) en figuurlijk 'gesmeten'! En het figuurlijke geldt ook voor mijn collega's! de samenwerking én het competitieve in ons zijn zeker naar boven gehaald!
Leuk concept, prachtige omgeving en accommodatie, toffe games!
Amusant zeker ook doordat het combinatie buiten- binnen was
Alles was tip top in orde. Veel plezier en lekker eten !
Leuke dag, leuke spellen. Voor herhaling vatbaar
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!