Vree wijs
Super ervaring
Ik heb mij van de eerste tot de laatste moment geamuseerd, gelachen , gevochten voor elk centje ! Gewoon boereleute !
Heel leuke teambuilding. Iedereen kon deelnemen dankzij de heel diverse opdrachten. Begeleiding was top.
Als je op zoek bent naar een échte teambuilding dan ben je bij FarmFun aan het juiste adres. Een leuke omgeving, dichtbij de afrit van Aalter, een leuke variatie aan type activiteiten: actie maar ook denkwerk. Ook de manier waarop we in groepen werden ingedeeld was heel origineel. Geen zorgen voor de organisators, het lot werd beslist door de koe ;-) Achteraf konden we genieten van een verzorgde BBQ in een gezellige ruimte.
Enorm toffe spelletjes die u ook uit uw comfortzone halen. Zowel nadenken als tactisch spelen. Zeker voor herhaling vatbaar
We hebben genoten van elk spel. Tussendoor was er tijd om te socializen. Gewoon tof!
Grenzen werden verlegd!
Een aanrader als teambuilding namiddag in een mooie omgeving. De begeleiding tijdens de activiteiten was super. We hebben veel plezier gehad!
nette omgeving, goed georganiseerd, heel lekkere BBQ!
Een aanrader als teamevent in een ontspannende en unieke omgeving. De begeleiding doorheen de farmspelen is top! ‘s Middags was de lunchbbq excellent! Top!
Alles was overzichtelijk, mooi uitgelegd en in een mooi en open kader
Wij hebben een zeer leuke namiddag beleefd met de ganse familie voor onze zus haar jubileum. Zeer veel gelachen, zeer leuke spelletjes met zeer goed begeleiding. Wat ook leuk is zijn de vele foto’s dat ze nemen en tegen s’avonds vind je alles in je mailbox. Een echte aanrader.
Heel intensief en leuk. Goed voor de team geest
Het was fantastisch! Mooie locatie, heel verzorgd, leuke activiteiten, heel spelbegeleider/eigenaar. Het was heel geslaagde dag!
We wisten niet wat ons te wachten stond bij de reservering van een namiddag met de familie bij Farm Fun. Maar wat een toffe dag is dat geworden. We zijn goed ontvangen en hebben een namiddag gehad die ons nog lang zal bij blijven! We hebben enorm leuke foto's ontvangen maar ik kan ze jullie niet uploaden (Ik ben daar niet zo goed in) maar ik ben zeer tevreden over jullie foto's. Nogmaals dank voor deze prachtige dag.
super leuke namiddag met familie waar nog vaak over na gelachen zal worden
We vonden het gewoon SUPER!!!
Zeer leuke ervaring !
Heel leuke namiddag, mooie afwisseling van opdrachten, mooie locatie,… kortom we hadden een aangename dag!
Leuke teambuilding gehad!
Mooie afwisseling tussen gezond 'boeren'verstand en inspanning!
Een leuke afwisseling van denk-en actieve oefeningen waarbij je als team moet samenwerken. Daarnaast was er voldoende ruimte om met elkaar te praten en te genieten van het mooie domein.
super verzorgd aangename sfeer top activiteiten rond en tussen de koeien
We werden heel vriendelijk onthaald door de hondjes en de dames die ons begeleid hebben. Een zeer nette en propere boerderij, met een heel mooie centrale plaats! Wij namen als lunch, de broodjesmaaltijd en alles was lekker en verzorgd, ook voor iemand vegetarisch uit het team was geen moeite gespaard! De spelletjes waren uitdagend, maar heel plezant! Ik raad het iedereen zeker aan!
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!