Leuk!

Het was een leuke ervaring. Iedereen mocht in elk spelletje meedoen. De begeleiders legden alles mooi uit.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een koe-tastische dag vol met plezier, gelach, competitie, amusement, …

Zoals hierboven te lezen was het een heel aangename, plezante en ontspannende dag. Zeker een aanrader!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen In het begin was het meisje wat zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig. Ze heeft dat supergoed gedaan
  • Zijn er verbeterpunten? Geen. Ik vond het goed zoals het was. Heel aangename mensen die ons vriendelijk en warm onthaalt hebben.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik was de organisator. Geen moeilijkheden ervaren. Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen en wist onmiddellijk als het door ging. Ik wil ze daarom ook nog eens bedanken omdat ze er ons tussen genomen hebben.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Neen, alles was perfect voor ons!

Gewoon super!

De locatie, de spelen, de organisatie,… gewoon super! Proficiat

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een mooie actieve dag gehad

Het was de moeite waard

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Leuk, maar veel te duur voor dat het was.

De meeste van de activiteiten die wij deden leken eerder op een namiddagactiviteit bal-en pleinspelen op de scouts dan specifiek farmgames. Ik vond 39euro pp dan ook echt absurd veel geld.

Een echte teambuilding

Ons team had nood aan terug connectie en dit was de perfecte locatie en activiteit om dit te doen. Fun fun fun.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Fantastische mooie locatie zowel binnen als buiten

Zeer fijne teambuilding.

Geslaagde teambuilding event

Leuke locatie, goede vergaderzaal, verzorgde catering, leuke activiteiten

Beestig leutig

Iedereen was enthousiast! Ideaal voor de groepsfeer. Toffe boerin en boer en onze begeleidster stond haar mannetje Een pluim voor allen

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een uitdagend spel waar iedereen telt.

Het concept is heel goed uitgewerkt en alle spelen zijn uitdagend. Het leuke is dat niet voor ieder spel dezelfde vaardigheden nodig zijn, er is voor elk wat wils. We komen zeker terug!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Neen, alles verliep goed, want tijdens corona was dit niet evident.

Sterke aanrader!

Een avond vol fun en teamwork! Na afloop voelde ik het plezier niet alleen nazinderen in mijn spieren, maar ook in mijn kaken van de hilarische lachbuien die we doorheen de hele activiteit hadden.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Gewoon top, een zeer toffe ervaring.

De opdrachten, voor iedereen wat wils. Er zit altijd wel iets tussen waar je beter in bent. Bevorderend voor het groepsgevoel. De opdrachten zijn voor iedereen haalbaar. Lekkere tussendoortjes en bbq achteraf.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer goeie begeleiding en uitleg.
  • Zijn er verbeterpunten? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Neen het was af.

Zeer aangename organisatie, zeker voor herhaling vatbaar

Supercalifragilisticexpialidocious

Genieten van begin tot eind, deze teambuilding dag is er eentje die blijft hangen in ons geheugen. Een hartelijk ontvangst van de gastvrouw en toffe spelbegeleiders. Een aanrader voor een dag waar spel en samenwerking samen komen en teams nog sterker maakt.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Professionele aanpak van de hele opzet
  • Zijn er verbeterpunten? Ik kan er geen bedenken voor mij was dit top
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik was niet de organisator, maar wel heb ik contact gehad voor de verrassing van ijsjes die dag. En is zeer goed verlopen. De afspraak met de ijskast was top!
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee, jullie zijn Supercalifragilisticexpialidocious

Een namiddag vol Fun

Onze ervaring op de vrijgezellen was zeer goed. Wij zijn heel goed behandeld en het concept zit goed in elkaar. Ik zou enkel aanraden om misschien soms te vragen welke spelletjes de groepen willen doen, want wij wilden eigenlijk graag de koeien melken maar dat stond niet op ons programma.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Zoals hierboven vermeld, hebben wij niet alles spelletjes gedaan die wij graag willen doen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Zie hierboven

Teambuilding ten top

Heel goed georganiseerd, geen dood moment tussen. Samenwerken als team is een must

Toffe activiteiten

Het kind terug in je los laten, als groep samen werken, ontspanning, lekkers tussendoor,... Het is gewoon zeer leuk om te doen en te beleven!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo verder

Farmtastische ervaring met veel leute en plezier!

Ideaal als teambuilding! Farmfun is een plezante activiteit in een groene omgeving op een prachtige locatie.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Knap dat alles binnen werd georganiseerd door het slechte weer.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Inspannend maar zeker ontspannen sfeer

Genieten tot op het bot

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Relaxed
  • Zijn er verbeterpunten? Minder hooi lol
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Was gewoon een heel toffe voormiddag

Eens wat anders dan alle activiteiten voor je collega's nog wat beter te leren kennen

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel netjes rondom de hoeve.

Superfun bij farmfun,;-)

Onwezelijke ervaring. Prachtige locatie met een gezellige ontvangst. Leuke spelletjes, voor ieder wat wils. Ben je eerder sportief of misschien een knappe genie bij farmfun vind je je gading.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijk vol enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? Meer evenwicht tss actieve en denkspelletjes. Niet iedereen heeft een sportief talent.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Zalig, een aanrader

Comfortabel

Waarom. Alles op zelfde locatie, spelen, sanitair, maaltijd. Tussen de spelen tijd om te ademen, iets te drinken als nodig was, Tussen tijd was goed om andere mensen te leren kennen.

• Zijn er verbeterpunten? Geen opmerkingen

Gewoonweg schittetend

Zeer goede organisatie, alles tot in de puntjes voorbereid. Lekkere maaltijd. TOPEVENEMENT.

Zeer prettig!

Aangename 'teambuilding', alhoewel ik iets heb tegen het concept 'teambuilding'..., ik wil niet gestuurd worden door de 'invisible hand' van een 'team', ik wil al helemaal niet 'gekneed' worden door wie dan ook...Laat mij in de waan dat ik een relatief 'vrije' geest heb.... ;)

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Afschuwelijke vraag! Ik voel me goed in de groep maar ik zet me af tegen 'kuddegevoel', is toch geen kwaliteit...? Ik wil me nooit en nergens laten 'opslorpen' door een kudde of groep....!!!

was een top dag

het waren hele mooie activiteiten die jullie opgesteld hadden waar je echt met elkaar moest samen werken het middag eten was ook in orde net zoals hun 2 schattige honden in de namiddag was de huifkarren tocht ook goed een hele mooie omgeving al het personeel was super vriendelijk vriendelijke groetjes benoit cocquyt

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen het personeel was super vriendelijk
  • Zijn er verbeterpunten? ja het koorje van de bel bij het klimmen mag iets langer zijn want bij sommige moesten we de ballostro anders zetten of ze konden er niet goed aan zelf de groosten had moeite om er bij te komen

Barelstraat 16

9880 Aalter

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Aalter

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!