Het was een leuke ervaring. Iedereen mocht in elk spelletje meedoen. De begeleiders legden alles mooi uit.
Zoals hierboven te lezen was het een heel aangename, plezante en ontspannende dag. Zeker een aanrader!
De locatie, de spelen, de organisatie,… gewoon super! Proficiat
Het was de moeite waard
De meeste van de activiteiten die wij deden leken eerder op een namiddagactiviteit bal-en pleinspelen op de scouts dan specifiek farmgames. Ik vond 39euro pp dan ook echt absurd veel geld.
Ons team had nood aan terug connectie en dit was de perfecte locatie en activiteit om dit te doen. Fun fun fun.
Zeer fijne teambuilding.
Leuke locatie, goede vergaderzaal, verzorgde catering, leuke activiteiten
Iedereen was enthousiast! Ideaal voor de groepsfeer. Toffe boerin en boer en onze begeleidster stond haar mannetje Een pluim voor allen
Het concept is heel goed uitgewerkt en alle spelen zijn uitdagend. Het leuke is dat niet voor ieder spel dezelfde vaardigheden nodig zijn, er is voor elk wat wils. We komen zeker terug!
Een avond vol fun en teamwork! Na afloop voelde ik het plezier niet alleen nazinderen in mijn spieren, maar ook in mijn kaken van de hilarische lachbuien die we doorheen de hele activiteit hadden.
De opdrachten, voor iedereen wat wils. Er zit altijd wel iets tussen waar je beter in bent. Bevorderend voor het groepsgevoel. De opdrachten zijn voor iedereen haalbaar. Lekkere tussendoortjes en bbq achteraf.
Zeer aangename organisatie, zeker voor herhaling vatbaar
Genieten van begin tot eind, deze teambuilding dag is er eentje die blijft hangen in ons geheugen. Een hartelijk ontvangst van de gastvrouw en toffe spelbegeleiders. Een aanrader voor een dag waar spel en samenwerking samen komen en teams nog sterker maakt.
Onze ervaring op de vrijgezellen was zeer goed. Wij zijn heel goed behandeld en het concept zit goed in elkaar. Ik zou enkel aanraden om misschien soms te vragen welke spelletjes de groepen willen doen, want wij wilden eigenlijk graag de koeien melken maar dat stond niet op ons programma.
Heel goed georganiseerd, geen dood moment tussen. Samenwerken als team is een must
Het kind terug in je los laten, als groep samen werken, ontspanning, lekkers tussendoor,... Het is gewoon zeer leuk om te doen en te beleven!
Ideaal als teambuilding! Farmfun is een plezante activiteit in een groene omgeving op een prachtige locatie.
Genieten tot op het bot
Eens wat anders dan alle activiteiten voor je collega's nog wat beter te leren kennen
Onwezelijke ervaring. Prachtige locatie met een gezellige ontvangst. Leuke spelletjes, voor ieder wat wils. Ben je eerder sportief of misschien een knappe genie bij farmfun vind je je gading.
Waarom. Alles op zelfde locatie, spelen, sanitair, maaltijd. Tussen de spelen tijd om te ademen, iets te drinken als nodig was, Tussen tijd was goed om andere mensen te leren kennen.
Zeer goede organisatie, alles tot in de puntjes voorbereid. Lekkere maaltijd. TOPEVENEMENT.
Aangename 'teambuilding', alhoewel ik iets heb tegen het concept 'teambuilding'..., ik wil niet gestuurd worden door de 'invisible hand' van een 'team', ik wil al helemaal niet 'gekneed' worden door wie dan ook...Laat mij in de waan dat ik een relatief 'vrije' geest heb.... ;)
het waren hele mooie activiteiten die jullie opgesteld hadden waar je echt met elkaar moest samen werken het middag eten was ook in orde net zoals hun 2 schattige honden in de namiddag was de huifkarren tocht ook goed een hele mooie omgeving al het personeel was super vriendelijk vriendelijke groetjes benoit cocquyt
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!