Ik had een geweldige dag met mijn collega's!
Een leuke dag vol plezante activiteiten! Fysiek inspannend, maar tot grote voldoening! Zeker een aanrader om in groep deel te nemen aan alle leuke activiteiten die worden aangeboden.
Goed georganiseerd, voldoende afwisseling
Het was een hele leuke sportieve en toffe namiddag. Een namiddag waarin er veel werd gelachen, en waar het teamgevoel extra naar boven kwam. Iedereen zette ze in volgens zijn eigen kunnen. Een leuke afwisseling tussen fysieke en minder fysieke proeven en waar samenwerking centraal stond. Een aanrader!
Alles was goed geregeld. De faciliteiten keurig en netjes onderhouden en de bbq op het einde was van zeer hoge kwaliteit
Leuke ervaring in een niet werk gerelateerde ontspannen sfeer. Dit zorgt er voor dat je al je collega's ook eens op een andere manier, meer persoonlijk leert kennen. Dit alles gaat door op een top locatie, rustige baan waar bijna geen verkeer is.
Ook al waren de meningen op voorhand een beetje verdeeld... Eens iedereen volledig in het spel zat was de sfeer onder de collega's ontspannen, ook al waren het minder bekende collega's
Het was eens wat anders; een teambuilding op een boerderij. De ontvangst, accommodatie, de spelletjes en het eten kon niet beter. Een echte aanrader !!!
Heerlijke locatie om te vertoeven. Grote weilanden, rustig gelegen, mooie accomodatie met alle nodige voorzieningen. Wanneer men kiest om af te sluiten met een bbq, is ook deze mooi verzorgd, met voldoende aanbod en variatie.
Heel toffe dag gehad. Proeven enorm leuk. Fantastisch concept! Doe zo voort!
Was niet echt overtuigd om te gaan , maar is super goed mee gevallen, en heb ook mijn collega's beter leren kennen
In de groep komen leiders, werkers en ieders persoonlijkheid meer naar boven.
Dag Bernard Bedankt voor je openhartelijke reactie! We hebben iets aan zulke reacties. We staan altijd open voor verbetering en input vanuit de deelnemers. Nabespreking doen we bewust niet. Teambuilding heeft veel facetten, bij FarmFun ligt de nadruk op 'fun' en blijkt dat daar de meesten mee gediend zijn. Maar jouw inzicht heeft zeker potentieel. Veel succes verder met jullie prachtige kudde koe-llega's bij CRV :) Groetjes Patrick.
Goed georganiseerd, toffe spelletjes, leuke locatie.
Heel leuk concept! Goed georganiseerd. Ik heb andere mensen leren kennen.
Het was een hele dag FUN, super leuke spelen en wandelzoektocht! Een echte aanrader!
Wij hadden de beste teambuilding ooit op Farmfun Aalter. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, we kregen een zeer warme ontvangst door de eigenaars waardoor we ons direct welkom en thuis voelden. Als team hebben we heel de dag uitdagingen aangegaan die onze groepsgeest alleen maar sterker heeft gemaakt. Wij kijken met een brede glimlach tot achter onze oren terug naar deze dag.
We hebben ons super geamuseerd Zeker een goede ontvangst, super vriendelijke mensen Een zeer mooi concept
Een fantastische dag gehad. Heel gevarieerd en alles tip top in orde!
Samen met de collega's kunnen genieten van leuke spelletjes, mooi weer en samenzijn op een prachtige locatie.
Een geslaagde dagen plezier en toch ook wel leerrijk
Toffe super dag
Gezellige voor- en namiddag als teambuilding.
Erg leuke ervaring, waaronder veel fangames. Het personeel was erg vriendelijk en het eten was ook heerlijk na de wedstrijden.
Het was een super leuke dag! Spelletjes waren tof en wandeling ook. Hele mooie streek.
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!