Zeer tof met achteraf een uitstekende keuze aan bbq eten.
heel goed georganiseerd, toffe locatie met toffe opdrachten! doe zo verder !!!
We hebben met ons team een fantastische dag beleefd
Bedankt voor je toffe recensie Elke! Vervelend dat jullie ervan uit gingen dat drank inbegrepen was. Om die reden vermelden we de drankprijs meestal apart op de offerte. Jammer dat dat niet goed doorgekomen was. Mochten we dit vaker zien gaan we zeker bekijken hoe we hierin nog duidelijker kunnen zijn. Gelukkig voor jullie zijn onze prijzen voor drankjes mild en hebben jullie ervan genoten ;)
Vriendelijke ontvangst, nette locatie, parking dichtbij, heerlijke pudding bij ontvangst (heel leuk gepresenteerd), zeer toffe aktiviteiten, enz. We hebben heel veel gelachen, iedereen was super enthousiast achteraf. Heel leuk om 's anderdaags al foto's toegestuurd te krijgen!
je kan niet anders dan ervoor gaan en 'fun' hebben
Vriendelijke ontvangst, leuke spellen, mooie locatie
Ik had de dag erna pijn aan de buikspieren, en was niet zeker of 't nu van wat fysieke activiteit was of van het meermaals bulderen van 't lachen. :-) We hebben ons heel goed geamuseerd die dag, ook een goeie omkadering (bbq, pauzes, drankjes, ...)
Ik vond het super georganiseerd. Jammer dat nadien niet altijd de juiste antwoorden gegeven worden vb spreekwoorden Op het einde meer show om de winnaar bekend te maken. Ipv 1 cadeau, iedereen Iets kleins geven, vb sleutelhanger of stylo ofzo. Nu kregen wij 1 aandenken met 1 stylo in, aan wie moet je dat geven???? Ook superleuk waren de foto's. Zeker voor herhaling vatbaar, ondanks de voorafgaande tegenkantingen van sommigen.
Bedankt voor de feedback! Meestal merken we dat de deelnemers weinig belang hechten aan een soort van nabespreking of terugblik op het spel maar kijken ze vooral naar wat komen gaat. Je had het gerust mogen gevraagd hebben aan de spelbegeleider. Maar wel goed dat je het even meldt. We hadden dit nog niet eerder gehoord. Waardevol. Als we vaker geluiden horen in die richting gaan we er zeker consequent mee aan de slag! Wat het aandenken betreft hadden we er bewust voor gekozen om voor de groep iets te voorzien en niet individueel. Zo kunnen we iets waardevoller geven. In de meeste gevallen komt dat dan in het bedrijf te staan, het clublokaal, krijgt de vrijgezel of het feestvarken het mee naar huis. In de meeste gevallen is er een logische oplossing voor. Als familie heb je idd een punt. Tof te horen dat het voor herhaling vatbaar is! :)
Na een aangename ontvangst en wat uitleg zijn we onmiddellijk in de actieve spelletjes gevlogen. Beestig veel plezier gehad en gelachen. Iedereen wordt betrokken in alle spelletjes en de competitie wordt aangescherpt. Zeer leuke teamactiviteit in een heel mooi kader!
Een fantastische dag beleefd samen met mijn collega's
Geweldig!
Absoluut een aanrader!
Alle spelen waren vernieuwend en een leuke combo van denken en doen. Voor elk wat wils! Gelachen en gebruld, elkaar aangemoedigd en geholpen. Het was echt een super beleving!
Super,fantastisch,formidabel,fenomenaal,geweldig,buitengewoon,grandioos,kortom DE MAX!!!!!!!!!!! Deze ervaring ga ik niet vlug vergeten!!!
zeer goede en mooie locatie, gemakkelijk bereikbaar. vriendelijke ontvangst met een lekker en zeer hygiënisch flanneke. verzorgde boerderij en aangename boer en boerin.
Genoten van een zeer fijne namiddag ! Alles was top !
Professioneel , uitstekende locatie , warm onthaal … een aanrader !
Een hele fijne ervaring op een prachtige locatie! Een leuke mix tussen denkwerk, fysieke uitdaging en ontspanning. Fijne opdrachten, niet te lang en tof om even te kunnen uitblazen met een drankje tussendoor. Echt top!
Een echte aanrader voor iedereen!iedereen kan meedoenzowel jong als oud of slank en volslank…De combinatie van denk - en doe-opdrachten is tof.
- goede begeleiding (Tamara) - prachtige omgeving - creatieve opdrachten - lekker eten
Het was een super organisatie. Hele leuke activiteiten in een super omgeving. Heel duidelijk uitgelegd en veilig georganiseerd. Dikke chapeau voor jullie! Ik heb er enorm van genoten
Ik voelde me weer als een kind in de jeugdbeweging,zaaalig!
Heel leuke spellen gespeeld zowel mentaal als fysiek uitdagend. Uitstekende ontvangst!!!
Grensverleggend, top sfeer. Groepsgevoel met humor en veel actie.
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!