Heel fijne activiteit om collega’s beter te leren kennen. Het was aangenaam om eens in contact te komen met leveraar van Milcobel. Want daar begint het allemaal. Merci
De omkadering van de activiteiten is uitstekend. Ik kreeg het lastig bij de belproef en de oprechte bezorgdheid van de mensen van FarmFun was hartverwarmend. Lekker eten en een interessante rondleiding op de boerderij sloten de dag af.
Zeer gepaste activiteit als teambuilding voor een bedrijf als Milcobel. Naast de leuke activiteiten kunnen we ook meer kennis maken met de bedrijvigheid op de boerderij. Een andere omgeving dan de meeste groepsactiviteiten, origineel concept !
Hele leuke activiteiten!
Zeer leuke teambuilding-locatie en fenomenale activiteiten om samen met collega’s te doen. Je moet niet alleen nadenken, fysieke activiteiten uitvoeren, je moet echt in team gaan werken. Fun verzekerd!
Wij hebben een zeer toffe vrijgezellen gehad! In de groep kenden we elkaar niet allemaal. Maar door deze activiteit werd er onmiddellijk een groepsgevoel gecreëerd. :)
Heel aangename ontvangt in de morgen. Door de pudding waren we direct paraat. Leuke activiteiten,voor elk wat wils. Zowel fysiek als doordenkertjes. Een topdag om samen met de collega’s te mogen beleven!
Heel leuke manier om met de collega's eens samen iets uit de comfortzone te doen. Heel leuk ook de groep verdeling met de koe, waardoor we niet altijd in dezelfde groepjes zitten. Heb zelf mijn grenzen verlegd (hoogtevrees) en nadien voelde ik spieren die ik niet wist dit ik had. Maar dat was dan ook nog leuk om na te babbelen. En heb de gij spierpijn ... Het was heel leuk!
Alles was heel goed georganiseerd, er waren leuke, gevarieerde opdrachten en dat alles op een hele mooie locatie!
Meeste proeven waren voor iedereen te doen.
Goed georganiseerd, échte teambuilding activiteiten, gevolgd door een heerlijke BBQ.
Heel fijne ervaring voor het hele team.
Een aanrader !
Heerlijke ervaring om aktief met collega s te ondernemen
fantastisch onthaal, zeer goede begeleiding, leuke proeven mooie setting
Zeer fijne proeven om samen met het team te doen! De competetiviteit kwam zeker naar boven ;)
Fijne dag met toffe games!
Zeer goede ontvangst. Lekker puddingske. Zeer leuk concept met vetoffe spelletjes en zeer goede begeleiding van de boerin.
Ik vondt het enorm leuk en zeer goeie aanrader
Geniaal, uniek, lachen en strijden en nog eens lachen!!
Het was een ongelofelijke middag. Samenwerken, fysieke inspanningen maar vooral vol plezier. We werden met open armen ontvangen. De foto’s die we nadien ontvingen deed ons instant opnieuw gieren en brullen van het lachen.
Fantastische vrijgezellen namiddag. Heeft de hechtheid van onze groep alleen maar bevestigd.
Heerlijk ontspannen in een zalige omgeving. Super onthaal. Knap samengesteld. Zeer nette omgeving en veilig. Gewoon TOP.
We hebben in Aalter een superleuke middag vol spelletjes beleefd bij FarmFun! Hele vriendelijke ontvangst, mooie accommodatie en een hele middag plezier met vrienden.... Wat wil eens mens nog meer?
Super leuke dag met heel leuke activiteiten. Heel goed georganiseerd en zo'n vriendelijke mensen!!! Aanrader!!!!!
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!