Zeker eens doen. Plezier verzekerd
Zeker aan te raden bij vrienden want het was supertof. Mooie locatie en heel vriendelijke en enthousiaste mensen op de boerderij...
hele leuke middag gehad
Dicht bij de deur, passend voor de groepsgeest en de ambiance, gevarieerde leuke namiddag.
Combinatie van denken, fysisch in ongedwongen sfeer. Bezoek aan stal was ook leuk
Het was heerlijk om te zien hoe iedereen van ons team aan het genieten was en het beste van zichzelf heeft gegeven!
Heel verzorgd en vriendelijk onthaal. De organisatie was heel goed. De mensen super vriendelijk. Bedankt! Jullie hebben er samen voor gezorgd om er een top dagje van te maken. (Ondanks de regen )
Heel toffe teambuilding, met heel enthousiaste begeleiders! Het was farmtastisch!
leuke ervaring en iedereen is er bij betrokken
Vriendelijke ontvangst ,Heeel mooi en propere lokatie . Een lekkere verrassing met de pudding Amaai heel lekker hoor . De uitleg was Top . Heel leuke en verschillende spelen .Echt om met elkaar op een andere manier bezig te zien en horen en te helpen tot een geheel .Heel goed geslaagd daarin .Een dikke proficiat aan de organisatie .
Prachtige locatie, vriendelijke ontvangst en goed georganiseerd. Kortom een aanrader!!!
Een leuke ervaring om ons nieuw samengestelde team dichter naar elkaar toe te doen Groeien,leuk om te zien dat iedereen er volledig voor ging! Heel goeie en warme ontvangst gehad in dit fijne gezin en een prachtige setting! Tof om direct de sfeerbeelden te ontvangen Zeker een aanrader waar nog lang op zal teruggeblikt worden!
Voor mij was het een verrassend leuke ervaring zowel op sportief gebied als het verbindend effect met de collega's
Farmfun test ons op verschillende vlakken. Fysiek maar ook mentaal, het was eenfijne beleving!
Mooie rustige omgeving :top Organisatie: prima activiteiten :prima. Een namiddag dat we niet meer zullen vergeten. Aanrader.
Ik had een super leuke dag. Lang geleden dat ik me nog zo geamuseerd heb!
Van het begin tot het einde een super ervaring. Een super verzorgd bedrijf. Zeer lieve mensen. Lekker eten en leuke spelletjes. We hadden ook het grote geluk dat de weergoden ons ook gunstig gezind waren maar zelfs dat zou geen spelbreker geweest zijn.
erg goed kunnen meewerken met het groepsgevoel, zowel fysisch als met het denkwerk
Heerlijke onbezorgde uurtjes samen met attentvolle gastvrouw en lekkere tussendoortjes. Iedereen kon meedoen en dat maakte het groepsgevoel compleet. Een perfecte BBQ was een stijlvolle alsluiter. Hartelijk dank voor deze zeer geslaagde ontspanningsnamiddag
het competitieve kwam bij iedereen onmiddellijk naar boven! iedereen had een leuke middag
De medewerkers de locatie één en al in orde doe zo verder .
Heel goed onthaal, leuke uitdagingen . Mag gerust ieder jaar opnieuw.
Zeer leuke teambuilding op een toffe locatie.
heb mij enorm geamusseerd , goede begeleiders en leuke spelen . jammer dat ikzelf fysiek niet meer goed ben .
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!