Het was een super leuke dag.

Toffe, toegankelijke spelletjes. Goed voor de sfeer binnen het team. Met volle teugen genoten.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Megatof

Ik vond het superleuk! Alles was verzorgd en netjes. Hele leuke activiteiten eens iets anders! Top!!

TOP!

Wat een fantastische dag! Een mooie setting en vriendelijke ontvangst in het mooie Aalter. De activiteiten waren uitdagend en supertof! Voor herhaling vatbaar en ga jullie zeker aanbevelen voor anderen. Veel succes! Karine.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen ontspannen sfeer en topbegeleiding
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een "koetoffe" teambuilding met leuke en voor iedereen toegankelijke opdrachten. Superervaring!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Topervaring!

Hele leuke activiteiten. Veel afwisseling, duurt niet te lang. Iedereen kan deelnemen. Bevordert de groepssfeer.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Neen, want het is heel persoonlijk wat je wel of niet leuk vindt aan het programma.

Dit smaakt naar meer!

De blauwe plekken op m’n benen herinneren me aan een super leuk en actieve teambuilding :-)!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Top ervaring met een super toffe begeleiding!

Met beide CLIM vrienden Teams hebben we kunnen Genieten van een heerlijke top namiddag. De zon was van de partij, de sfeer zat enorm goed. De onderlinge “strijd” voor een prachtige trofee voor het winnende team, de super leuke georganiseerde spelen, en niet te vergeten onze enorm enthousiaste begeidster Anouk! Top evenement, gewoon plannen én doen !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast!
  • Zijn er verbeterpunten? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Blijven verder doen, super organisatie

Fantastisch!

De leukste team-building die ik ooit deed! De opdrachten waren heel origineel en zeer leuk om te doen! Ik voelde me lid van een team, samen stonden we sterk. Dankzij jullie!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top ervaring in de gezonde buitenlucht

Een echte teambuilding met spelletjes op niveau

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Geduldige enthousiaste mensen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? enige onduidelijkheid over de datum
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? alles was top!

Geweldig van begin tot einde.

We hadden als team een superfijne voormiddag. Alles was zeer goed georganiseerd en zeer vriendelijke mensen.

Super leuk!

Een prachtige omgeving met hele leuke spelletjes. Goed georganiseerd en fantastisch geamuseerd.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een supervoormiddag met een groot kuddegevoel

Het was een super ervaring met veel plezier.

Leuk

Leuk

Onvergetelijke voormiddag met collega's

Top voormiddag

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was een superleuke teambuilding met goede organisatie, toffe activiteiten en heerlijk eten!

We hebben een heel leuke teambuilding gehad! Alles was goed georganiseerd, de activiteiten waren heel leuk en het eten was heerlijk. Kortom, het was een geweldige dag!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Geen verbeterpunten. Alles is goed verlopen!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Zeker geen moeilijkheden.

good

good

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Doel bereikt. Plezier, teamwork en verbinding.

Doel bereikt. Plezier, teamwork en verbinding.

• Zijn er verbeterpunten? neen
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Teambuilding met voor ieder wat wils

De Farm Games bieden voor ieder wat wils. Ieder game zet in op andere aspecten: pure kracht of denkwerk, maar altijd is teamwork nodig. Ook de belevingstocht biedt een aangename afwisseling en laat toe om mensen te leren kennen door middel van een praatje tijdens een 7km lange wandeling. Het ijsje onderweg maakt de activiteit compleet.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Een vegetarische lunch wordt best volledig gescheiden van de BOER-gondische planken. De intenties in het zoeken naar een oplossing werden als fijn ervaren. Echter blijft kaas die naast een vleesje gelegen heeft onaantrekkelijk.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Superformidastische ervaring met onze vriendengroep !

We hebben ons super geamuseerd, het was een super ervaring, hoe jullie een groep met verschillende capaciteiten, 57-jarigen nog ludiek, met toffe activiteiten kunnen animeren op deze manier. Super TOF, iedereen was vol lof !! Dikke merci hé groetjes van ons allen uit Kruibeke !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen even enthousiast
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? over de activiteiten had ik geen weet, toch blij verrast

Fantastische teambuilding

Ik vond het heel leuk om deze teambuilding bij Farmfun te doen. Verschillende toffe spelletjes en vaak niet al te gemakkelijk en soms moet je uw brein ook er even bijhalen. :D Tof dat er bij de BBQ een vegetarisch alternatief was voorzien!

Leuke ontspanning

Aangenaam

FANTASTISCH!!!

Dit was een TOPdag voor gans ons team! Iedereen was super blij met deze dag. Alles was tot in de puntjes in orde. Gevarieerd aanbod van leuke spelletjes, warme ontvangst, ruime parking, enthousiaste begeleiders, mooie omkadering, super lekker eten en tussendoortjes, ... kortom dit was super leuk! Alleen maar superlatieven voor deze dag!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? neen, dit was echt in orde en een gevarieerd aanbod
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Alles verliep vlekkeloos
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Alles was TOP

Super .lekker . Uitdagend

Als volg kan ik zeggen spel en amuzement is echt top de leiders ook enja super lekkere boere plank leefende vers is en ruim dan genoeg de moeite ik raad het iedereen aan bedankt supper

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Netheid vriendelijk
  • Zijn er verbeterpunten? Parking
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was een super fantastische teambuilding bij jullie. Een echte aanrader. We hebben ongelofelijk veel fun gehad. Dikke merci aan de organisatie, jullie waren zeer vriendelijke mensen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijkheid van het personeel

super

Het was met ons team mannen en 1 dame een super fijne dag! Voor iedereen wat. Het zonnetje was ook aanwezig dus gewoon een top dag!

Barelstraat 16

9880 Aalter

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Aalter

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!