Leuke ervaring met grappige opdrachten. We zijn er helemaal voor gegaan! Echt genoten van de teambuilding op jullie locatie!
De boerderijspelletjes waren top! Collegiaal gevoel, willen winnen maar toch genieten als het niet goed ging. Echt een aanrader voor ieder bedrijf of iedere groep die de teamspirit naar boven wil laten komen.
Hele toffe spelletjes, mooie omgeving en heel vriendelijke mensen!
De activiteiten waren echt leuk en verrassend. De organisatie was heel goed en het eten heel lekker.
Was er eerst nie echt voor, maar het was echt super leuk en zeer lekker eten zeker een 10 op 10
Hele leuke teambuilding! Een variatie aan originele doe- en denk spelletjes op de boerderij. Leeftijd speelt geen rol, iedereen kan deelnemen. Lekker middageten in een mooie zaal. Namiddag een zoek-wandeltocht met een heerlijk hoeve ijsje tussendoor. Ik raad FarmFun voor iedere teambuilding aan!
De teambuilding was een fantastische ervaring! We hebben ontzettend leuke spelletjes gedaan die perfect waren om de sfeer binnen het team te versterken. De organisatie en begeleiding waren uitstekend; alles was goed voorbereid en de sfeer zat er meteen in. De begeleiders waren enthousiast en leuk dat ze ook foto's nemen gedurende de activiteiten. Ik kijk met veel plezier terug op deze leuke voormiddag!
Wat een fantastische locatie! Als meisje dat opgegroeid is op den boerenbuiten kon ik hier alleen maar immens van genieten: een prachtige boerderij, beestjes met hoog knuffelgehalte (en ja daarmee bedoel ik niet alleen superlieve Luna en de überschattige poezen, maar ook de koeien :-D), spelletjes waaraan iedereen wel kon meedoen - in goede of minder goede conditie -, mooie streek waar de wandeltocht plaats vond, een pracht van een trofee die nu op onze bureaus staat te prijken (*^_^*) Kortom... het was áf tot in de kleinste details!
Ideale plek om een teambuilding dag te organiseren. Top
Voor mij was het de 2de keer dat ik er kwam, wel met een totaal andere groep. Ik had Farmfun trouwens voorgesteld aan de groep, omdat ik het de vorige keer ook zo goed vond. Alles zat goed in mekaar, we moesten samenwerken en kwamen bekende en minder bekende collega's tegen. En dat is waar teambuilding voor staat, toch? Misschien is er nog een mogelijkheid om de ploegen nog te wisselen? Tof was ook dat ik de 2de maal geen enkel spel heb gedaan dat ik de vorige keer ook deed.
Een top teambuilding, zeer lieve mensen en een lekkere maaltijd. Gewoon top. Een aarrader
Een aanrader!
Wij zijn hier met het werk op teambuilding gegaan, elk spel dat we speelden zat heel goed in elkaar en was heel leuk, ook zaten we op een prachtige boerderij! Het eten, en de verse hoeve-ijsjes waren ook zeer lekker! De begeleiders waren ook heel erg vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
Goed ontvangen, lekker eten, echt een hele leuke teambuilding!
Hele fijne dag op maat van iedereen. Warm onthaal, goede organisatie, lekker eten, leuke activiteiten in open sfeer. Zeker aanrader.
Ondanks de regen was het een schitterende ervaring :), alles zat goed ineen, originele games in een heel toffe setting
Toffe en originele activiteiten waarbij de competitiedrang aangemoedigd wordt. Super dat er zoveel foto's genomen worden! Zalige herinnering! Ook heel goede zorgen na een ongelukje bij het spel met het beklimmen van de strobalen :-)
Zeer origineel concept en goed omkaderd door het personeel.
Ik wist niet wat ik er mocht van verwachten. We hadden een superdagje op de boerderie in Aalter. Dikke Merci aan Farmfun.
Leuk concept, prachtig kader tot het kleinste detail!
Met ons team kwamen wij op een mooie woensdagavond langs om Farmfun te beleven, afgesloten met een BBQ. Alles was van begin tot einde perfect geregeld, we kregen niets dan lovende reacties achterna!
...
Zeer goed team die ons doorheen de dag begeleid! Zeer aangename ervaring.
Simpel concept met zeer leuke activiteiten die perfect bijdragen tot een goeie teambuilding
Ons hele team was super enthousiast. Het was een fijne namiddag.
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!