lachen en plezier maken

Een leuke en gezellige namiddag gehad waar groepsgevoel naar boven komt. Waar er veel gelachen is geweest, plezier is gemaakt, waar je wordt uitgedaagd en even alles kunt vergeten

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

We hadden een geweldige namiddag!

Heel leuk maar ook heel intensief. De katapult was echt heel leuk! De "honkbal" was ook echt top!! De balken was ook een toppertje en we hebben enorm gelachen met de kruiwagenrace! De strooizakken was voor mij het hoogtepunt. Het is toegankelijk en heel grappig om te doen en te kijken naar de andere. Er waren wel heel veel punten te verdienen met de bel in de nok van de strooischuur. Naar mijn mening te veel. Misschien ook wel mede doordat we veel kleiner en minder sterk waren dan de andere groep. Moesten we onze sterkste man niet hebben gehad dan hadden we de bel 0 keer kunnen laten rinkelen. Hij heeft ook echt al het zware werk gedaan. We testen ook een nieuwe proef. Deze was leuk maar staat nog niet op punt. Het touw was net te lang waardoor je amper kon scoren. Enkele slotjes gingen moeilijk open waardoor je dacht dat je een foute code had. Na meerdere malen proberen bleek het dan toch echt wel de juiste code te zijn. De kritiek die ik heb beschreven is echt opbouwend bedoeld want we hebben ons enorm geamuseerd! Voor herhaling vatbaar. Een pluim voor de boerderij want die was echt heel proper en de diertjes waren ondanks ons geloop heel erg op hun gemak. Doe zo verder!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? enkele kleine

Farmtastisch!!!

Vriendelijk onthaal met een lekker ontbijtje. Zeer vriendelijk en gemotiveerd personeel. Duidelijke uitleg over de spelen. Mooi onderhouden en opgeruimd terrein, domein. Veel gelachen en plezier gemaakt, de collega's op een andere manier leren kennen is ook eens fijn. Foto's die tijdens de activiteiten zijn gemaakt zijn ook een zeer leuke herinnering. Zeker een aanrader als teamuilding.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? er zijn ook mensen met een kleiner gestalte en dan zijn niet alle activiteiten even haalbaar
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? doe zo verder!

Wij hebben er mega fantastisch van genoten.

Kei plezant!!!!!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiaste begeleiding
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super toffe, originele activiteiten voor elke leeftijd. Zeer vriendelijk. Leuke namiddag

Heel mooie dag was

Beestig goed geamuseerd

Superleuke dag gehad ,eten drinken personeel en spelletjes waren TOP

Superleuke teambuilding

Uitdagende activiteiten, superleuke begeleiding en top organisatie.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Absoluut geen moeilijkheden.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

fantastisch gebracht door mensen met een hart voor landbouw en natuur

met een klein hart naar Geel vertrokken & na een tof teamspel naar huis gegaan met een mooie herinnering

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? mag wat langer duren
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? bij veel zon, schaduw voorzien

LEUK, LEUK, LEUK, LEUK, LEUK, LEUK

Het was een gezellige dag met een uitgebreid aanbod van teambuildingactiviteiten, hapjes & sapjes. Er was voor ieders wil wel iets leuk. Ook de rondleiding was zeker interessant. Het is ook goed dat er een mogelijk is om de activiteiten binnen te laten door gaan indien het slecht weer zou zijn. Groetjes en nogmaals bedankt

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen spontaniteit

super leuke teambuilding

Leuke teambuilding

het was best leuk

het was een leuke dag.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen bij een activiteit waren grote mensen duidelijk in het voordeel (op strobalen klimmen en bel luiden) Als er in een team meer kleinere mensen zitten, kunnen die nooit het spel winnen. Het is ook beter dat er in elke ploeg evenveel deelnemers zijn
  • Zijn er verbeterpunten? zie hierboven
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? zie opmerking hierboven

Super.

Leuke ervaring.

• Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

een aanrader voor ieder bedrijf

Heb een heerlijk dag beleefd bij jullie die dag alles was super leuk de uitleg en zeker de strijd tussen de ploegen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen die dag is zo vlug voorbij gegaan
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

een aangename en boeiende belevenis

Ons bezoek aan farmfun was een teambuilding met collega's op het werk. Van bij het binnenrijden op de melkveeboerderij was ik verrast. Ruimte en tijd genoeg om rond te kijken en te socializen met een fris drankje, frietje en lekker puddinkje en heerlijke frisco van het huis. De leerrijke rondleiding bood een inzicht in de moderne agro-voedings-industrie. Sedertdien begrijp je beter waar een karton melk vandaan komt. De fysieke en IQ-gezelschapsspelletjes waren uitdagend en heel goed uitgevonden en bedacht. Heel goede organisatie met monitoren en super bediening. De beste team-building ooit.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijk en motiverend
  • Zijn er verbeterpunten? Neen. Ook het spelmateriaal was tot in de puntjes verzorgd.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo voort en veel succes met deze unieke formule boerderij toerisme

Fantastisch!!

Het was een leuke ervaring, iedereen kan meedoen aan de activiteiten. Geeft echt een groepsgevoel

Top !!!

Heel leuke ervaring super plezant!

Fantastisch!

Wij hebben een heel toffe teambuilding bij jullie gehad het was een toffe ervaring die we zeker nog zullen overdoen! Super tof bij jullie

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Geweldige, beste, farmtastische koelega moment.

Het was een topeditie van onze teambuilding. Zo een ervaring hebben we nog nooit gehad! Fun en lachen tot de laatste seconde… Alle spieren zijn gebruikt geweest, dat hebben we daags nadien allemaal ervaren.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De vriendelijke en goede begeleiding
  • Zijn er verbeterpunten? Neen, jullie zijn goed bezig!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Als organisator heb ik altijd een goed contact en duidelijke communicatie gehad.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Volgens mij (ons) is er geen verbetering mogelijk, het was top!

G-E-W-E-L-D-I-G

Ik heb gelachen,plezier gehad, collega's nog beter leren kennen, dit concept IS teambuilding

Subliem

Alles zat goed! Locatie, sfeer, begeleiding, de spelletjes. Ik had het minder wauw verwacht.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik was organisator, neen geen problemen. Alles ging vlot.

Beestig Koel!

Het was een geweldige ervaring voor ons team. De spelletjes waren goed en verschillend om het groepsgevoel te verbeteren. Verder werden we super goed ontvangen en bediend en het eten was top!

Het was gewoon top

Heb dit met mijn collega’s gedaan we hebben ons super geamuseerd . Had niet verwacht dat ik het zo leuk ging vinden .

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Mijn collega en alles goed verlopen

Beestig leuk

De informele setting gaf meteen een goede vibe bij de start van onze teambuilding. De FarmGames waren gevarieerd, voor elk wat wils of je nu een denker of doener bent. Ook het random verdelen van de teams is een voordeel ! De catering was eveneens goed verzorgd.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Super enthousiaste begeleiding ! We moesten wel zelf vertalen naar ENG voor onze anderstalige collega's.
  • Zijn er verbeterpunten? Bordjes die toiletten aanduiden
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Heel vlotte communicatie en terugkoppeling bij vragen dus geen opmerkingen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? klein detail ;-) we hadden een groep van NL en BE collega's alsook enkele anderstaligen. De Nederlandse collega's begrepen sommige woorden niet. Op zich niet erg want gaf grappige situaties :-) Voor de Engelstalige collega's was het soms wat onwennig aangezien ze de intro & uitleg van het spel niet begrepen en moesten wachten tot wij de uitleg vertaalden.

Farmtastisch

Een super leuke beleving. De mogelijkheid om te kiezen of je een spel mee doet of niet ( voor mensen met een zwakke rug of iets anders) vond ik zeker een meerwaarde. Zij konden toch betrokken blijven bij de groep om zo toch het spel tot een goed einde te brengen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer leuke en vriendelijk spelbegeleiding
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Voorbereiding is super vlot verlopen

Roerdompstraat 9 A

2440 Geel

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Geel

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!