Super tof spel met vlotte en enthousiaste begeleiding. We hadden een super toffe namiddag!
Heel leuke ervaring, creatieve spelletjes waar je met je team helemaal in opgaat, heel vriendelijke begeleiding, gezellige sfeer!! Alles was top, zeker een aanrader!
Wij kwamen deze activiteit doen als start van het vrijgezellenweekend van een vriendin. En wat voor een start! Het groepsgevoel kon niet beter aangewakkerd worden dan door dit hele leuke spel. Een afwisseling van denkspelletjes en behendigheidsspelletjes wisselden elkaar af waarbij er veel gelachen werd. Het mindere weer was absoluut geen probleem door de grote tent waarin heel wat spelletjes konden doorgaan.
Ondanks onze kleine kudde was het een erg gevarieerd programma met fijne activiteiten
Wij deden dit als teambuilding. Heel fijne ervaring! Een beetje zoals 'De Mol' op tv, waar ik fan van ben. Raadseltjes, uitdagingen,.. en dan iemand die 'koerupt' is. De winnaarsmentaliteit kwam bij iedereen naar boven. We hebben allemaal goed gelachen en ons geamuseerd!
leuke opdrachten. De namiddag vloog voorbij. Toffe locatie.
Een aangename namiddag met leuke opdrachten in een gezellige sfeer.
De activiteit zorgde enerzijds voor veel verbinding, maar met een heel speels effect. De spelen waren afwisselend, zowel fysiek als mentaal maar vooral bedoeld op samenwerken. De spelleiding was zeer enthousiast en zeer vriendelijk in omgang. Wij komen terug!
Met ons team een leuke teambuilding gehad. Creatief, leerrijk, plezier en teambuilding staan centraal. We hebben ervan genoten en elkaar beter leren kennen. Het ontvangst was goed en vriendelijk!
Nog nooit zoiets gedaan, de ervaring was ongelooflijk plezant!
Goede organisatie
Het leuke aan deze teambuilding was dat iedereen op elk moment betrokken is. Is toegankelijk voor jong en oud, sportief of minder sportief .. iedereen kan mee. Een mooie landelijke omgeving, tussen de beestjes op de boerderij. We hadden wel geluk dat het zonnetje ook van de partij was.
Amusement verzekerd
Toffe & zeer fijne communicatie & begeleiding, geweldig leuk hondje en afgesloten met een superlekkere BBQ. Ik was eerlijk gezegd een beetje kritisch toen ik hoorde dat we naar een boerderij trokken, maar ik heb een geweldige namiddag & avond beleefd!
Een teambuilding met de collega's die 100% is meegevallen. Leuke opdrachten, leuke omgeving en een super organisatie. Alles was mooi verzorgd en er was voor iedereen wel iets te doen.
Heel leuke namiddag gehad
FarmFun heeft de verwachtingen van onze medewerkers overtroffen!
Goed ontvangen bij aankomst, zeer goede uitleg over het verdere verloop van de namiddag. Hierna zijn we begonnen aan de strijd tussen de collega's, met als afsluiter een heerlijke BBQ. Kortom het was een top dag!!
Leuke dag gehad, leuke activiteiten, enthousiaste begeleiders
Roerdompstraat 9 A
2440 Geel
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!