Super-Mega-Memorabele Fundag!

Na een supervriendelijk en warm onthaal (fijne gastvrouw, warme koffie en lekkere koffiekoekjes), mochten we superleuke, grappige en goed uitgedachte opdrachten doen in en rond de boerderij. Zelfs al zat het weer niet 100% mee, we hadden een superfijne ervaring met ons team en dit kan zeker tellen als top activiteit! Bedankt!

Leuke sportieve uitdagingen

Sport en spel zijn mooi met elkaar verweven. Het zorgt voor een aangename groepssfeer voor jong en oud.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was een super leuke ervaring. De activiteiten konden voor heel actieve mensen en minder actieve mensen. Het was ook allemaal super origineel. Het was een super leuke ervaring.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Originele opdrachten Vriendelijke ontvangst en begeleiding

Het was superleuk!

Alles zat goed in elkaar! Fijn ontvangst door de boerin des huize en Paul heeft da super goed gedaan tijdens de spelletjes!

• Zijn er verbeterpunten? Heel toffe spelletjes
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? We hebben alles vlot kunnen reserveren

Magisch

Een echte teambuilding. Goed gelachen, afgezien (fysiek dan want we zijn geen 20 meer), variatie in spelletjes, sympathieke en enthousiaste begeleiding, overheerlijk en verzorgde bbq. Voor herhaling vatbaar

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Helemaal niets. 2 dikke duimen omhoog

Toplocatie voor teambuilding

Ons hele team heeft een ontzettend leuke namiddag gehad. We waren het unaniem eens dat dit de beste activiteit ooit was !!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Alles perfect geregeld

Super Fun Fun Fun

Vanaf het begin tot het eind was het een topdag! Het onthaal was super, de begeleiding top en de opdrachten waren soms pittig, maar samen met mijn collega's was het lachen geblazen. De BBQ was echt een feestje, alles was vers en de bediening was super vriendelijk. Ik ga FarmFun zeker voorstellen voor een familiedagje uit.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Inge was superb
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nope
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Niets

grandioos

Super leuke ervaring

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

De teambuilding was amusant van de eerste tot de laatste moment. De bbq was ook helemaal af.

Farmtastisch

Supermooi personeelsuitje gehad.

het was heel plezant

het was tof

Topnamiddag!

Een teambuilding met een enthousiaste begeleidster, verrassende aktiviteiten met telkens een dat extraatje meer. Compleet af! Geen andere woorden voor. En dit in een gezelllig kader, lekkere hapjes, ... een warme gastvrouw.

Ver boven mijn verwachting

Ik had al op een andere boerderij een teambuilding gedaan, maar hier was het veel beter uitgewerkt.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was geweldig! Leuke activiteiten, prachtige locatie en super lekker eten!

Super tof!

Leuke opdrachten, heel veel plezier gehad met het team. De begeleiding was heel goed en leuk! Het eten was ook super lekker! Een echte aanrader!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super ervaring met originele spelletjes en aangename begeleiding. Gewoonweg top!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Tot in de puntjes verzorgde leuke groepsactiviteit

Van bij de warme ontvangst, over de leuke activiteiten tot bij de gezellige borrel, even heerlijk uitleven met het ganse team!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Geweldig actieve dag, waarbij plezier en goed samenwerken centraal staat

De gehele dag was zeer goed geregeld. Wij hebben 6 leuke, actieve spellen gespeeld. Tussen de spellen door was er voldoende tijd en ruimte om bij te komen, te kletsen en wat te drinken. Super teambuilding. Bij alle spellen is een goede samenwerking vereist. Vertrouw jij jouw collega, vriend, familielid of kennis? Zeker een aanrader om hier naartoe te gaan. Wat ook zo leuk is is dat er ongezien vele foto's gemaakt worden door de spelbegeleiders. Na de dag kun je hier nog lang mee nagenieten van alle blije, maar ook geconcentreerde koppies.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Duidelijke spontane uitleg en vooral de foto's die gemaakt worden zijn leuk om achteraf te ontvangen. Zo heb je altijd een herinnering van deze leuke dag.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

De naam Farmfun is perfect gekozen!

Super toffe spelen, leuke begeleiding, ideale locatie.... En dan hadden wij ook nog geluk met het weer. Een TOPdag!!!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Allen heel aangename mensen die meeleefden in het spel en ook wel tips gaven
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Kapstok in de douches of douchetail waar de dozen staan nu, met een gordijn zodat je je iets vlotter kan omkleden. Of nog simpeler, een rolgordijn voor de raam/deur van de douchecontainer.

Leukste teambuilding die wij al gedaan hadden, mooie locatie, goede begeleiding, originele spelletjes, .. Top ! Het mooie weer erbij en een lekkere BBQ maakte onze dag gewoon perfect. Extra dank aan Ingrid voor haar flexibiliteit aangezien wij wel enkele laatkomers hadden.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? enige minpunt: wegenwerken (straat van boerderij) werden niet naar ons gecommuniceerd
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Heel tof om de bende te zien jammer kon ik niet mee Doen

Alles was kei tof en heel vriendelijk personeel Jammer kon ik niet mee doen omwille van mijn operatie anders had ik zeker mee gedaan

Tiptop

Originele boerderijspelen, even weg van de dagelijkse stress op het werk. Perfect om om je collega's in een andere setting te leren kennen. En niet te vergeten een super lekkere bbq.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Geweldig concept op prachtige locatie

Teambuilding met een unieke invalshoek.

Super leuk voor iedereen

Wij hadden een leuke vriendenuitstap bij farmfun! Leuke activiteiten voor tieners en hun ouders. Voor iedereen wat wils! Hele fijne begeleiding, ontspannen sfeer, originele spelletjes!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? zeer duidelijke communicatie!

Roerdompstraat 9 A

2440 Geel

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Geel

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!