Leuke, goed doordachte, activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn en goed gecoacht door de begeleiders. Toffe accommodatie, lekker gegeten, .... kortom een zalige teambuilding!!
We zijn goed ontvangen en kregen steeds een duidelijke uitleg over de spelletjes. Het waren superleuke activiteiten, heel origineel en gevarieerd. Veel spelletjes waren ook gebaseerd op vertrouwen, ideaal voor een teambuilding.
Gevarieerd maar pittig programma dat zeker de teambuilding versterkt. Leuke spellen die je niet eerder gedaan hebt, mooie variatie en goede begeleiding!
Lekkere verwelkoming, leuke spelletjes, veel variatie en voor alle leeftijden. En als kers op de taart en pasgeboren kalfje pap mogen geven! Top dagje!
Een aangename verwelkoming, toffe activiteiten
vriendelijk onthaal en op een plezante, sportieve wijze samen werken
Leuke activiteiten, verzorgde accommodatie, aangename spelbegeleiders,... alles dik in orde om er een geslaagde teambuilding van de maken!
Eén van de betere teambuildong aktiviteiten.
Zeer leuke namiddag gehad. Leuke spelletjes, veel variatie. Goede teambuilding. Benieuwd naar de andere activiteiten die FarmFun nog in petto heeft.
Toffe testen goed georganiseerd en mooie omgeving.
Geweldig, leuke activiteiten
Herl leuke namiddag gehad met super leuke spellen.
Leuke en gevarieerde spelen - voor elk wat wils - superleuke namiddag!
Geweldig toffe en uitdagende proeven die het groepsgevoel heerlijk versterken.
Leuke activiteiten, goede begeleiding, toffe omgeving en lekker eten. Meer hadden we niet nodig om er een geweldige teambuilding van te maken!
Sportieve namiddag op een ongewone locatie met leuke spellletjes.
ik heb samen met mijn collega's een super leuke namiddag gehad
Aan je leuke review te zien is de totaalscore wellicht een foutje. Geen probleem hoor. DanKOEwel voor je fijne reactie!
Fantastische namiddag gehad, toplocatie en heel vriendelijke ontvangst en begeleiding!
Het was een aangename en leuke namiddag
DanKOEwel voor je waardevolle opmerking mbt de puntenverdeling. Het was ons ook niet ontgaan. Maar abnormaal is het niet. Door de grote verscheidenheid zowel in deelnemers als in proeven loopt dit soms erg uiteen, maar dan wel in alle richtingen. Proeven waarop jullie weinig Koero's behaalden, halen anderen dan soms weer extreem veel en omgekeerd. Het is dus erg groepsafhankelijk.
Leuke ervaring met heel veel creatieve spellen wat voor een leuke namiddag zorgde. De concurrentie tussen de groepen zorgden dan weer voor extra sfeer en motivatie
Farmfun is een topconcept om een geweldige sportieve dag te beleven met vrienden / familie / collega's. Super organisatie, prachtige omgeving en leuke sfeer!
Goed ontvangst, toffe mensen, toffe sfeer. Spelletjes waren voor iedereen toegankelijk. Eten en drank hebben we zeker niet tekort gehad. Een echte aanrader!!
Om nog eens te beleven met mijn gezin - collega's en vrienden-(innen)
Was mijn eerste keer bij Farm Fun en alles was top. Het was voor mijn dochter haar vrijgezellen en het was voor haar ook geslaagd
Enorm leuke teamactiviteiten! We deden dit als vrijgezelle en het was een perfecte manier om de dag te starten. We hebben hier echt van genoten
Roerdompstraat 9 A
2440 Geel
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!