Prachtig jurk.

Heel blij met mijn jurk

Heel blij met mijn nieuwe jurk, zit heerlijk. Helaas was de legging iets te groot maar ik heb geen zin om hem terug te sturen, ik rijg er wel een elastiekje doorheen.

Aparte kleding. Ik ben zelf78 jaar en natuurlijk kan ik niet alles uit jullie collectie dragenmaar ik maak keuzes en krijg heel vaak complimenten over mijn kleding. Helemaal top!! Vriendelijke groet Renée

Attraktiver Schal, gute Qualität

Der Schal ist mit der verstellbaren Raffung wunderschön. Die Qualität ist super. Würde ich empfehlen. Der Versand war sehr schnell.

Easily navigated website

Efficient. Good range and good budget. Would return

ben er heel blij mee!

Mooie kleding, kwalitatief sterk en origineel ontwerp.

Mooie kwaliteit en ontwerp

De ontvangen jurk is prachtig van kwaliteits viscose en een leuk ontwerp. Het is een soort van overgooier model zodat je eindeloos kunt variëren met leuke gekleurde shirts en blouses erbij. Graag zou ik meer van dat soort modellen zien maar dan ook in een kortere versie.

Al jaren lang prachtige en tijdloze kleding.

Nog voor het tijdperk internet via mijn toen favoriete kledingzaak Rosie kennis gemaakt met Elsewhere kleding. En eerlijk deze items draag ik nog. Nu via het internet een mooie linnen tuniek aangeschaft. Prachtige kwaliteit stof en een geweldig passend model. Laat het wat warme weer maar komen zodat ik ook dit item met alle plezier kan dragen.

mooie aparte kleding

maatvoering kan beter

Mooie look, mooie kleding waar je, je happy in voelt.

Net even anders, dan als andere kleding. Zo blij mee!

Prachtig merk

Mooie kwaliteit. Wel te veel kleine maten bij SALE ipv grote maten. Zo jammer.

Top..fantastisch !

Waouw ! Topmerk waarin ik me heel goed voel...originele kleding.

Een beetjes anders en heel mooi

Fijne en mooie kleding. Met een eigen stijl

Prachtige, bijzondere en aparte kleding van zeer goede kwaliteit en van Nederlands ontwerp.

O.a. Elsewhere is al jaren mijn favoriete kledingmerk. Je hebt altijd net iets anders, hetgeen een ander niet heeft. Altijd zit er wel een apart stuk tussen dat bij mij past. Ik krijg vaak complimenten dat ik er altijd zo leuk uitzie.

Einfach fantastisch

Lieferung sehr schnell, Qualität hervorragend, Die angegebenen Größen passen perfekt, Stylisch und lässig

Nog in wording…

Ik heb de sheperd dress gekocht. Is m i heel anders dan op de foto. Ben gestart met plooien achterkant in te strijken. Zelfs maat S is schouders passend maar verder heel groot en zeaar !! . Ik ga waarschijnlijk met elastiek met clippers meer model maken en hoop dat ik t met leuke majo en flinke schoenen en n grote colle kan stylen.. Was even schrikken vr grt

Hele fijne stof en heerlijk warm

Dat was super snel geleverd

En zonder verzendkosten, wat een service Was al tijden op zoek naar shirt/ mouwophouders. Super mooi, tevreden klant!

Helemaal top

Ik ben heel tevreden over de de kwaliteit van de kleding behalve over de trui die ik kocht. Ze plucht enorm en wolt op. Spijtig want het model is heel mooi. Verder heb ik eindelijk een merk gevonden dat qua styl helemaal bij mijn persoonlijkheid past En wanneer mijn maat uitverkocht is koop ik het bij Leezza. Merci Elsewhere.

Geweldig!

Aparte stijl die steeds mee gaat in mijn kledingkast. Jaren later verveelt de kleding nog steeds niet.

Gelukkig in de broek een maat kleiner nodig dan in de bovenstuk.

Stijlvol en prachtige kwaliteit

Goed product en snelle levering tevens snelle afhandeling wanneer een product retour verzonden wordt

Super!!!

I like the style!

perfect

We waren te gast in Andelst. Deze ervaring was uniek. Nog nooit op zo'n rustige, luxe manier gewinkeld. Hartelijk dank voor jullie vriendelijkheid en vertrouwen.

Waaldijk 9

6673 MC Andelst

Over Elsewhere Fashion

At Elsewhere, we believe that every woman should feel free to express her individuality through her personal style. We are a fashion brand that is dedicated to inspiring and encouraging women to embrace their unique qualities and embrace what makes them special. Our collections feature striking garments that are designed with attention to detail and comfort in mind. We offer honest pricing and strive to create comfortable, effortless ensembles that can be incorporated into a modern, signature wardrobe for everyday wear.