Goed geregeld
Hi Sabine, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Tot snel op www.elsewherefashion.com! Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Volgens verwachting, prima!
Hi Simone, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Hopelijk tot ziens op www.elsewherefashion.com! Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Goede kwaliteit, mooie stoffen en snelle levering. Ik bestel wel weer.
Hi Marion, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze kwaliteit, stoffen en snelle levering. Tot snel op www.elsewherefashion.com! Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Leuke kleding! Ook als het niet goed is heb je binnen een week je geld terug. Super geregeld!
Hi Corrie, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze kleding en service. Ik wens je een hele fijne dag en hopelijk tot snel bij Elsewhere. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Hello, I love the Elsewhere fashion. My favourite shop did close recenlty in September 22 there for I am very happy I found your onlinestore. Best regards Angelika Müller
Hi Angelika, Thank you for your positive review! It's great to read that you had a great experience with our brand. Keep an eye on our social media for fun online promotions. Instagram: https://www.instagram.com/elsewhere_fashion/ Facebook: https://www.facebook.com/ElsewhereFashionOfficial/ Have a nice day and hopefully see you soon at www.elsewherefashion.com Sincerely, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Top service , top kwaliteit, vlugge levering
Hi Katty, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, kwaliteit en de vlugge levering. Ik wens je een hele fijne dag en hopelijk tot snel bij Elsewhere. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Ben helemaal blij. Coltrui is prachtig en andere shirt ook. Geweldig. Snelle service
Hi Marjan, Hartelijk dank voor je mooie review! Goed om te horen dat de items naar wens zijn! Ik wens je een hele mooie dag en hopelijk tot zien bij Elsewhere. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
mooie kleding en snelle service
Hi Anne-Louise, Heel erg bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Ik wens je een hele mooie dag en hopelijk tot zien bij Elsewhere. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Quick and easy website to navigate - order arrived earlier than expected - really pleased with the quality and sizing if the dress.
Hi Sharon, Thank you for your review! We strive to provide the best service and quality and therefore we enjoy reading your review even more! Have a nice day and we hope to see soon you on our website. Kind regards, Rose Moonen Elsewhere Fashion
Good service!
Hi Josje, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je blij bent met onze service. Een hele fijne dag gewenst en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Excellent materials are being used, no question about that. Fashionable styles that can easily be combined with other Elsewhere pieces. However, it is a shame that one has to go through the trouble of paying the postage when items need to be returned. Nonetheless, good service, friendly advice but most important of all very good clothing for your money
Hi Anita, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Mocht je in de toekomst onze kleding graag ´live´ willen passen ben je van harte welkom in onze showroom in Andelst. Wij zijn geopend van 11:00 - 16:00. Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar [email protected] of bel naar 024 360 0068. Een fijne dag gewenst en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
De klantvriendelijkheid is prima. Snelle afhandeling en snelle reacties. Ik heb het product teruggestuurd, omdat de kleur in het echt niet overeen komt met wat ik op foto's op de site zie. Misschien is dit iets om rekening mee te houden in de toekomst, zodat er een reëel beeld ontstaat?
Hi Marja, Bedankt voor je review en je feedback! We werken continu aan het verbeteren van onze service en stellen je mening dan ook zeer op prijs. Mocht je in de toekomst vragen hebben kun je ons altijd een mail sturen naar [email protected]. Een hele fijne dag gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Mooie jurk, prijs kwaliteit goed Maat prima, S voor 160cm Tevreden
Hi Annie, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons product en dat de maat goed valt bij je lengte. Een hele fijne dag gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Mooie kleding, prima service
Hi Marieke, Bedankt voor jouw positieve review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met onze kleding en service. Fijne dag gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
X
Hoi Lija, Hartstikke bedankt voor jouw mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
Makkelijk besteld, snel en netjes verpakt bezorgd
Hi Astrid, Bedankt voor jouw positieve review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met de snelle en nette bezorging. Fijne dag gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Twee artikelen besteld . Maar tot op heden niets ontvangen. Volgens de app van DHL zijn mijn spullen terug gestuurd naar
Hoi Sonja, Onze excuses voor het ongemak. Destijds hebben wij het pakket verstuurd met DHL. Echter, heeft DHL het pakket meerdere keren verkeerd gesorteerd waardoor het nu teruggestuurd wordt naar ons. Zodra wij het pakket ontvangen, kunnen wij dit naar jou opsturen met een andere bezorgdienst. Zou jij dat willen? Nogmaals onze excuses en wij zullen ons uiterste best doen om dit ongemak zo spoedig mogelijk te verhelpen. Met vriendelijke groet, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
Leuke kleding, past wat betreft style ook nog bij de kleding van een eerdere lichting, snelle service en de staf denk ook nog graag met je mee
Hoi Hillegard, Bedankt voor jouw review! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons merk en onze service. Een fijne dag gewenst en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
Snelle verzending 1ste aankoop, kortingcode niet ontvangen omdat de website blokkeerde, maar ik heb deze achteraf netjes teruggestort gekregen! Top service.
Hi Nancy, Bedankt voor jouw review! Goed om te horen dat het achteraf nog is opgelost en je blij bent met onze service. Fijne dag gewenst en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Het ontwerp van de jas is mooi. De stof is van een mooie, stevige kwaliteit. Jammer vind ik dat de jas niet gevoerd is. De jas verliest daarmee voor mij een deel van zijn grandeur.
Hi Debbie, Bedankt voor jouw review. Aan de beschrijving te lezen vermoed ik dat het gaat om de Greensboro Blazer. Wij kiezen ervoor om de blazer niet te voeren omdat het een dikkere stof betreft, een voering zal de blazer nog dikker en warmer maken waardoor het niet als blazer te dragen is. De Chula Vista Coat is van dezelfde stof gemaakt en dit item is een buitenjas die wel is gevoerd is voor extra warmte. Mocht je in de toekomst graag willen weten of een item is gevoerd of niet kun je ons altijd een mailtje sturen via [email protected] of bezoek onze showroom in Andelst om de items in het echt te zien en te voelen! Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
met de bestellingen goed. Ik vind het echter vreemd en niet plezierig dat de site alleen in het engels is, terwijl jullie volgens mij een nederlands merk zijn.
Hoi Annelies, Bedankt voor jouw review en voor de positieve reactie over jouw bestellingen. Onlangs hebben wij de webshop vertaalt naar het Nederlands. Het kan voorkomen dat jij nog steeds automatisch op de Engelse site terechtkomt. Hierbij een linkje naar de Nederlandse webshop: https://www.elsewherefashion.com/nl/ Hopelijk is ongemakje dit op deze manier opgelost! Met vriendelijke groet, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
Leuke mode .
Hoi F.C, Wij zijn erg blij dat jij tevreden bent met ons merk. Bedankt de review! Met vriendelijke groet, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
Al jaren draag ik jullie kleding. Soms koop ik de kleding via jullie site, maar meestal bij LEEZZA. Dat is een heel fijne winkel, waar ze vooral Elsewhere verkopen. Ik ben er altijd als de kippen bij, omdat de grote maten meestal hard gaan. Jullie shirts hebben lange mouwen, alleen zou de lengte van de shirts voor mij 5 cm langer mogen. Ik ben namelijk 1.89 cm lang! Zomerbroeken geen probleem met de vaak te korte lengte. Met winterbroeken vind ik dat lastiger. Dan moet ik helaas vaak elders op zoek naar een leuke, aparte broek. De nieuwe voorjaarscollectie 2023 ziet er veel belovend uit!! Maar nu eerst de winter door in jullie kleding!!
hoi Cathalien, Bedankt voor jouw leuke bericht en jouw enthousiasme over onze nieuwe collecties. Wij zijn erg blij dat jij tevreden bent met Elsewhere. De feedback over de shirts en de winterbroeken zullen wij intern gaan bespreken. We willen natuurlijk een zo goed mogelijke pasvorm voor onze klanten creëren. Nogmaals bedankt voor jouw positieve bericht en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
Super untul UPS took over. Stayed home all day yesterday waiting for them to deliver as promised. Havent heard a thing til now. We will see how it works out . Seems like it has stopped in Malmö. Hasnt mooved from there the last three times I track my parcel. Not your fault thogh, but just so you know. Hopefully I will recieve it before the 26th as I will leave for a months trip ( where I was planning to use your clothes)
Hi Inger, Thank you for your message and I am sorry for the inconvenience. Hopefully, the package will reach you before tomorrow. We will keep an eye on this. Feel free to contact us at [email protected] if you have any questions. Kind Regards, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
Really good experience
Hi Marije, We are glad you had a great experience and thank you for your review! Kind Regards, Vianne van den Heuvel Elsewhere Fashion
9 Waaldijk
Andelst 6673 MC
At Elsewhere, we believe that every woman should feel free to express her individuality through her personal style. We are a fashion brand that is dedicated to inspiring and encouraging women to embrace their unique qualities and embrace what makes them special. Our collections feature striking garments that are designed with attention to detail and comfort in mind. We offer honest pricing and strive to create comfortable, effortless ensembles that can be incorporated into a modern, signature wardrobe for everyday wear.