Het kleingstuk paste helaas niet dus heb ik het daarom teruggestuurd. Retourzending is zonder problemen verlopen. Het door mij betaalde bedrag was binnen 14 dagen teruggestort op mijn rekening. Prima afgehandeld.
Hi C.H.B. Coenen-de Koning, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Moeiteloze manier van bestellen (en indien nodig retourneren). Als je je maat weet, past de kleding altijd. Ik hou erg van de creaties van Elsewhere, wat apart, makkelijk om te dragen.
Hi Gabriëlla, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Correct ; good information
Hi Rita, Thank you so much for your positive review! Thank you for taking the time to let us know your feedback, we're happy to know that you have had such a positive experience with your order. We hope to see you back on www.elsewherefashion.com! Kind regards, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Respons vindt ik slecht.
Hi Edith, Bedankt voor het schrijven van jouw review, echter kan ik niet terugvinden welk respons niet als positief ervaren is geweest. Het laatste contact verliep via de mail, afgelopen maart, binnen dezelfde werkdag is er gereageerd op jouw vraag. Ik zou je willen verzoeken om ons via de mail ([email protected]) je feedback verder toe te lichten zodat we aan het licht krijgen waar eventuele verbetering ligt. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Schnelle Lieferung, alles ok.
Hi Ulrike, Thank you so much for your positive review! Thank you for taking the time to let us know your feedback, we're happy to know that you have had such a positive experience with your order. We hope to see you back on www.elsewherefashion.com! Kind regards, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Great service. Beautiful clothes. Separate fashionable clothes. I don’t want my name mentioned in reviews.
Hi, Thank you so much for your positive review! Thank you for taking the time to let us know your feedback, we're happy to know that you have had such a positive experience with our service and clothing items. We hope to see you back on www.elsewherefashion.com! Kind regards, Roos Moonen Elsewhere Fashion
I love this brand and have several pieces. My problem is that the sizing is not consistent at all.
Hi Denise, Thank you so much for your review! Thank you for taking the time to let us know your feedback, feel free to contact us if you have any questions regarding your future purchases via our webshop. We're happy to help! Your feedback about our clothing would be greatly appreciated if you would like to elaborate. If you would like to elaborate further, please contact [email protected]. We hope to see you back on www.elsewherefashion.com! Kind regards, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Mijn bestelde maat was te groot, retour gestuurd, en binnen enkele dagen wordt geld terug overgeboekt,
Hi Riny, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Seevice excellent. Deöivery always intime.Lobe this brand.
Hi Ester, Thank you so much for your positive review! Thanks for taking the time to let us know your feedback, we're happy to know that you have had such a positive experience with your order. We hope to see you back on www.elsewherefashion.com! Kind regards, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Als jaren fan van dit merk!
Hi Mariëlle, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je al jaren fan bent van ons merk! We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Cannot fault the experience
Hi Adrienne, Thank you so much for your positive review! Thanks for taking the time to let us know your feedback, we're happy to know that you have had such a positive experience with your order. We hope to see you back on www.elsewherefashion.com! Kind regards, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Menige kledingstukken heb ik van Elsewhere gekocht en ik draag ze allemaal met heel veel plezier.
Hi Marianne, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons kledingmerk en onze service. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Zie boven
Hi Jannie, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de afhandeling van je vraag. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Al jaren fan van dit merk, nu een wijde jurk besteld die op 2 manieren kon worden gedragen. Omdat ik er niet uitkwam welke manier dat was, heb ik telefonisch contact gezocht en werd zo fijn geholpen dat de medewerker zelfs foto's en een filmpje stuurde naar mijn mobiel met voorbeelden.
Hi Carla, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met service, we zijn er natuurlijk ook voor extra stylingtips :). Veel plezier met je nieuwe jurk! We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Zeer goede service
Hi Monique, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Van bestelling rot zeer vlotte levering tot product: uitstekend. Mooi shirt wat perfect zit en mooi oogt.
Hi Hindrikje, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en onze producten. Veel plezier met je nieuwe shirt! We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Waiting on my parcel
Hi Beverly, Thank you for your message and I am sorry for the inconvenience. We have contacted you via email and you have responded that you have already received your package. Our apologies that you had to wait longer than usual. We hope to see you again at www.elsewherefashion.com. Kind regards, Vianne van den Heuvel
Also, very nice!
Hi Doris, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Verre faster setting of the product
Hi Monique, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en onze producten. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Fine company. Fast deliveries and nice clothes.
Hi Jo, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en onze kleding. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Blij met de mooie trui van Elsewhere. Netjes verpakt en snelle verzending, dus voor herhaling vatbaar. Bedankt :)
Hi E, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en status van aangekomen pakket. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Correctly
Hi mw. Swart-Andela, Bedankt voor jouw positieve review en je aanbeveling voor onze website! We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Niet meer aanwezig. Zeer snel opgelost
Hi Hilde, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Mooi, origineel, hoge kwaliteit, comfortabel en goede prijs. Ik ben er helemaal verliefd op geworden
Hi Petra, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe item, geweldig dat je er zo verliefd op bent geworden! We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
Het zwarte transparante shirt is perfect.
Hi Hindrikje, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe item en de snelle levering. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com/nl. Met vriendelijke groet, Roos Moonen Elsewhere Fashion
9 Waaldijk
Andelst 6673 MC
At Elsewhere, we believe that every woman should feel free to express her individuality through her personal style. We are a fashion brand that is dedicated to inspiring and encouraging women to embrace their unique qualities and embrace what makes them special. Our collections feature striking garments that are designed with attention to detail and comfort in mind. We offer honest pricing and strive to create comfortable, effortless ensembles that can be incorporated into a modern, signature wardrobe for everyday wear.