Altijd goede service bij Boxstuff

Prima ervaring

Perfect geïnformeerd voor mijn bestelling. Dag daarna artikelen al in huis ontvangen. Volgende bestelling voor 4XL rollen zal zeker weer bij Boxstuff zijn! 10/10, ga zo door jongens!

Kwalitatief top product

Je krijgt echt waar voor je geld. Daarnaast een snellere levering en goede instructies.

Goede service,

Goede service, blij met ons abonnement. Problemen worden snel en goed opgelost !

Labelcardridges voor brother ptouch 1010

Eenvoudig bestellen, goede producten, snel geleverd en voor een goede prijs, wat wil je nog meer. Ik bestel zeker weer wat in de toekomst bij boxstuff, en nee ik ben geen werknemer van boxstuff die een review schrijft. Bedankt boxstuff, topwebshop!! Grt Maarten

Ik kan Boxstuff van harte aanbevelen.

Snel geleverd, goede service, klantvriendelijk en een uitgebreid assortiment.

Aardige werknemers en bedrijf dat zorgt voor kwaliteit

Ik ben sinds februari overgestapt naar de 102x150 labels van Boxstuff en ik ben zeer tevreden over hun productkwaliteit, klantenservice en bezorging. Het is duidelijk dat Boxstuff veel aandacht besteedt aan het beschermen van hun producten tijdens het transport, iets wat je niet vaak ziet bij andere bedrijven. Ik kan Boxstuff daarom van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige labels en uitstekende klantenservice.

Goede service en pakket op tijd verstuurd!

Goede service en mijn pakket is op tijd gestuurd

Betrouwbaar en snel met verzenden

Snel geleverd en goede kwaliteit. Geweldig

Mijn bestelling is goed en veilig aangekomen. Er was echter een klein probleempje met de verzending, maar dankzij de goede klantenservice werd ik goed geholpen.

Blijven je helpen totdat het probleem is opgelost.

Communicatie goed. Pria product. Aan te raden webwinkel.

Vlotte afhandeling van de koopwaar. Goede info gekregen ivm het product. Enig minpuntje (maar ik kan dit begrijpen) is dat er staat "voor 17:00h besteld, de volgende dag in huis". Maar dit is vrijwel onmogelijk om op 12:00h van Nederland naar België te verzenden. Ikzelf verkoop ook online en heb standaard mijn levertijd op 3 tot 5 werkdagen, waarbij ik in 90% van de gevalen op 48:00h na bestelling kan leveren. En kopers nemen dit aan. Kopers hebben liever duidelijkheid dan snelheid. Maar dit is eigenijk een detail want elke mens met gezond verstand weet dat 12:00h levertijd meestal niet haalbaar is.

snel verstuurd en goed verpakt.

produkten zijn allemaal naar verwachting, prima verkoper

Top bedrijf om mee samen te werken!

Wij zochten een labelprinter en kwamen bij Boxstuff uit. Goede voorlichting gehad in wat het beste bij ons aansloot. Inmiddels 2 jaar de Zebra GK420D in gebruik. Wat een top printer en ook de labels zijn super. Echt een aanrader voor iedereen.

Goed, Toen ik om de factuur vroeg kreeg ik deze.

Verkeerde labels ontvangen, maar top service!

Ik had 2 rollen 102x210 besteld, maar heb 2x 102x150 ontvangen. Na het aangeven kreeg ik zonder een tweede mail te hoeven sturen 4 rollen opgestuurd! Top leverancier! 10/10, would buy again

Geweldige leverancier, Aanrader!

Recent hier een 50-tal zebra labels samen met tape besteld. Ondanks de aantallen dezelfde dag nog een Track an Trace ontvangen (zelfs via SMS!) en de dag erna keurig bezorgd door DHL. Complimenten!

Snel

Duidelijke website makkelijk bestellen en overzichtelijk

Snel en betaalbaar

Top labels

Labels van goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Super service en goede prijzen

Voor de derde of vierde keer al besteld en altijd heel tevreden.

topproduct

Top product

Top service!

Mijn bestelling erg snel en correct ontvangen; ook mijn vragen zijn goed en op tijd beantwoord. Erg tevreden!

Helemaal super

Fijn geholpen met de zoektocht naar de juiste lettertapes. Meteen besteld en de dag daarna al in de brievenbus bezorgt. Helemaal super en ik kom hier zeker terug!

Uitstekende partner voor ons materiaal

Vanuit ons bedrijf verzenden we vrij veel. Boxstuff heeft ons ontzettend geholpen om hierbij zo min mogelijk kosten te maken. Van de beste labelprinter tot de juiste printrollen, alles hebben ze tip top in orde gemaakt.

Plesmanstraat 72

3905 KZ Veenendaal

Over Boxstuff.nl

Boxstuff stroomlijnt Het volume aan online sales groeit met tientallen procenten per jaar. Dit zorgt voor extra druk op de logistieke keten. Immers, iedere bestelling in een webshop of op een sales platform vraagt om handling, verzending en aflevering. Het liefst same day of overnight. Boxstuff helpt zowel webshops als (logistiek) dienstverleners met een voordelig pakket labelprinters, verzendetiketten en verzendlabels. Producten die je verzendproces net even verder stroomlijnen. In ons assortiment vind je: • Zebra labelprinters • Dymo labelwriters • Brother printers • Verzendlabels • Adresetiketten Boxstuff.nl staat net als alle Mybuqo-webshops voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.myboxstuff.com Boxstuff. What Shipments Needs