Alles is prima

Ik heb brother tapes gekocht voor heel lage prijs en kwaliteit is prima. Alles loopte best. Zeker geadviseerd.

ze leveren prima en betaalbare supplies voor mijn labelprinter

Prijskwaliteit is goed

Levering was prima

Top bedrijf

Boxstuff is een zeer gespecialiseerd bedrijf en denken graag met je mee. Je bent bij dit bedrijf niet zomaar een nummertje dat besteld maar ook echt een klant. Voor customer service krijgen ze van mij een 10!

Prima serice!

Goede service!

Goed product voor een mooie prijs

Ik heb 'huismerk' verzendlabels gekocht geschikt voor mijn Dymo 4XL. Deze werken net zo goed als die van Dymo, de prijs is echter een stuk voordeliger.

Goed en paar aanpassingen mooi via teamviewer opgelost

Goed verlopen

Snelle en nette levering

Makkelijk online bestellen en nette prijzen. Ook blij met de snelle levering

Snel & top kwaliteit!

Snelle levering en een top kwaliteit labels!

Goeie site en snelle levering

Goede klantenservice & snelle leverling

Labels besteld volgende werkdag meteen in huis, duidelijk en nette website zorgt voor goede klant ervaring. Zeker een aanrader.

Heel tevreden over Boxstff.nl

Ik gebruik nu sinds enkele maanden de zelf klevende printer etiketten op A4 formaat met 4 sickers per vel die ik bij Boxstuff besteld heb. Deze kleven goed en zijn heel goedkoop. Een topper voor mij. Volgende keer ga ik ze hier weer bestellen.

Alles netjes ontvangen ga zo door

Gewoon goed

Gewoon goed.

Goede service!

Toen ik de eerste keer bestelde waren de labels niet van de gewenste kwaliteit. Ik heb toen contact gehad met de klantenservice en het is perfect opgelost. Daarna kreeg ik beter sample labels opgestuurd en deze waren wel goed. Ik heb toen een bestelling geplaatst en alles was goed geregeld! De klantenservice is top en de labels zijn goed geprijsd.

Snelle levering tegen een goede prijs.

Alles was ok

Prijs/kwaliteit top

Snelle levering en goed contact

Leuk contact voordat ik een bestelling plaatste. Toen ik labels nodig had, hier besteld. Goede prijs, goed product en een snelle levering. Ook betrokken aangezien er nog even gebeld werd hoe we het bestelproces hadden ervaren. TOP! Ga zo door! Jullie hebben er een klant bij.

Snel, goedkoop en klantvriendelijk

De keuze voor boxstuff kwam door hun lage prijzen. Afhandeling en bezorging ging vlekkeloos. Personeel komt vriendelijk over.

Perfecte service

Snelle levering!

Prima labels, snel in huis

Goede labels, geen problemen met printen. Bestelling was ook snel binnen.

Top geregeld.

Top geregeld & snelle verzending

wij hebben er al een aantal keer besteld , en altijd de volgende dag binnen super service

Goede en snelle levering

Twee keer een order geplaatst en twee keer de spullen direct de volgende dag in huis.

Plesmanstraat 72

3905 KZ Veenendaal

Over Boxstuff.nl

Boxstuff stroomlijnt Het volume aan online sales groeit met tientallen procenten per jaar. Dit zorgt voor extra druk op de logistieke keten. Immers, iedere bestelling in een webshop of op een sales platform vraagt om handling, verzending en aflevering. Het liefst same day of overnight. Boxstuff helpt zowel webshops als (logistiek) dienstverleners met een voordelig pakket labelprinters, verzendetiketten en verzendlabels. Producten die je verzendproces net even verder stroomlijnen. In ons assortiment vind je: • Zebra labelprinters • Dymo labelwriters • Brother printers • Verzendlabels • Adresetiketten Boxstuff.nl staat net als alle Mybuqo-webshops voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.myboxstuff.com Boxstuff. What Shipments Needs