Snelle bezorging en prima levering

Ik had brievenbus doosjes besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Prima service !

Tevreden klant.

Laatst producten besteld en netjes en snel ontvangen.

Prima ervaring, leuke gasten.

Prima ervaring, leuke gasten zitten er achter dit bedrijf. Alles netjes op tijd geleverd. Ga zo door jongens!

Goed en snel geleverd

Bestelling is goed en snel geleverd. Er is een groot assortiment om uit te kiezen

goede service

goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel!

Snel en goed

Snelle levering en de kwaliteit is goed

Helemaal top!

Ervaring was top. Spullen snel in huis en netjes verpakt

Great service

Great and fast delivery service with reasonable price

Top printer

Printer net labels kwamen in perfecte staat aan. Handing voor de bol.com business!

Klarna fijn om Te gebruiken

snelle en duidelijke service

heb al een paar keer besteld bij Boxstuff, en wanneer ik vragen had kon ik bij ze terecht, en werd ik vakkundig geholpen. Top service

Dikke prima

Uitstekende partij voor verzenddozen.

Zeer tevreden!

Mijn ervaring met Boxstuff is dat ze de producten netjes, duidelijk, en goed vindbaar op hun website hebben geplaatst. Daarbij werd het door mij bestelde product snel geleverd waardoor ik erg tevreden ben.

Boxstuff leverde ons Zebra printers voor ons magazijn. Snel en goed verzorgd. Een aanrader !

Service is uitstekend en het product wordt snel geleverd. Ze hebben zelfs op verzoek andere labels bij mijn labelprinter gedaan.

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Top service!

De website is gebruiksvriendelijk en bij vragen zijn ze snel bereikbaar. Fijne communicatie en dank voor de vlotte afhandeling. Mijn bestelling werd snel en keurig geleverd. Bedankt voor jullie topservice!

Super snel geleverd.

Eerste keer besteld bij Boxstuff.nl en gelijk zeer tevreden over de adresstickers en de snelle levering.

Correct geleverd zoals besteld

Correct geleverd zoals het was besteld.

Leuke verrassing!

Wij kenden Boxstuff niet. Tot zij contact opnamen met ons. Ook nadat er contact is geweest werd er nog even gebeld voor controle of alles goed was gegaan. Geeft veel vertrouwen en ze hebben alles wat wij nodig hebben.

Snel geleverd.

Onlangs meerdere labelrollen besteld en de volgende dag al in huis.

Snelle levering en de klacht over DHL is goed opgenomen en opgelost!

Snel geleverd, goede aftersales

Ik had een Zebra printer besteld en had deze snel nodig. Op de dag besteld volgende dag kon ik printen! Werd paar dagen later gebeld of alles goed was bevallen, prima aftersales! Mocht ik weer een printertje erbij nodig hebben weet ik jullie te vinden, ga zo door!

Top Service!

3 Zebra printers besteld. Gegevens zijn duidelijk zichtbaar + goede prijs. Vlot geleverd en zeer goede opvolging van de klantendienst.

Spelfout e-mailadres te moeilijk voor Boxstuff

Bestelling met foutje in e-mailadres geplaatst. Wel aangepast voor order verwerking, maar: - Geen Track & Trace link ontvangen. - Geen bestelling bevestiging ontvangen. - Nog geen gecorrigeerde factuur ontvangen na 5 dagen wachten. Product is bezorgd met DHL Parcel Benelux, verzegeling was iets gescheurd door transport, inhoud verder goed.

Plesmanstraat 72

3905 KZ Veenendaal

Over Boxstuff.nl

Boxstuff stroomlijnt Het volume aan online sales groeit met tientallen procenten per jaar. Dit zorgt voor extra druk op de logistieke keten. Immers, iedere bestelling in een webshop of op een sales platform vraagt om handling, verzending en aflevering. Het liefst same day of overnight. Boxstuff helpt zowel webshops als (logistiek) dienstverleners met een voordelig pakket labelprinters, verzendetiketten en verzendlabels. Producten die je verzendproces net even verder stroomlijnen. In ons assortiment vind je: • Zebra labelprinters • Dymo labelwriters • Brother printers • Verzendlabels • Adresetiketten Boxstuff.nl staat net als alle Mybuqo-webshops voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.myboxstuff.com Boxstuff. What Shipments Needs