Goed en flexibel bedrijf.
De monteurs waren aardig, goed in elkaar gezet, alleen vragen jullie contant betalingen. Maar aan gezien ik niet gepast geld had moest er nog 25 terug gegeven worden, u monteur heeft in z'n auto zelf nog 10 euro bij elkaar geraapt dus bleef er 15 euro over. Nu zou ik het heel netjes vinden dat jullie die 15 euro terug storten op mijn rekening, aangezien ik uit eigen beweging fooi wil geven, maar niet op deze manier gedwongen wil zijn. Graag de 15 euro terug storten op mijn rekening nummer!! Bvd Johan Oomen
Goedemorgen, Er is blijkbaar een miscommunicatie geweest. Aankomende dinsdag komen we nog matrasremmers bij u plaatsen en zullen het verschuldigde bedrag dan ook direct aan u geven,
Super service prima slaapcomvort heel tevreden
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw leuke reactie.
Alles was compleet, de wachttijd wat minder goed,
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw leuke reactie. Helaas duurt het op het moment wat langer in de meubelbranche door een tekort aan grondstoffen. Wij "Boschbedding" doen er alles aan de levertijd zo kort mogelijk te houden.
Slaap als een roosje op me nieuwe matras Volgende keer weer Top!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw leuke reactie.
Topmatras en sercice is top.....
Ik zal hier zeker vaker bestellen! Ben meer dan tevreden.
Je ne vous recommande pas du tout ce site ! Déjà parce que leurs délais ne sont pas respecté et ne donne pas leurs offres ! Ils ont 5 semaine de retard mais limite c'est ta faute avec eux ! Je devais recevoir des coussins en cadeau et il ne sont pas là.. soit disant qu'ils sont envoyé par la poste après.. que des menteur et arnaquer ! Ne commandé jamais la !!
Dear Deborah, If i understand correctly you are waiting for some pillows? Because the bed is allready delivered. The pillows should have been delivered at the same time. If that is not the case then i will send you them by DHL. With kind regards, Quinten
Retour betaling is nog niet gebeurd .zelfs na 2 maal een bericht gestuurd
Beste Lian, Zou je even je rek. willen checken want mollie zou het vandaag geregeld moeten hebben. Groetjes Quinten Zojuist is de terug betalingsopdracht gegeven. Het zal dus vandaag, uiterlijk maandag op je rekening staan. Mijn excuses voor het oponthoud. Met vriendelijke groet, Quinten
Meerdere keren bij Bosch Bedding besteld en altijd tevreden. Goede service, goed bereikbaar en behulpzaam.
Goedemorgen Naima, Dankjewel voor je leuke bericht. Een hele fijne dag toegewenst. Groetjes Quinten
Ik heb nu sinds twee maanden een boxspring van BoschBedding staan. Voorheen had ik last van mijn rug, maar door het advies van Evalien in de vestiging Vianen heb ik de perfecte combinatie gevonden. Heb in jaren niet zo lekker geslapen en de last van mijn rug is als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik kan het iedereen aanraden hier zijn boxspring te bestellen en zich ook te laten adviseren in een van de showrooms door de kundige slaapexperts daar. Via vrienden hier terecht gekomen die ook al zo'n goede ervaring hebben met BoschBedding, voor ons nooit meer anders. Ook al duurde het een tijdje voor mijn boxspring binnen was, het is het wachten meer dan waard!
Snelle levering en erg comfortabel bed. heb de boxspring nu een week en slaap nu beter dan ooit. Bezorging ging volgens afspraak. helemaal geweldig
Beste Marcel, Je bestelling van 7 januari is 22 januari afgeleverd door de pakketdienst. Aangezien de drukte bij de pakketdiensten enorm is en er bij leveringen van matrassen best wel wat komt kijken (gezien het formaat en gewicht) heeft het helaas iets langer geduurd dan gewenst. Hiervoor onze welgemeende excuses. Hopelijk slaap je wel heerlijk op het nieuwe matras. Groetjes Quinten
Het leveren van het bed was netjes geregeld
Goedemiddag, Fijn u daarnet even gesproken te hebben. De levering van het textiel is niet gegaan zoals het moest gaan. Blij dat we het samen hebben op kunnen lossen. Veel slaap plezier verder! Met vriendelijke groet, Quinten
Originele beoordeling
Het leveren van het bed was netjes geregeld ,helaas heb ik na de levering van mijn bed nog 3 weken moeten wachten op mij textiel. Heb daardoor dus extra beddengoed moeten kopen en ben hiervoor niet gecompenseerd. Vindt dat dit erg slecht is afgehandeld heb 3 keer gebelt en elke keer was het antwoordt sorry het is nog niet ingepakt zeer slecht dit dus
Ik zou jullie nooit aan iemand aanbevelen! Ik ben al bijna 3 maanden verder en ik heb nog steeds niet de juiste hoofdborden toegestuurd gekregen! Er is Meerdere malen de verkeerde formaat hoofdbord toegestuurd. Ieder keer word er beloofd dat het nu wel goed is. En dan iedere keer is het weer niet goed!!!!! Ik
Cloud pillow besteld, word bevestigd dat dit de " echte" is maar dat is niet. Ik krijg een opgerold kussen met een uitgeprint A viertje van de afbeelding van de cloud pillo en het is niet de echte en niet naar behoren en ik heb nog nooit zo één slecht kwaliteit kussen ontvangen maar ik krijg mijn geld niet terug want het is geopend. Hoe moet je anders een opgerold ingepakt kussen uitproberen en bekijken. Klacht in gediend, geen reactie. Aangetekende brief naar de directie, geen reactie. 3 betaalverzoeken gedaan, geen reactie, geen geld retour. Ik heb het nog gevraagd en expliciet vermeld dat het voor mijn gezondheidsklachten is en dan word je zo genaaid. Ik wil mijn geld terug.
Goedemiddag, Het spijt ons dat het door u aangeschafte artikel niet naar wens is geweest. U heeft bij ons een kussen besteld en u bent daarmee ook akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Belangrijk om te weten is dat kussens niet retour genomen worden als ze zijn uitgepakt en gebruikt. Dit doen we niet vanuit hygiene oogpunt. Zijn de kussens nog in de originele verpakking en niet gebruikt dan nemen we deze wel retour. Hierbij nodig ik u uit om in een van onze winkels langs te komen alwaar u de kussens kunt proberen. U kunt dan een keuze maken en ontvangt een mooie korting. Met vriendelijke groet, Quinten
Heb mijn bed na bijna 9 weken nog niet
Beste Brian, Fijn je zojuist even gesproken te hebben. Aanstaande dinsdag wordt je bed geleverd en geinstalleerd dus kun je heerlijk gaan slapen. Je had al weekend zei je aan de telefoon dus niet "alvast" maar geniet er verder van. Groetjes Quinten
Ontzettend goed geholpen en heelt ijne service. Vanwege corona online alles uitgezocht en mogen 90 dgn proef slapen.
Beste Silvana, Aankomende week wordt je gebeld om een afspraak te maken voor levering van je mooi bed. Dus nog heel even wachten en dan kan het lekkere slapen beginnen. Dankjewel voor je leuke reactie! Groetjes Quinten
BELOOFT VEEL WEB SITE STAAT IN VOORRAAD MAAR MOET ALSNOG BESTELD WORDEN
Beste Amalia, Inmiddels ben je ingepland voor levering van je mooie, lekkere nieuwe bed. Het heeft iets langer geduurt dan gewenst. Dit had meerdere oorzaken, drukte, grondstoffen tekort enz. Daarom hebben we u ook gebeld kort nadat u uw bestelling had geplaatst. Op die manier geven we de klant dan een keuze. Hopelijk slaapt u heerlijk vanaf 24 maart. Alvast een heel fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Quinten
de heren kwamen 's morgens al iets na zevenen , waren zeer vriendelijk en genoten van een tussentijds aangeboden kop koffie , het in elkaar zetten van het bed en nachtkastjes was een zichtbaar regulier werkje voor de heren en ze zorgden dat het materiaal waar alles in verpakt was netjes bij elkaar gelegd werd , zodat het later snel (door mijzelf) opgeruimd kon worden , om plusminus kwart voor acht was alles in ' kannen en kruiken' en na betaling en een foto te hebben genomen van wat kapot was , gingen de heren weer weg om vervolgens naar de volgende klus te gaan...
Beste Johan, Dankjewel voor het leuke bericht. Ja vroeg op pad zodat we zoveel mogelijk klanten blij kunnen maken met hun nieuwe bed. Heel veel plezier verder van het mooie, lekkere bed! Fijn weekend Quinten
De op de website beschreven levertijd klopte niet. Het duurde veel langer dan verwacht. Super onbeleefd bezorgpersoneel.
Beste Catia, Fijn dat we elkaar even gesproken hebben. Ik kan het gebeurde niet terug draaien maar er wel voor zorgen dat het bij toekomstige klanten niet meet gebeurt. We zijn afhankelijk van andere partijen en het is niet fijn als de service, die Boschbedding het liefst levert, niet goed uitgevoerd wordt. Gelukkig kon je me wel vertellen dat het een heel mooi en nog belangrijker goed bed is. En het is uiteindelijk toch goed gekomen. Slaap lekker en een heel fijn weekend Groetjes Quinten
Levering is 2 keer niet doorgegaan wegens niet ophaling door transportfirma , 3de keer goede keer!
We hebben ons met nu een week en zijn er zeer tevreden van! Ook de service was top!
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw leuke reactie. Fijn te lezen dat u het bed mooi vindt, maar nog belangrijker, dat het heerlijk slaapt. Een heel fijn weekend toegewenst, Groetjes Quinten
Koop hier niet! . In november tijdens Blackfriday online een boxspring gekocht. wat heb ik hier een spijt van. Mensen koop hier niet ze komen afspraken niet na en leveren zelfs een gebruikt bed aan. Communicatie is bar slecht en draaien overal omheen. Dit bedrijf heeft geen goede organisatie of een service afdeling. ze kunnen simpelweg hun afspraken niet na komen. deze organisatie staat op omvallen......
Goedendag Het klopt dat het bij u niet is verlopen zoals u mag verwachten en wij betreuren dit ten zeerste.Wij hadden het ook graag anders gezien.
Eens besteld was er een hele goede opvolging. Mailtjes en een telefoontje om alles nog eens te controleren. Hele goede en snelle service!
Hartelijk dank voor uw leuke reactie Groetjes Quinten
Stuartweg 37
4131 NH Vianen
Het kopen van een boxspring doe je niet in één dag. Een boxspring moet natuurlijk voldoen aan je wensen en eisen van zowel de uitstraling als van het slaapcomfort. Wij begrijpen dit maar al te goed en hebben daarom een ruime collectie boxsprings. Iedere boxspring kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je ligt iedere nacht op je boxspring en daarom zijn jouw wensen erg belangrijk voor ons.