Samengesteld, besteld en gewacht op levering. Kwam i.v.m drukte iets later maar ja hier kun je mee leven.

Zeer matig bedrijf

Op de website stond dat je een datum kon kiezen voor de bezorging en pas na aankoop kom je er achter dat ze weekend niet bezorgen. Als je dan aankoop wil annuleren (werk doordeweeks en kan niet op kortetermijn vrij vragen) moet je 30% van aankoopbedrag betalen. Vervolgens toch iemand geregeld om bed in ontvangst te nemen, blijken de poten niet bezorgd te zijn. Hierover gebeld en week later alsnog poten gekregen. De gratis kussen die je als actie kreeg, na een maand nog steeds niet gekregen. Hierover gemaild en vervolgens de poten nog een keer (2de keer) gekregen. Nogmaals gemaild en de kussens pas 2 maanden na aankoop thuisgekregen.

Goede kwaliteit

De kwaliteit van ons wollen dekbed is uitstekend het was alleen erg slecht verpakt, plakband van de doos was kapot en de plastic zak in de doos was gescheurd, dit ligt niet aan Bosch bedding maar aan de fabrikant die het rechtstreeks heeft verzonden.

Zeer slecht

Na 1 dag zakt het bed door Oplichters

Bagger

Hetgeen ik bestelde zou vilgens de website in voorraad zijn en snel geleverd worden. Dit is een website klantenlokkertje.

Mega hard matras

Wij waren in de winkel geweest. Er werd aanbevolen dat traagschuim goed was voor lichamelijke problemen. Ook zei ze dat wanneer wij voor 12 cm zouden gaan ipv 8 het matras nog zachter zou zijn. Dat ding is kei en kei hard!! Met als gevolg 400 euro lichter en alleen maar meer pijn

Prachtig bed Goede levering

Goeie ervaring met boschBedding.

De levering en montage prima gedaan. Over het bed ben ik meer dan te vrede over.

Lange levertijden

Eenpersoonsmatras was niet aanwezig in winkel Vianen om te testen/bekijken. Omdat het matras snel nodig was, toch via webshop besteld vanwege vermelding snelle levertijd op website. De snelle levertijd is bij Boschbedding 8 weken. Overigens wel een prima matras (Anna).

Bestelling nooit geleverd. Slechte verzend service.

Ik heb een kussen besteld. Geen track en trace gekregen. Artikel retour gegaan. Niks vernomen van bosch bedding. Artikel nog steeds niet nader geleverd. Hele slechte service

Geduld wordt op proef gesteldt.

Als ik al in het bezit zou zijn van mijn beteld product zou ik hier mijn ervaring kunnen delen. Helaas , na 2 maand van wachten en bellen wacht ik nog steeds op een bericht van jullie wanneer mijn boxspring geleverd wordt . Ik wacht dus nog geduldig af .

Heel goed kussen

Kussen ligt fijn

Na wat misverstanden keurig mijn boxspring afgeleverd. Geweldige chauffeurs en mijn boxspring keurig in elkaar gezet. Wat een geweldig bed ,nog nooit zo lekker geslapen. Slaap nooit uit maar op dit bed wil je wel de hele dag blijven liggen BoschBedding de King Boxspring in een woord GEWELDIG. Misschien wel een klein puntje van kritiek maar wel positief bedoeld. Zorg dat jullie altijd telefonisch bereikbaar zijn. Heel vervelend om alsmaar te bellen en geen gehoor te krijgen. Voor de rest een prima zaak.

Snel en correct!

Hele slechte communicatie en heel lang wachten

Bestelling was vertraagd en in tweeën gesplitst, dat werd my pas verteld nadat ik het expliciet vroeg, wilde het tweede deel cancellen en mijn geld terug en dat laat weer lang op zich wachten. 3 maanden na mijn bestelling is het nog steeds niet afgehandeld. Na meerdere malen klagen gebeurd er nog steeds niets

VRESELIJK EN ONBETROUWBAAR

In juni 2021 is ons bed (met veel vertraging) eindelijk bezorgd, met matrassen die 7 centimeter te kort zijn. In eerst instantie vonden ze dit normaal, volgens hen was dit de marge op een handgemaakt product. Belachelijk antwoord natuurlijk, sinds juni 2021 dus al bezig met het krijgen van nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Hiervoor zijn ze na 3 maanden langs geweest, bijzonder genoeg met matrassen die weer 7 cm te kort waren. Heb de bezorgers met matrassen weg gestuurd uiteraard. Na meer dan een half jaar nog steeds bezig met het krijgen van matrassen met de juiste afmetingen, dit schijnt heel moeilijk voor ze te zijn want het is inmiddels bijna februari 2022 en ze zijn er nog steeds niet. Constant problemen met dit en dan weer dat en andere smoesjes waardoor ze niet geleverd worden, ook is dit 'bedrijf' constant niet bereikbaar waardoor de communicatie sowieso vreselijk verloopt. TIP: KOOP HIER NOOIT EEN BED!

Slechte communicatie

De levering was goed, maar wij wouden het dekbed retour sturen. Heel lang wachten op antwoord. Uiteindelijk zelf maar weer achteraan gegaan na 2 weken. Het was niet ontvangen werd er gezegd maar volgends postnl was hij allang aangekomen. Toen heel lang gewacht tot ze eindelijk het geld terug zouden storten. Nu weer een paar weken verder nog niks teruggezien van het geld.

Slechte garantie service.

Het hoofdbord is gammel door monteurs bevestigd met een schroef in hout zodat het hoofdbord na vier weken los kwam van het bed. De schroef kan niet meer teruggeplaatst worden omdat het gat in het hout te groot is. Klantenservice wil niets kosteloos repareren omdat ik het hoofdbord zonder plint tegen de muur aan moet zetten. Ik heb zelf een tweepersoons boxspring al 20 jaar en die staat nog steeds stevig tegen de muur met plint. Zeer slechte kwaliteit en service.

handleiding

Gekozen om het bed zelf in elkaar te zetten, bleek achteraf. Er was geen handleiding aanwezig, ze bezorgers vertelde dat we maar op internet moesten kijken en wij konden niks vinden. 1,5 dag bezig geweest om het bed in elkaar te zetten. Ik beveel het bed aan aan andere mensen wel, wel zou ik er voor kiezen om het bed in elkaar te laten zetten.

Goed bed

Na de bestelling word je gebeld over aflevering. Voor bestelling is dit niet zichtbaar.

Vriendelijk, tot binnen geleverd. Goede boxspring voor een klein prijsje.

service van bestelling tot levering!

Dit is mijn 2e bestelling binnen een 1 jaar en tevreden met wat er is geleverd. Duidelijk en je krijgt wat je verwacht.

Drama

Verkeerde kleurd bed, verkeerde poten verkeerd hoofdbord, matras stuk vlek op hoofdbord 3 weken met klachtenafhandeling gemailt geen gehoor en geen compensatie of naar oplossing gezocht, zijn nu anderen stappen aan het ondernemen, Via een advocaat.

Snelle levering, keurig verpakt ik ben tevreden over

Zie boven

matig

Bijna 12 weken op de bestelling moeten wachten. Een aantal keren gebeld en dan van de klantenservice te horen gekregen dat de volgende week de levering plaatsvindt....dit zelfs tot 2x toe!! Op de website en bij de bestelling wordt aangegeven dat t direct wordt geleverd. Eindelijk inmiddels het bed mogen ontvangen...zie op het matras niets vermeld...ga er maar van uit dat dat het bestelde matras is (niet te controleren) en op het bed ontbreekt de geleider om de achterwand in te plaatsen. Na een telefoontje dit de volgende dag in huis...

Stuartweg 37

4131 NH Vianen

+31 6-37281838

Over BoschBedding

Het kopen van een boxspring doe je niet in één dag. Een boxspring moet natuurlijk voldoen aan je wensen en eisen van zowel de uitstraling als van het slaapcomfort. Wij begrijpen dit maar al te goed en hebben daarom een ruime collectie boxsprings. Iedere boxspring kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je ligt iedere nacht op je boxspring en daarom zijn jouw wensen erg belangrijk voor ons.