Samengesteld, besteld en gewacht op levering. Kwam i.v.m drukte iets later maar ja hier kun je mee leven.
Wat fijn te horen dat alles naar wens is wij danken u voor het plaatsen van deze review
Op de website stond dat je een datum kon kiezen voor de bezorging en pas na aankoop kom je er achter dat ze weekend niet bezorgen. Als je dan aankoop wil annuleren (werk doordeweeks en kan niet op kortetermijn vrij vragen) moet je 30% van aankoopbedrag betalen. Vervolgens toch iemand geregeld om bed in ontvangst te nemen, blijken de poten niet bezorgd te zijn. Hierover gebeld en week later alsnog poten gekregen. De gratis kussen die je als actie kreeg, na een maand nog steeds niet gekregen. Hierover gemaild en vervolgens de poten nog een keer (2de keer) gekregen. Nogmaals gemaild en de kussens pas 2 maanden na aankoop thuisgekregen.
Goedendag Het spijt ons te horen dat alles niet is gelopen zoals wenselijk is. Wij streven erna om alles zo goed mogelijk te laten verlopen enkel bij u is dit helaas niet zo gelopen. Nogmaals onze oprechte excuses voor al het ongemak.
De kwaliteit van ons wollen dekbed is uitstekend het was alleen erg slecht verpakt, plakband van de doos was kapot en de plastic zak in de doos was gescheurd, dit ligt niet aan Bosch bedding maar aan de fabrikant die het rechtstreeks heeft verzonden.
Goedendag Bedankt voor uw review en goed dat u dit meld zodat we onze leverancier hier van op de hoogte kunnen om hier beter op te letten. Opbouwende kritiek is dan ook altijd welkom.
Na 1 dag zakt het bed door Oplichters
Goedendag wat spijt het ons te horen dat niet alles naar wens is. Als er wat mis is dan kunt u dit dmv het service formulier op onze site melden en neemt onze klantenservice binnen 48 uur contact met u op om zo een oplossing te bespreken. Wij hebben van u geen service formulier van u mogen ontvangen daarom verwijzen wij u langs deze weg om dit te doen om zo uw probleem op te lossen
Hetgeen ik bestelde zou vilgens de website in voorraad zijn en snel geleverd worden. Dit is een website klantenlokkertje.
Goedendag Het klopt we hebben enorme vertraging in deze nachtkastjes we hebben de marketing de opdracht gegeven dit aan te passen op de site.
Wij waren in de winkel geweest. Er werd aanbevolen dat traagschuim goed was voor lichamelijke problemen. Ook zei ze dat wanneer wij voor 12 cm zouden gaan ipv 8 het matras nog zachter zou zijn. Dat ding is kei en kei hard!! Met als gevolg 400 euro lichter en alleen maar meer pijn
Het spijt ons te horen dat niet alles naar wens is u kunt via onze site het serviceformulier invullen en hier uw probleem kenbaar maken onze klantenservice gaat dan samen met u naar een oplossing kijken.
Prachtig bed Goede levering
De levering en montage prima gedaan. Over het bed ben ik meer dan te vrede over.
Eenpersoonsmatras was niet aanwezig in winkel Vianen om te testen/bekijken. Omdat het matras snel nodig was, toch via webshop besteld vanwege vermelding snelle levertijd op website. De snelle levertijd is bij Boschbedding 8 weken. Overigens wel een prima matras (Anna).
Goedendag Bedankt voor het plaatsten van deze review en inderdaad staat er snelle levering vele maten leggen op voorraad en kunnen wij voorzien van een snelle levering. U had de maat 90x200 en deze waren niet meer voorradig helaas dan hebben we ook nog in uw geval te maken met vertraging in grondstoffen waardoor alles uiteindelijk enorm is uitgelopen. Onze excuses voor het ongemak
Ik heb een kussen besteld. Geen track en trace gekregen. Artikel retour gegaan. Niks vernomen van bosch bedding. Artikel nog steeds niet nader geleverd. Hele slechte service
Goedendag Het spijt ons te horen dat wat u stelt. Wij hebben dit nagekeken maar kunnen geen bestelling van een kussen van u terug vinden. Wilt u deze aankoopbon mailen naar [email protected] dan kunnen we kijken waar het niet goed is gegaan. Ook hebben wij geen mail van u mogen ontvangen omtrent dit kussen waar deze blijft. Wij horen graag van u via bovenstaand mailadres
Als ik al in het bezit zou zijn van mijn beteld product zou ik hier mijn ervaring kunnen delen. Helaas , na 2 maand van wachten en bellen wacht ik nog steeds op een bericht van jullie wanneer mijn boxspring geleverd wordt . Ik wacht dus nog geduldig af .
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van de review enkel vinden wij het jammer dat u dit stelt. Door de enorme aanvraag van het model en de aanvoer van grondstoffen is er vertraging in dit model zoals het er nu uit ziet komen ze met 10 werkdagen bij ons binnen en ontvangt u daarna een mail van trans[portbedrijf Nieuwhof met een voorgestelde leverdatum. Wij betreuren het ook ten zeerste dat dit zo loopt enkel is dit pure overmacht en vertrouwen wij toch een beetje op begrip.
Kussen ligt fijn
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van deze review goed te horen dat alles naar wens is.
Na wat misverstanden keurig mijn boxspring afgeleverd. Geweldige chauffeurs en mijn boxspring keurig in elkaar gezet. Wat een geweldig bed ,nog nooit zo lekker geslapen. Slaap nooit uit maar op dit bed wil je wel de hele dag blijven liggen BoschBedding de King Boxspring in een woord GEWELDIG. Misschien wel een klein puntje van kritiek maar wel positief bedoeld. Zorg dat jullie altijd telefonisch bereikbaar zijn. Heel vervelend om alsmaar te bellen en geen gehoor te krijgen. Voor de rest een prima zaak.
Wat fijn dat u zo tevreden bent en bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij zijn ook druk bezig om beter telefonisch bereikbaar te zijn.
Snel en correct!
Super bedankt voor het plaatsen van deze review wij zijn hier enorm mee geholpen. Wij wensen u veel plezier met ons product
Bestelling was vertraagd en in tweeën gesplitst, dat werd my pas verteld nadat ik het expliciet vroeg, wilde het tweede deel cancellen en mijn geld terug en dat laat weer lang op zich wachten. 3 maanden na mijn bestelling is het nog steeds niet afgehandeld. Na meerdere malen klagen gebeurd er nog steeds niets
Goedendag Wij hebben dit nogmaals uitgezocht en de administratie de opdracht gegeven dit zsm met u af te handelen. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.
In juni 2021 is ons bed (met veel vertraging) eindelijk bezorgd, met matrassen die 7 centimeter te kort zijn. In eerst instantie vonden ze dit normaal, volgens hen was dit de marge op een handgemaakt product. Belachelijk antwoord natuurlijk, sinds juni 2021 dus al bezig met het krijgen van nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Hiervoor zijn ze na 3 maanden langs geweest, bijzonder genoeg met matrassen die weer 7 cm te kort waren. Heb de bezorgers met matrassen weg gestuurd uiteraard. Na meer dan een half jaar nog steeds bezig met het krijgen van matrassen met de juiste afmetingen, dit schijnt heel moeilijk voor ze te zijn want het is inmiddels bijna februari 2022 en ze zijn er nog steeds niet. Constant problemen met dit en dan weer dat en andere smoesjes waardoor ze niet geleverd worden, ook is dit 'bedrijf' constant niet bereikbaar waardoor de communicatie sowieso vreselijk verloopt. TIP: KOOP HIER NOOIT EEN BED!
Goedendag Wat jammer dat u zo reageert want wij doen er alles aan om u een tevreden klant te maken. En ja soms gaat er weleens wat mis en dat is zeker niet fijn enkel vandaag heeft u onze collega ook telefonisch gesproken en deze komt er aanstaande maandag op terug en heeft u ook geïnformeerd
De levering was goed, maar wij wouden het dekbed retour sturen. Heel lang wachten op antwoord. Uiteindelijk zelf maar weer achteraan gegaan na 2 weken. Het was niet ontvangen werd er gezegd maar volgends postnl was hij allang aangekomen. Toen heel lang gewacht tot ze eindelijk het geld terug zouden storten. Nu weer een paar weken verder nog niks teruggezien van het geld.
Goedendag Volgens onze gegevens is dit b17 januari verwerkt wij zullen er voor zorgdragen dat het betaalde bedrag met uiterlijk 10 werkdagen is terug geboekt op uw rekening. Onze oprechte excuses voor het ongemak in deze
Het hoofdbord is gammel door monteurs bevestigd met een schroef in hout zodat het hoofdbord na vier weken los kwam van het bed. De schroef kan niet meer teruggeplaatst worden omdat het gat in het hout te groot is. Klantenservice wil niets kosteloos repareren omdat ik het hoofdbord zonder plint tegen de muur aan moet zetten. Ik heb zelf een tweepersoons boxspring al 20 jaar en die staat nog steeds stevig tegen de muur met plint. Zeer slechte kwaliteit en service.
Goedendag Het hoofdbord is niet bedoeld om tegen aan te zitten of er mee te schuiven zonder het hoofdbord los te maken vooraf. Wat er mee is gebeurd weten we niet maar een hoofdbord laat niet zomaar los. Vandaar wij een monteur willen langs sturen maar dit is dan ook niet kosteloos dit omdat dit is ontstaan door invloeden van buitenaf
Gekozen om het bed zelf in elkaar te zetten, bleek achteraf. Er was geen handleiding aanwezig, ze bezorgers vertelde dat we maar op internet moesten kijken en wij konden niks vinden. 1,5 dag bezig geweest om het bed in elkaar te zetten. Ik beveel het bed aan aan andere mensen wel, wel zou ik er voor kiezen om het bed in elkaar te laten zetten.
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn te horen dat het uiteindelijk is gelukt. Zojuist nog even gekeken maar het montage filmpje staat wel op You-yube dit even ter info. En inderdaad het is beter dat bij aankoop van een elektrisch bed te kiezen voor met montage
Na de bestelling word je gebeld over aflevering. Voor bestelling is dit niet zichtbaar.
Vriendelijk, tot binnen geleverd. Goede boxspring voor een klein prijsje.
Bedankt voor het plaatsen van deze review wij wensen u veel plezier toe en als er nog vragen zijn staan wij altijd voor u klaar
Dit is mijn 2e bestelling binnen een 1 jaar en tevreden met wat er is geleverd. Duidelijk en je krijgt wat je verwacht.
Wat fijn dat u weer tevreden bent wij wensen u veel plezier met ons product toe en mochten er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen wij zijn u graag van dienst
Verkeerde kleurd bed, verkeerde poten verkeerd hoofdbord, matras stuk vlek op hoofdbord 3 weken met klachtenafhandeling gemailt geen gehoor en geen compensatie of naar oplossing gezocht, zijn nu anderen stappen aan het ondernemen, Via een advocaat.
U geeft aan geen gehoor bij ons te krijgen enkel is dat niet zo wij hebben u meerdere malen gevraagd het service formulier in te vullen via onze website zodat onze klantenservice u van dienst kan zijn enkel heeft u dit nog steeds niet gedaan en kunnen wij u ook niet van dienst zijn. Dus vragen wij u ook langs deze weg dit te doen zodat wij u van dienst kunnen zijn
Zie boven
Bedankt voor het plaatsen van deze review wij waarderen dit enorm.
Bijna 12 weken op de bestelling moeten wachten. Een aantal keren gebeld en dan van de klantenservice te horen gekregen dat de volgende week de levering plaatsvindt....dit zelfs tot 2x toe!! Op de website en bij de bestelling wordt aangegeven dat t direct wordt geleverd. Eindelijk inmiddels het bed mogen ontvangen...zie op het matras niets vermeld...ga er maar van uit dat dat het bestelde matras is (niet te controleren) en op het bed ontbreekt de geleider om de achterwand in te plaatsen. Na een telefoontje dit de volgende dag in huis...
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij begrijpen uit deze review dat alles niet helemaal naar wens is gegaan en dat spijt ons. De levertijden en vele vertragingen zijn inderdaad niet wenselijk enkel hebben wij maar ook de rest van het land in iedere branche hier mee te maken. We zitten helaas allemaal in een zware tijd waardoor dit ontstaat maar gelukkig is alles nu eindelijk geleverd wij wensen u veel plezier met ons product
Stuartweg 37
4131 NH Vianen
Het kopen van een boxspring doe je niet in één dag. Een boxspring moet natuurlijk voldoen aan je wensen en eisen van zowel de uitstraling als van het slaapcomfort. Wij begrijpen dit maar al te goed en hebben daarom een ruime collectie boxsprings. Iedere boxspring kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je ligt iedere nacht op je boxspring en daarom zijn jouw wensen erg belangrijk voor ons.