Ze hebben de verkeerde matras geleverd en ze beweren dat dit niet zo is.
Goedendag Wat jammer dat u dit zo stelt wij hebben u keurig uitleg gegeven wat u heeft gekocht en wat dit inhoud.Geintregeerd is geen los verlijmde topper zoals u in gedachten had en dat hebben wij u uitgelegd. U heeft dus echt ontvangen wat u heeft besteld. Wilt u evt een matras met losse topper dan kan dit natuurlijk enkel u betaald dan wel een andere prijs hiervoor.
Sorry maar mijn ervaring met het annuleren van een bestelling was ronduit slecht. Mails werden niet beantwoord, beloften niet nagekomen. Ik vroeg me zelfs af of jullie wel bestonden. Dus daar kan nog wel het nodige op getraind worden. Zelfs bij coronaproblemen, waar ik begrip voor had, is communicatie mogelijk. Dus, sorry, ik kan geen goede review geven
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van deze review enkel vinden wij het jammer dat te horen dat de terugbetaling iets langer heeft geduurd dan wenselijk was. Wij zien dat deze 17-1 aan u is terug betaald dus gelukkig is het nu afgerond. Onze oprechte excuses hiervoor.
Ik zit nu nog te wachten. Op onderdelen die missen. Al langer als 1 maand.
Goedendag Het spijt ons te horen dat niet alles naar wens is geleverd. Bij navraag zien wij dat u wacht op de hoekijzers van dit bed. Deze zijn binnen gekomen en worden aankomende week opgehaald door DHL u ontvangt deze dan ook binnen 10 werkdagen. Onze excuses voor dit ongemak.
Ik slaap sinds ik deze kussens heb veel beter als dat ik deed. Zo blij dat ik deze heb gekocht en voor een prijs echt super.
Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van deze review
Aanbevelen ja, echter via winkel en niet online. Uiteindelijk goed gekomen vanzelfsprekend. Graag aanleveren instructions voor vastzetten achterwand (lijkt op een kliksysteem)
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van deze review alle montage filmpjes kunt u terug zien op YouTube ook hoe u dit hoofdbord kan monteren. Goed weekend!
Dat jullie je niet schamen om om ervaring te vragen. In 1 woord verschrikkelijk! Er is zo vee gebeurd dat ik geen eens zin heb om dat hele verhaal hier te typen. Ik raad boschbedding NIET aan!!!! Ze komen hun afspraken niet na.
Goedendag Wat jammer dat u dit stelt de maat die u besteld heeft 140x200 heeft een langere levertijd dan gewenst wij hebben daarom u een voorstel gedaan voor 160x200 die konden we wel snel leveren u heeft deze ook voor dezelfde prijs mogen ontvangen en u bent hiermee akkoord gegaan mits wij hem zsm zouden leveren.Wij hebben voor u speciaal op zaterdag een bezorger laten rijden om deze snel bij u te krijgen dus vinden wij het toch spijtig te zien dat u ons een 1 geeft terwijl we alles hebben gedaan om u tevreden te stellen.
Goede service, goed advies en prima levering
Bedankt voor het plaatsen van deze review dit waarderen wij enorm en veel slaapgenot teoegewenst
Heerlijk bed! Levertijd zou 10 weken zijn. Ik had hem na 7 weken al in huis. Aardige bezorgers. Prima service. Mega blackfriday korting ging niet helemaal op want blijkbaar is die korting er altijd. Toch blij met ons bed, lekker hoog en prima topper.
Wat fijn dat alles naar wens is wij danken u voor het plaatsen van deze review
Super communicatie en tip top in orde . Ook het leveringteam dikke merci, super vriendelijk en op half uur geïnstalleerd. Ook alle verpakking terug mee genomen top ! Dank u wel. Marina van vlierberghe
Super bedankt voor dit cijfer wij zijn hier ontzettend blij mee daar doen we het tenslotte allemaal voor. Wij wensen uw veel plezier met ons product
Artikel voldeed niet aan de verwachting. Geen neksteun. En de levertijd was erg lang
Wat jammer dat u n iet geheel tevreden bent. U geeft aan geen neksteun als u niet tevreden bent kunt u ons serviceformulier invullen via de website onze klantenservice zal dan samen met u gaan kijken naar een goede oplossing voor u.
Erg prettig en behulpzaam
Bedankt voor het plaatsen van deze review goed te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u een fijne dag verder!
ik zal jullie aanbevelen. maar als je iets besteld duurde het vrij lang tot ze het bij de klantenservice in gaten hebben wat je besteld hebt etc. dat kan beter
Bedankt voor het plaatsen van de review en opbouwende kritiek is altijd goed daar kunnen we inderdaad iets mee om daar meer aandacht aan te geven.
Keurig te woord gestaan door de planning. De bezorging was wat later dan gepland. Ik vind het fijn dat je niet vooraf hoeft te betalen, maar was makkelijker geweest als je zou kunnen pinnen aan de deur
Goedendag Wat fijn dat u tevreden bent en wat u stelt het is inderdaad fijn als u kunt pinnen enkel het feit dat we nu met corona te maken hebben is er voor gekozen even niet te kunnen pinnen. Bedankt voor het plaatsen van deze review
Ik ben super tevreden over het bed en montage van het bed
Wat fijn dat u zo tevreden bent en bedanken wij u hartelijk voor het plaatsen van deze review
De levering van mijn matras liep door slechte communicatie met de matrassenfabriek vertraging op. De vrouwelijke medewerker van BoschBedding heeft in 2, door mij te volgen telefoongesprekken, ervoor gezorgd dat de levering toch nog snel gerealiseerd kon worden. M.a.w. aftersales waren erg goed verzorgd. Complimenten voor deze medewerkster.
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van deze review en wat fijn te horen dat onze klantenservice heeft gedaan waar ze voor staan.Goed weekend
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Goedendag Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent en bedanken wij u voor het plaatsen van deze review zeer attent
Prima service en levering
Goedendag Gelukkig dat het wachten voor u is beloond en fijn te horen dat u zo tevreden bent. Wij danken u dan ook voor het plaatsen van deze review
Ik heb op de boxspring wel lang moeten wachten. Ik had aangegeven dat speedlinq met een q moest maar ze hebben toch een g gebruikt. Toen kwam het niet bij de planner terecht. Na een belletje kwam het voor elkaar. De extra topper had ik binnen een week in huis. Even wennen aan het bed natuurlijk, maar verder geen bijzonderheden.
Goedendag Wat fijn te horen dat alles uiteindelijk helemaal naar wens is. En voor de toekomst veel slaapcomfort gewenst
Ik kom uitgerust uit mijn bed
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van deze review fijn dat alles naar wens is veel slaap genot toegewenst
2 maanden geleden iets besteld en heb het nog niet. Word ook niet op de hoogte gehouden. Zelf paar keer gemaild waar de spullen bleven. Werd op het laatst gezegd week 52 of week 1 maar nog niets.
Goedendag Bedankt voor deze review en we begrijpen uw frustratie enkel hebben wij geen concreet antwoord omdat de levertijden steeds wijzigen vanuit de leverancier.Ook wij zijn hier zeker niet blij mee maar is wel de realiteit helaas.Wij kunnen u pas een datum van levering geven wanneer deze 100% bij ons binnen zijn.U heeft reeds twee keer een antwoord gehad op de levertijd wanneer de verwachting was dat deze binnen zouden komen en zoals blijkt zijn ze er nog niet dus kunnen wij u helaas niet concreet een antwoord geven al begrijpen wij dat dit wenselijk is.
Www
Bedankt voor het plaatsen van de review en fijn dat alles naar wens is.
levering was netjes afgeleverd
Goedendag Bedankt voor het plaatsen van de review wij wensen u veel slaap comfort toe
spijtig dat ze geen pen bij hadden om het papier af te tekenen dat een getuigen hier thuis heeft moeten aftekenen dat ik heb betaal en dat met 2 pesonen die leveren zonder pen een schande en een schande dat ze het niet tot boven aan de deur brachten ik ben 80 jaar
Goedendag Wat jammer dat u zo teleurgesteld bent dat spijt ons te horen. Het feit dat de bezorgers op het moment dat ze bij u waren geen pen bij zich hadden is niet handig maar kan gebeuren. Ook vind u het niet fijn dat de bezorgers het niet op etage hebben bezorgd omdat u op hogere leeftijd bent. Op onze site staat toch duidelijk aangegeven dat de gratis bezorging is tot eerste drempel begane grond als u gezien u leeftijd dit op etage geleverd had willen krijgen had u voor een kleine meerprijs dit kunnen aanklikken bij uw bestelling en hadden ze het zelfs nog voor u in elkaar gezet.Wij vinden het dan ook jammer dat dit zo verlopen is maar wij hebben geleverd comform uw keuze.
In november '21 had ik via de site van BoschBedding een boxspring aangeschaft. Nu is deze boxspring ruim naar mijn tevredenheid, redelijk snel geleverd en gemonteerd. Met name het matras met de geïntegreerde topper bevalt me zeer goed. Puntje van kritiek, is dat de levering van het linnengoed en het 4 Seizoenen Air cotton dekbed, om en nabij drie weken op zich lieten wachten. Deze was BoschBedding vergeten te verzenden. Daarnaast was het meegeleverde cadeau, het satijnen dekbedovertrek niet in de juiste maat geleverd. Heb dit te kennen gegeven aan BoschBedding maar deze hebben er niets op uit gedaan. Dus al met al, ben ik wel ruim tevreden op wat kleine puntjes na, die de score dan weer naar beneden halen.
Goedendag Bedankt voor uw review en goed dat u ook de kleine verbeterpunten aangeeft opbouwende kritiek is dan ook altijd welkom.En fijn dat alles naar wens is verder.
Na 8 weken te hebben gewacht,wat er voor stond vanwegen Corona,hebben wij dan eindelijk het geduld mogen opbrengen en gewacht tot wij bericht kregen over de datum van de levering van ons bed. Dit is allemaal vrij vlot verlopen en het wachten was het waard. Wij genieten vollop van ons nieuwe bed die ook nog eens voor ons gemonteerd is. Daar wij zelf voor hebben gekozen.
Stuartweg 37
4131 NH Vianen
Het kopen van een boxspring doe je niet in één dag. Een boxspring moet natuurlijk voldoen aan je wensen en eisen van zowel de uitstraling als van het slaapcomfort. Wij begrijpen dit maar al te goed en hebben daarom een ruime collectie boxsprings. Iedere boxspring kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je ligt iedere nacht op je boxspring en daarom zijn jouw wensen erg belangrijk voor ons.