Slechte matras

Ze hebben de verkeerde matras geleverd en ze beweren dat dit niet zo is.

Communicatie slecht

Sorry maar mijn ervaring met het annuleren van een bestelling was ronduit slecht. Mails werden niet beantwoord, beloften niet nagekomen. Ik vroeg me zelfs af of jullie wel bestonden. Dus daar kan nog wel het nodige op getraind worden. Zelfs bij coronaproblemen, waar ik begrip voor had, is communicatie mogelijk. Dus, sorry, ik kan geen goede review geven

Slecht

Ik zit nu nog te wachten. Op onderdelen die missen. Al langer als 1 maand.

Heerlijke kussens

Ik slaap sinds ik deze kussens heb veel beter als dat ik deed. Zo blij dat ik deze heb gekocht en voor een prijs echt super.

Slechte communicatie

Aanbevelen ja, echter via winkel en niet online. Uiteindelijk goed gekomen vanzelfsprekend. Graag aanleveren instructions voor vastzetten achterwand (lijkt op een kliksysteem)

SLECHT!!!

Dat jullie je niet schamen om om ervaring te vragen. In 1 woord verschrikkelijk! Er is zo vee gebeurd dat ik geen eens zin heb om dat hele verhaal hier te typen. Ik raad boschbedding NIET aan!!!! Ze komen hun afspraken niet na.

Goede service, goed advies en prima levering

Familie bed 280x210

Heerlijk bed! Levertijd zou 10 weken zijn. Ik had hem na 7 weken al in huis. Aardige bezorgers. Prima service. Mega blackfriday korting ging niet helemaal op want blijkbaar is die korting er altijd. Toch blij met ons bed, lekker hoog en prima topper.

Super communicatie en tip top in orde . Ook het leveringteam dikke merci, super vriendelijk en op half uur geïnstalleerd. Ook alle verpakking terug mee genomen top ! Dank u wel. Marina van vlierberghe

Redelijk

Artikel voldeed niet aan de verwachting. Geen neksteun. En de levertijd was erg lang

Vriendelijk, behulpzaam

Erg prettig en behulpzaam

goede service

ik zal jullie aanbevelen. maar als je iets besteld duurde het vrij lang tot ze het bij de klantenservice in gaten hebben wat je besteld hebt etc. dat kan beter

Keurig te woord gestaan door de planning. De bezorging was wat later dan gepland. Ik vind het fijn dat je niet vooraf hoeft te betalen, maar was makkelijker geweest als je zou kunnen pinnen aan de deur

Super tevreden

Ik ben super tevreden over het bed en montage van het bed

Topservice

De levering van mijn matras liep door slechte communicatie met de matrassenfabriek vertraging op. De vrouwelijke medewerker van BoschBedding heeft in 2, door mij te volgen telefoongesprekken, ervoor gezorgd dat de levering toch nog snel gerealiseerd kon worden. M.a.w. aftersales waren erg goed verzorgd. Complimenten voor deze medewerkster.

Niets te klagen

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Even moeten wachten, maar een prima bed.

Prima service en levering

Oke

Ik heb op de boxspring wel lang moeten wachten. Ik had aangegeven dat speedlinq met een q moest maar ze hebben toch een g gebruikt. Toen kwam het niet bij de planner terecht. Na een belletje kwam het voor elkaar. De extra topper had ik binnen een week in huis. Even wennen aan het bed natuurlijk, maar verder geen bijzonderheden.

Ik kom uitgerust uit mijn bed

ben nog aan het wachten

2 maanden geleden iets besteld en heb het nog niet. Word ook niet op de hoogte gehouden. Zelf paar keer gemaild waar de spullen bleven. Werd op het laatst gezegd week 52 of week 1 maar nog niets.

Zxx

Www

we hebben gekregen wat we er van verwachten

levering was netjes afgeleverd

een schanden levering van 2 pesonen zonder een pen om af te tekenen

spijtig dat ze geen pen bij hadden om het papier af te tekenen dat een getuigen hier thuis heeft moeten aftekenen dat ik heb betaal en dat met 2 pesonen die leveren zonder pen een schande en een schande dat ze het niet tot boven aan de deur brachten ik ben 80 jaar

Ruim voldoende tevreden

In november '21 had ik via de site van BoschBedding een boxspring aangeschaft. Nu is deze boxspring ruim naar mijn tevredenheid, redelijk snel geleverd en gemonteerd. Met name het matras met de geïntegreerde topper bevalt me zeer goed. Puntje van kritiek, is dat de levering van het linnengoed en het 4 Seizoenen Air cotton dekbed, om en nabij drie weken op zich lieten wachten. Deze was BoschBedding vergeten te verzenden. Daarnaast was het meegeleverde cadeau, het satijnen dekbedovertrek niet in de juiste maat geleverd. Heb dit te kennen gegeven aan BoschBedding maar deze hebben er niets op uit gedaan. Dus al met al, ben ik wel ruim tevreden op wat kleine puntjes na, die de score dan weer naar beneden halen.

Levering is goed verlopen

Na 8 weken te hebben gewacht,wat er voor stond vanwegen Corona,hebben wij dan eindelijk het geduld mogen opbrengen en gewacht tot wij bericht kregen over de datum van de levering van ons bed. Dit is allemaal vrij vlot verlopen en het wachten was het waard. Wij genieten vollop van ons nieuwe bed die ook nog eens voor ons gemonteerd is. Daar wij zelf voor hebben gekozen.

Stuartweg 37

4131 NH Vianen

+31 6-37281838

Over BoschBedding

Het kopen van een boxspring doe je niet in één dag. Een boxspring moet natuurlijk voldoen aan je wensen en eisen van zowel de uitstraling als van het slaapcomfort. Wij begrijpen dit maar al te goed en hebben daarom een ruime collectie boxsprings. Iedere boxspring kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je ligt iedere nacht op je boxspring en daarom zijn jouw wensen erg belangrijk voor ons.