Mooie tall jeans en pantalons. Maten kloppen!
Echt een top broeken voor meiden met lange benen. Na lang zoeken eindelijk broeken gevonden die lang genoeg zijn. Nadat je een bestelling plaatst wordt het snel thuis geleverd
Eindelijk een broek die ik pas met mijn lange benen. Geen last meer van hoogwater en gewoon een broek die op de grond hangt. Niet meer kijken welke broek ik pas, maar welke ik leuk vind. Top webshop
Prima communicatie. Door een inschattingsfout de verkeerde maat besteld maar dit is perfect opgelost door The Wildflower Club. Inmiddels is de juiste maat geleverd en helemaal blij mee!
Hi Marieke, Wat fijn om te horen dat het toch goed is gekomen, veel plezier met het item! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Eindelijk modieuze lange broeken online te koop. Ik ben 1 meter 84 en ben van België.
Hi Carmen, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Snel verzonden, goede kwaliteit en eindelijk broeken die lang genoeg zijn :)
Hi Mila, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Snelle levering, prachtige broek ontvangen!
Hi Trees, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken. Bedankt voor je review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
ik heb veel broeken van de wildflowerclub en ze gaan lang mee. zeker aan te raden om iets te bestellen!
Hi Neele, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Zo fijn om eens broeken met een goede beenlengte aan te hebben
Hi Anya, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Jarenlang op zoek naar broeken die goed zitten voor mijn dochters. Of te wijd of te kort. Maar dankzij een tip van een collega bij wildflower gekomen en wat blijkt?! Perfect! Direct de eerste levering naar volle tevredenheid. Heel blij dat we nu geen zorgen meer hoeven te maken over passende broeken. Ontzettend bedankt!
Hi Linda, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Heel erg blij met de broeken van The Wildflower Club. Eindelijk broeken met strech die goed zitten en lang genoeg zijn. Goede prijskwaliteit verhouding ook. Bestellingen worden zeer snel verstuurd en netjes verpakt.
Hi Noortje, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop en je broeken! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
3 items besteld, de colbertdress, het jeanspak eerst in het donkergrijs, deze valt zo prachtig, dat ik hem ook in het blauw besteld heb. Ik ben 186 cm en het valt echt prachtig lang. De levering is zoals het word aangegeven, super snel. Ik ben heel blij dat ik jullie ontdekt heb!
Hi Manja, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik heb voordat ik wildflower club ontdekte nog nooit spijkerbroeken aangehad die de perfecte lengte voor me waren, aangezien ik 188 ben. Dat maakte me best wel onzeker over mijn lengte, en voelde me te lang. Van wildflower zit alles tot over mn enkels, echt amazing en ik koop nergens anders meer mn broeken!
The Wildflower Club is echt top voor lange meiden die op zoek zijn naar trendy en comfortabele outfits. De pasvorm is perfect en de kleding voelt relaxed, of je nu naar college gaat of een avondje uit. Echt de moeite waard om te checken!
Eindelijk goede lengte broeken echt top
Goede broeken maar echt goed naar gemiddelde, lange broek lengtes zit goed snelle levering echt top
Ik ben helemaal weg van the wildflower club! Ik show iedereen met trots dat ik nu eindelijk een broek heb gevonden die lang genoeg is voor mij en die ook nog eens heel mooi past. Vanaf nu bestel ik alleen nog bij jullie!!
Ik heb altijd moeite met kleding van goede lengte maar jullie hebben echt keuke items! Daarnaast was de levering ook heel snel en het was mooi en netjes verpakt! Ik ga zeker vaker bestellen :))
Ondanks er problemen waren bij de bezorging heb ik een hele fijne en goede service en contact gehad via de mail. Uiteindelijk heb ik een nieuw product gekregen, zodat deze op tijd binnenkwam. Ik ben erg tevreden!
Ik heb recent de grijze spijker jumpsuit besteld. Was allemaal heel makkelijk en erg snel binnen! Past goed en lekker lang genoeg. Ik zal zeker vaker bestellen, wacht met smart tot de zwarte lange jassen weer in restock komen..
Ik had niet goed mijn straatnaam doorgegeven, dus heb ik een mailtje ontvangen. En ik wist niet zeker of het helemaal slim was om mijn adres te mailen, maar het is allemaal goed gekomen. Ik heb ook eindelijk een winkel gevonden die echt lange broeken verkopen en daar ben ik ook heel blij mee
Hi Luna, We hebben inderdaad altijd het juiste adres nodig om het pakketje bij je te kunnen bezorgen! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze broeken. Bedankt voor je review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik heb de leather look broek gekocht in lengtemaat 38. En ben er met mijn lange benen echt super blij mee! Nu zie ik dat de 1 van de eigenaresse ook Jet heet. Heel toevallig. Maar ik ben echt tevreden en de levering was ook super snel en naar tevredenheid. Broeken zijn goed verpakt. Heel blij met de lengtemaat. Ik was bang dat de waist laag zou zijn maar ook dit valt niet tegen
Hi Jet, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broek en dat het item zo perfect zit! Veel plezier met je item. Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik heb altijd een probleem gehad met lange broeken vinden. Ik ben zelf 1,87 met lange benen. Tot ik op de wildflower club uit kwam. De broeken in lengtemaat 38 passen mij perfect! Door deze site loop ik nu niet meer tegen dit probleem aan.
Super dat er kleding is voor mij met mijn extra lange benen Altijd leuke kleding!!
Hi Fleur, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik vind de broeken heel fijn van jullie, ik ben 1.75 maar ik heb hele lange benen daardoor zijn mijn broeken altijd te kort. Ik vind daarom jullie broeken top! ze zijn lang genoeg en sluiten goed aan bij mijn heupen. Krijg vaak complimenten van andere mensen, moet ik ze helaas teleurstellen dat het alleen voor lange mensen is.
Hi Ninthe, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)