Ik had niet goed mijn straatnaam doorgegeven, dus heb ik een mailtje ontvangen. En ik wist niet zeker of het helemaal slim was om mijn adres te mailen, maar het is allemaal goed gekomen. Ik heb ook eindelijk een winkel gevonden die echt lange broeken verkopen en daar ben ik ook heel blij mee
Hi Luna, We hebben inderdaad altijd het juiste adres nodig om het pakketje bij je te kunnen bezorgen! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze broeken. Bedankt voor je review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik heb de leather look broek gekocht in lengtemaat 38. En ben er met mijn lange benen echt super blij mee! Nu zie ik dat de 1 van de eigenaresse ook Jet heet. Heel toevallig. Maar ik ben echt tevreden en de levering was ook super snel en naar tevredenheid. Broeken zijn goed verpakt. Heel blij met de lengtemaat. Ik was bang dat de waist laag zou zijn maar ook dit valt niet tegen
Hi Jet, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broek en dat het item zo perfect zit! Veel plezier met je item. Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik heb altijd een probleem gehad met lange broeken vinden. Ik ben zelf 1,87 met lange benen. Tot ik op de wildflower club uit kwam. De broeken in lengtemaat 38 passen mij perfect! Door deze site loop ik nu niet meer tegen dit probleem aan.
Super dat er kleding is voor mij met mijn extra lange benen Altijd leuke kleding!!
Hi Fleur, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik vind de broeken heel fijn van jullie, ik ben 1.75 maar ik heb hele lange benen daardoor zijn mijn broeken altijd te kort. Ik vind daarom jullie broeken top! ze zijn lang genoeg en sluiten goed aan bij mijn heupen. Krijg vaak complimenten van andere mensen, moet ik ze helaas teleurstellen dat het alleen voor lange mensen is.
Hi Ninthe, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik ben zo blij met deze broeken goede lengte en pasen perfect om je middel. Ben echt zo blij hier mee.
Hi Finn, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
De broeken zijn top voor lange meiden en de service is ook echt perfect binnen 1 dag binnen!!!
Hi Vivien, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items en service. Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik heb normaal altijd dat broeken te kort zijn vanwege mijn lengte ( 1.80 ) nu valt hij op de grond zo lang is de broek! Ben dr echt ontzettend blij mee <33
Hi Fleur, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Als lange meid heb ik het altijd lastig gevonden om goede broeken te vinden. Heb nu al een aantal keer besteld op deze site en het stelt me zeker niet teleur! Een snelle service en voor vragen krijg je altijd snel een reactie!
Hi Clio, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Voor lange vrouwen is dit echt perfect, het zit super lekker en soms moet ik zelfs een stuk eraf halen omdat het anders te lang is. Je hebt ook super veel keuzes en leuke kleding.
Hi Tessa, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik ben zo blij met The Wildflower Club! Normaal zijn broeken en kleding altijd te kort, maar hier zitten ze perfect. Ze zijn niet alleen lang genoeg, maar ook supermooi, betaalbaar en van fijne kwaliteit. Echt een must-have voor iedereen met die lang is. Top winkel!
Hi Anne, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Je kent het wel.. uren op internet zoeken naar de perfecte jeans. Bij elke product omschrijving kijken naar de lengte van het model op de foto.. totdat je bij de Wild flower club komt. Heaven!
Hi Dianne, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Super mooie lange broeken en veel keuze!
Hi Mylou, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
De maattabel bij de broeken is goed verbeterd en klopt helemaal. Heel blij met mijn broeken en trui! Goede kwaliteit en lang genoeg voor mijn 1.86m.
Hi Nikki, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Broeken van the Wildflower Club zitten mooi en zijn heel lang, maar de kwaliteit is vaak slecht. Naadjes en ritsen gaan snel kapot. Ook de gebreide truien zijn van lage kwaliteit en worden er helaas weinig duurzame stoffen gebruikt.
Hi Nina, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je de broeken mooi vindt zitten en dat ze lang genoeg zijn. Maar wat balen om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Ik zie dat hierover nog geen contact met ons is opgenomen. Kan je een mailtje sturen naar onze klantenservice? [email protected]. Dan kijken we even met je mee en zoeken we uiteraard naar een passende oplossing. We zien je mailtje graag verschijnen 💕 Liefs, The Wildflower Club
Niet alle kledingstukken zijn lang genoeg, maar het is echt een leuke winkel in vergelijking met ander aanbod voor lange vrouwen. Aanrader dus!
Hi Naomi, Wat goed om te horen dat onze collecties zo goed bij je aansluiten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik struggle al erg lang met het vinden van goede lange broeken. Toen ik vorige week een jeans had besteld was ik meteen fan. Zit echt perfect en fijn dat er uitgebreid keuze is aan maten. Ik werd erg lief geholpen via Instagram door 'The Wildflower Club', en ze reageerden erg snel. Ik ga hier zeker snel nog een keer bestellen. Eindelijk de perfecte lange broek!!!
Hi Carice, Wat goed om te horen dat onze collecties zo goed bij je aansluiten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik heb eigenlijk altijd al moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn. Ik ben zelf 187cm en broeken zijn gewoon altijd een struggle. Maar deze broeken zijn lang soms een beetje te lang zelfs. En de shirtjes de mouwen zijn ook gewoon lang genoeg en bij je rug ook.
Hallo! Normaal gesproken schrijf ik nooit reviews, maar ik ben zo blij met deze bestelling! Ik ben 188 cm lang en had altijd moeite met het vinden van broeken die lang genoeg zijn, maar deze zijn perfect! Ze zijn super lang en zitten geweldig. Ik ben echt blij dat ik deze site heb ontdekt en ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!
Hi Michelle, Wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent over je bestelling en dat de broeken perfect zijn voor je! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, Roos | The Wildflower Club
Ik ben groot fan! Tot nu toe 3 keer een aantal broeken bij the Wildflower club besteld. De kwaliteit van de broeken zijn fantastisch. Ook de service is top. Mijn pakket was - niet door toedoen van de Wildflower club - zoekgeraakt. De communicatie daarover met the Wildflower club was fijn en uiteindelijk heb ik het pakket toch mogen ontvangen. Ik raad deze winkel aan iedereen aan.
Ik vertel dit omdat mij dit zo is ervaren
Zo fijn eindelijk kleding die goed lang is!
Ik heb al mijn hele leven lang te korte broeken aan gehad. Na oprecht elke winkel langs te zijn geweest, had ik nog steeds geen goede broek. Ik was zo hopeloos, totdat ik de Wildflower Club ontdekte! Jullie hebben zo veel keus en alle broeken zijn precies de goede lengte! Sinds ik deze webshop heb ontdekt heb ik al mijn spijkerbroeken hier gekocht. Heel erg bedankt dat jullie deze winkel hebben opgericht❤️
Dit merkje ontdekt door TikTok, ik was al lang op zoek naar een tall broek voor een redelijke prijs. Na het zien van de TikTok toch maar besloten om te bestellen. De bestelling was de volgende dag al binnen! Geweldig! De broek is erg mooi en sluit mooi aan. Het is zeker dat ik hier volgende keer weer besteld!
Mooie pantalon sluit mooi aan. De perfectie broek voor mijn 40e verjaardagsfeestje!
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)