Leuke eigentijdse kleding voor lange dames

Mijn dochters en ik zijn heel blij met de lange broeken en andere leuke items. Retourzending is uitstekend verwerkt.

Snel bezorgd en mooie broek!

Ook echt super dat ik broeken kan kopen die lang genoeg zijn!

Nooit gedacht een goede site te vinden waar alle kleren lang genoeg waren voor mij, echt fantastisch dit!!

Eindelijk tall broeken die echt lang zijn!

Ik heb veel tall merken geprobeerd maar toch is het altijd net niet wat ik zoek. Maar the Wildflower Club is echt fantastisch, vooral omdat je zelfs tussen lengte maten kunt kiezen. Van stretch tot low waist ze hebben echt mega veel leuke keuzes.

Superr

S'avonds 2 broeken besteld en de volgende dag in huis, Top! Beide broeken zitten als gegoten en heerlijk zittende stof en heel mooi geprijsd. Hier een blije nieuwe klant met n lengte v 1.88..., heb meteen nog 2 broeken besteld;)

Wat een geweldig broeken

Ik heb niet het makkelijkste lijf met mijn 180 en 93 kilo Maar nog nooit zulke mooie jeans aan gehad Ik had zelf met een wijde pijp gedaan en met een hak er onder …bizar mooi Top aanwinst nu ik jullie weer te vinden

Ik ben zelf bijna 183 cm en de broeken passen perfect, op sommige loop ik er op. Erg fijn dat er wordt mee gedacht met de tall meiden.

Dé winkel met trendy kleding voor de lange vrouw

Zo blij dat ik The Wildflower Club gevonden heb. Ze weten de juiste modellen, mooie materialen en trendy kleuren te combineren waardoor ik me, met mijn 1.88 mtr, hip kleden kan en alles mooi past.

Eindelijk broeken in de juiste lengte gevonden!

Eindelijk een einde in de zoektocht naar goed passende lange broeken! Zowel voor mijn dochter als voor mij. Fijne stretch in de broeken, heel fijn! Super snel thuisbezorgd!

Wat een verademing!

Eindelijk een fijne lange jeans die ook comfortabel zit! Met mijn 1.82cm en maat S eindelijk geen 'hoog water' meer. Mijn eerste aanschaf bij deze winkel, maar moet zeggen dat ik verrast ben door de lengte en de fijne stretch in de jeans. Ben benieuwd naar pasvorm en kwaliteit van de andere broeken op de site.

Spijkerbroeken zijn van goeie kwaliteit, de pantalons zie je wel dat deze stof sneller gaat pillen. Met een apparaatje kun je die makkelijk verwijderen. Verder zijn de lengtes echt super! Nog niks gehad daar wat te kort was. Super vaak nieuwe collectie, maar oudere collectie blijft ook aangevuld worden, dat maakt het erg fijn!

Eindelijk mooie broeken die lang genoeg zijn!!!!

Ik ben 1.80 en kan nooit broeken vinden die lang genoeg zijn. Tot ik op TikTok The Wildflower Club tegen kwam. Betaalbare, mooie, lange en diverse broeken! Ik heb wat bredere heupen en een smallere taille maar deze broeken sluiten alsnog altijd mooi aan. Super blij mee!!

Fijnste broeken

Echt geweldig de broeken zitten perfect kwa lengte en kwa breedte.

Maten kloppen niet altijd.

Top besteld een maat groter als mijn dochter had gekocht. Is de top strakker, dan de top van mijn dochter. Dus alles retour, want was een set. De broeken zijn wel heerlijk lang.

Wat fijn een broek die eindelijk past.

Deze broeken zitten super fijn. Qua lengte en fitting. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Écht lange broeken

Superleuke lange en fijn zittende broeken. Ik heb er 3 besteld en ben er super blij mee!!

Broeken zitten echt perfect! Ik ben zelf 1,82 en heb veel moeite met het vinden van een broek die aansluit bij mijn lengte. En toen zag ik een aantal keer wildflowerclub voorbij komen, de oplossing! Ik heb nu zelfs niet eens de langste lengtemaat nodig. Echt super broeken, voor alle lange meiden.

Wat een verademing! Zo fijn!

Na diverse keren reclame te hebben gezien op mijn social media werd ik nieuwsgierig.... Ik ben op de site gaan kijken en werd intens blij van binnen. Eindelijk Tall broeken!!! Ik heb direct besteld en binnen 2 dagen ontving ik mijn pakket. Een heerlijke stof, super kwaliteit, fantastische lengte voor mijn lange benen en prima geprijsd. Eindelijk een winkel die rekening houdt met lange meiden. Ik ga zeker vaker bestellen!

Top!!!

Snelle levering en hele mooie lange broeken!

Altijd tóp!!!

Ik heb nu een aantal bestellingen geplaatst online en ben echt met elk iteam zó tevreden!! Alle broeken zijn lang genoeg (sommige zelfs te lang) en met mijn 1.83 is dat erg speciaal en gebeurd echt zelden. Mega goede kwaliteit, betaalbaar en altijd snelle levering. Ik zal zeker nog vaker bestellen. Mocht je twijfelen om te bestellen, do it!! Het is echt elke cent waard!

Nog nooit zo blij geweest!

Ik ben zelf 1.90 en ik heb altijd een probleem gehad met goede lange broeken vinden totdat ik achter the wildflower club kwam. Ik heb nu meerdere broeken en ik ben echt heel tevreden. Kwaliteit is echt heel goed en de levering/service is ook eerg goed! The Wildflower club heb ik al bij meerdere vriendinnen zeker aangeradem! Heel erg blij met jullie!

Perfecte lengte broeken voor meiden 185+

Ik ben zelf 1,87 en bij mij waren ze nog veel te lang wat perfect is wel jammer dat bij een van de broeken die ik heb besteld rafelt van de onderkant

Geweldige lange broek echt perfect voor mij!

heel fijn dat de broeken zo lekker lang zijn dit is de enige site waar ik fijn broeken kan vinden

Ik vind het geweldig!

Ik vind wildflower club geweldig omdat ik al heel lang op zoek was naar een broek die ik met mijn lengte zou passen en met wildflower club kan dat.

Super goede broeken voor meiden langer dan 1.80m.

Super goede ervaring! De broeken waren voor mij zelfs te lang (ik ben 1.86m). Super goede stof bij de broeken en heel veel verschillende soorten en maten.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)