Eindelijk écht lange broeken!

Ik heb altijd lengtemaat 36, maar zodra ik mijn broeken heb gewassen zijn ze toch altijd weer net te kort geworden naar m'n zin. Dus nu had ik Wildflower ontdekt, met broeken met lengtemaat 38! Ik helemaal blij. Blijkt dus dat lengtemaat 38 hier ook echt lengtemaat 38 is! Super lang dus, én ze krimpen niet eens in de was! Ik ben enthousiast, de broeken zitten als gegoten en ze hebben high waist, dus aan alle kanten perfect. Ik ben fan!

Waar ik jaren naar opzoek was eindelijk gevonden!

Zo ontzettend blij dat ik op deze site terecht ben gekomen. Al verschillende jeans, pantalons en longsleeves besteld en ik ben er zo enthousiast over. Altijd waren mijn broeken te kort, maar dit is nu verleden tijd. Ik hoop dat jullie nog veel leuke collecties krijgen, want mij zie je hier vaker terug!

Heel erg goed

De rits van de broek die had besteld was kapot. Snelle reactie op de mail en een retour label gekregen en gelijk een nieuwe broek opgestuurd. Heel erg fijn geholpen!

Super snelle bezorging!

Dinsdag besteld en woensdag al in huis!!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn

Eindelijk broeken die zelfs te lang zijn voor mij (1.82) en snelle levering!

Het was geweldig!

Ik ben zó blij dat ik de Wildflower club heb gevonden!! Ik ben een meisje van 1,78, met lengtemaat 36. Ik ben altijd al lang geweest en heb vooral altijd hele lange benen gehad. Broeken vinden die lang genoeg zijn is dus altijd echt een hel geweest voor mij, totdat ik de Wildflower club ontdekte dus! De service is ook echt heel goed, ik werd goed op de hoogte gebracht van de levering van mijn bestelling, en mijn pakketje werd de dag nadat ik het besteld had al geleverd! De dingen die ik besteld had zaten ook nog is in een roze zak, en ik hou van roze dus ik was helemaal blij! De broeken die ik heb besteld zitten ook echt top, en zijn perfect lang genoeg. Ik heb ook nog een hele leuke roze tas besteld, en daar ben ik ook helemaal weg van! Ik raad de Wildflower club zeker aan dus!!

Perfecte lengte en door de stretch zit de broek echt heerlijk!

Snel geleverd en de lengte van de broek zit perfect zou nog wel een maattabel voor de breedte maat bij mogen, nu gelukkig goed gegokt

Ik ben heel blij!!!

Ik heb hier al verschillende broeken besteld en ben er erg blij meer. De lengte is perfect en de broeken zitten heerlijk dankzij de hoge taille. Zelfs na een paar dagen zitten ze nog heerlijk. Ik ben 1.90 en de broeken die ik had, daar was de lengte net niet lang genoeg.

Goede service en correcte levering

Goed geholpen met het omruilen van mijn broek. Ik werd vriendelijk en snel geholpen en het artikel is snel ontvangen.

Geweldige service!

De broeken van de Wildflower Club zijn altijd grote favorieten van mij! Daarom had ik er weer een aantal besteld. Alleen deze keer kreeg ik een mailtje dat 1 broek die ik had besteld toch niet meer op voorraad was, dus die kreeg ik niet opgestuurd, wat ik heel erg jammer vond. Als compensatie kreeg ik er wel een gratis canvas tasje bij geleverd. Ik kreeg hierover helemaal een persoonlijk mailtje, wat ik erg fijn vond. Enorm klantvriendelijk en goede service dus!!

Ik met mijn lange stelten, heb eindelijk broeken gevonden waarbij ik geen hoog water meer heb! Nu nooit meer verplicht bij de mannen afdeling spijkerbroeken shoppen omdat die wel langere lengte maten hebben. Ik ben onwijs blij met the Wildflower club ❤️

Nooit meer andere broeken voor mij!

Toen ik jullie website ontdekte via een vriendin heb ik gelijk een bestelling geplaatst. Dit is al een tijdje geleden en ook vele bestellingen later ben ik enorm fan van jullie broeken geworden! Ik hoef nooit meer uren broeken te passen van andere winkels want ik weet dat die van De Wild Flower Club áltijd perfect zitten. Ook was ik laatst bij de sample sale en die was ook erg geslaagd! Helemaal happy

Perfect!

Hele snelle levering, en mooie broeken die lang genoeg zijn! (Ik ben 1.85) heel blij mee ;)

Vriendelijk

Klantenservice denkt mee en is betrokken. Heel fijn

Zou het iedereen aanraden!

De Wildflower Club zou ik echt aan werkelijk iedereen aanraden. Vaak als je op vergelijkbare websites aan het kijken bent voor een tall collectie gaan ze maar tot 175cm in totale lengte. En begrijp mij niet verkeerd dat is ook lang. Maar voor de nog langere dames zit er vaak niet zo veel tussen. Maar hier heb je de Wildflower Club! Deze broeken vallen zo lang dat zelfs ik ze nog eigenlijk zou moeten inkorten. Zelf ben ik 191 cm lang. Niet alleen is de verzending super snel maar ze hebben ook nog een trending aanbod. Maar ook super goeie basics! Mijn notificaties staan altijd voor hun aan!

moooiste broeken ever & echt tall girl prove!

Enige tall broeken die dan ook echt tall zijn! 1.87 en ze zijn echt perfect ! Ga der zeker nog een aantal kopen.

Dikke prima.

Blij verrast, alles past. Zelfs nog een broek korter moeten maken. Ongekende ervaring. Leuk en idd betaalbaar. Top!

De broeken zitten heerlijk en zijn mooi lang!

De broeken zitten heel fijn en hebben ook een mooie lengte. Ben je tussen de 1.75 en 1.80 kan het zijn dat de broek op de grond hangt. Let dus wel goed op de lengte van de broek.

Perfect!

Eindelijk een broekenmerk dat leuke, trendy broeken verkoopt die lang genoeg zijn! Ik ben 1,85 met lange benen en altijd de struggle gehad om broeken te vinden die over mijn schoenen vallen. Broeken van The Wildflower Club vallen zelfs op de grond! Ik heb inmiddels drie broeken van The Wildflower Club en ik denk dat het daar niet bij blijft… :) Daarnaast is de levering, terugbetaling etc. top en snel.

Eindelijk een mooie broek voor mijn lange stelten!

Ik heb altijd al moeite gehad om mooie kleding te vinden voor mijn lengte. Vooral broeken is erg lastig, ik ben erg lang en alles is vaak hoogwater en als je broeken koopt voor lange vrouwen krijg je meteen van die grote vormloze pijpen waardoor je jezelf nou niet echt sexy voelt. Bij Wildflower Club heb ik eindelijk een broek gevonden die wel mijn lange benen op een mooie manier accentueren, dankjewel ❤️

Blij met de Wildflower club

Ik ben een vrouw van 194cm lang en vooral de pantalons en de stoffen broeken zijn prachtig lang voor mij. Sommige komen zelfs nog tot de grond als ik schoenen aan heb! Spijkerbroeken in lengte maat 38 heb ik soms nog terug moeten sturen omdat ik ze net te kort vond, maar echt heel blij dat jullie zulke lange broeken maken!!

Echt zo blij dat dit bestaat!

De Wildflower Club heeft mij heel zelfverzekerd gemaakt met hun broeken. Ik voel me er fijn in, en het voelt alsof ik "normaal" ben met mijn lengte. Maten zijn goed en broeken erg in belangstelling, super!

Leuke kleren en gezellige meiden

De sample sale was goed geregeld, alleen was het bij de pashokjes wel erg druk. De kleding is mega leuk en echt heel goed voor lange meiden. Ben heel blij met al mijn aankopen. De organisatie was ook heel vriendelijke en we werden goed geholpen. Wel was er helaas helaas een naad nog verder verscheurd en zit er nu een gaatje in mn shirt. Maar ik ben over het algemeen erg tevreden en zou zeker weten meer gaan bestellen en vaker naar de sample sale gaan!

Fanatastiche broeken

Ik heb voor de 1e keer bij jullie besteld en ik ga hier zeker vanaf nu blijven bestellen. Ik heb nog nooit een broek gevonden die zo mooi aansluit en dan ook nog met een goeie stretch en fantastische lengte. En dan ook nog de service had me broek laat besteld in de avond en ochtend erna was die al binnen. Jullie zijn fantastisch!! Liefs Safa

Heel blij met de broek

Mooie, goeie kwaliteit broek en de lengte is top!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)