De alles beste broeken koop ik hier

Voor vrouwe met stevige benen en billen zijn dit de beste broeken. De broeken vallen precies op de schoenen en zit aan de bovenkant aangesloten (en ja bij alle broeken sluiten ze goed aan) Voor mij mogen er meer broeken uitkomen op de site, heb nu 6 broeken van de wildflower club. Nou heb ik wel weer genoeg geslijmd ik ga even een nieuwe broek bestellen hier.

Mooi lang is niet lelijk

3 jeans gekocht..alle 3 super mooie lengte en ze zitten perfect. Een wide, flaire en straight Jullie hebben er een tevreden klant bij☺️

Hele snelle levering en goeie kwaliteit!

Ik heb al meerdere broeken besteld bij de Wildflowerclub en ze zijn ideaal voor lange meiden! Je krijgt wel echt waar voor je geld.

Eindelijke een perfecte broek gevonden

Ik ben zelf 1.86 en had altijd hetzelfde probleem met broeken. Dan was de lengte weer veel te kort en zat de broek verder goed of de lengte was perfect, maar de broek was veel te groot. Een vriendin had een broek van The Wildflower Club aan en zei dat dit een tall collectie was. Ik werd meteen nieuwsgierig en bestelde wat broeken. Ze zaten perfect! Lengte 36 valt mooi over mijn schoenen heen. Ontzettend blij dat ik The Wildflower Club heb ontdekt.

Positief verrast nadat ik voor het eerst wel een broek pas!!

Nadat ik ooit mijn eerste bestelling had geplaatst was ik zo blij en verrast toen ik een spijkerbroek aantrok. Al mijn hele leven is het een struggle om broeken te vinden met 1.89 m. Ooit was daar G star, maar dat waren wel ribben uit mijn lijf, tot die broeken ook ineens korter werden gemaakt en die dus ook niet meer goed zaten. Totdat ik wildflower ontdekte en ik wil nooit meer wat anders!! Veel aanbod, ook mega fan van de pantalons en uiteraard het spijkerpak/jumpsuit. Het viel zelfs mijn vriendinnen op dat ik een keer wel een jumpsuit aan kan!

Amazeballs

Dit zijn broeken die wel gewoon lang zijn maar ook straks zitten bij de taille en dat is erg zeldzaam. Ik zou met deze broeken kunnen trouwen.

Superfijne shop!

Heel blij met mn aankoop! Eindelijk een broek die gewoon lang genoeg is én past bij de heupen. Moet me inhouden niet alle broeken te kopen van deze shop die ik mooi vind, gewoon omdat het hier een keer kan. Dit is echt knap werk van de meiden achter deze shop!

Snelle levering mooi product

Ik had een zomers jumpsuit besteld. Qua lengte zat het goed!

Prachtige broeken voor alle tall girls!

Ik ben erg lang (185), dus was het vinden van mooi zittende en lange broeken altijd lastig. Totdat ik ongeveer een jaar geleden The Wildflower Club ontdekte. Echt wauw wat zitten deze broeken mooi! Bestel hier bijna elke maand weer een nieuwe broek, omdat er telkens weer prachtige broeken in de collectie komen. Ook is het erg goede kwaliteit! Ik ben altijd erg tevreden! Als ik iets bestel is het vaak de volgende dag al binnen. Ook is de klantenservice top! Er word snel en klantvriendelijk gereageerd.

De service van The Wildflower Club is efficiënt en klantgericht, met snelle levering, goede kwalitei

De service van the wildflower club is snel en behulpzaam. Je wordt snel geholpen en alles wordt snel in werking gezet. Je pakket is snel in huis en de artikelen zijn van goede kwaliteit. Als er iets aan de hand is met een artikel denken ze altijd mee in oplossingen, wat erg fijn is.

Prachtige broek, snelle service gewoon geweldig!

goede kleren

Aangezien ik 1.80 ben is het erg lastig om goede broeken te vinden die over de enkels heen vallen. De broeken van The Wildflower Club zijn hier ideaal voor. vallen mooi lang en zitten goed in de taille.

Nog nooit zo een goede match gehad!

Ik ben zelf 186cm en zoek al jaren achter een winkel/site met lange broeken maar steeds bleven ze te kort. Nu heb ik the wildflower club ontdekt en de broeken slepen tot op de grond! Ik ben helemaal verliefd

Eindelijk een mooie broeken voor mijn lengte!

Heel blij mee. Perfecte broeken als je lange benen hebt! Mooie kleur broeken, goede kwaliteit en prima prijs. Bestelling de volgende dag in huis. Goed verpakt.

Stop met verder zoeken :)

Met mijn lengte (1,84m) is het altijd een drama om mooie (hippe) broeken te scoren. Voor het eerst heb ik een winkel gevonden met betaalbare broeken, die écht lang genoeg zijn en ook nog eens mooi vallen. Er is genoeg keus! Ik ben onwijs blij met met 2 broeken en het spijkerpak!! ik blijf er complimenten over krijgen. Mijn (lange haha) vriendinnen heb ik ook al fan gemaakt, van dit te leuke merk! Echt een aanrader!!!!

Lang genoeg, medium kwaliteit

Broeken zijn lang genoeg, wel van medium kwaliteit. Tuurlijk verwachte ik niet de beste stoffen en dat bleek, maar wat mij wel echt tegen viel: - Het elastiek in de taille zit niet vast aan de stof. Waardoor die dubbelvouwt en gaat draaien. Gelijk zit de broek dan niet meer mooi. En is echt niet heel makkelijk elke keer terug te draaien. - Labeltje zit in de naad bij de billen, best laag. Dus halverwege je kont heb je een label zitten, die je ziet. En bij uitknippen ook een beetje blijft zien en voelen. Heel onhandig geplaatst. Maar we moeten ook realistisch zijn en past wel bij het bedrag wat je ervoor betaald. Maar wel, onhandig en dat is gewoon zonde.

Fijne webshop, met veel tall broeken

Ik ben 1,86 en een super leuke broek besteld die zelfs te lang is. Dit is de enige webshop waar ik keus genoeg heb om broeken uit te kiezen. Snelle levering en aardige klantenservice die zich houd aan de voorwaarden. Ik bestel hier zeker vaker!

Verschil in maatvoering

Ik heb maat S en sommige broeken zitten perfect, maar sommige broeken zijn in maat S veel te groot. Dat is jammer, want het retourneren kost je elke keer weer verzendkosten. Ook vind ik het lang duren voordat je retour is verwerkt en uitbetaald. Dit duurt ook echt 10 WERKdagen (zoals vermeld op de website :-)). Via de chat word je bij vragen heel goed en vriendelijk geholpen!

Laaaaaaang

Eindelijk lang genoege, mooie en ook nog eens kwalitatief goede broeken. Na (oprecht) jaren zoeken: mijn favoriete webshop voor broeken bestellen. Thankyou meiden!

Tall girls get it, or regret it!

Zo curvy en getraind als ik ben, Des te meer ik mijn broeken probleem erken. Hier te kort en daar te krap, Maar nu een geheim dat ik aan jullie verklap. Wildflower club heeft het bedacht! Jeans die veel vreugde voor mijn curves bracht. De Stretch en lengte is zo mega fijn, Precies zoals het zou moeten zijn! Tall girl get it, or regret it!

Ik ben zelf 1.86 en bestel mijn broeken alleen nog maar hier. Super goede kwaliteit en perfecte lengte

Heel blij met deze webshop

Alles werd snel verzonden. Zo fijn dat alle kleding past. Dit is iets wat ik zelden heb. Een broek was zelfs te lang! Geld voor het artikel wat uitverkocht bleek te zijn, kreeg ik snel terug gestort

Echt werkelijkwaar fantastisch

Ik ben een meid van 1.86. Ik vind het altijd zo lastig om leuke goede kleurrijke broeken te kopen. Want alles lijkt altijd wel een driekwart broek. Maar toen ontdekte ik jullie webshop en was gelijk om. Van de basics tot aan de leukste kleurijke broeken. Jullie hebben mij echt geholpen mijn kledingstijl weer terug te vinden omdat ik daarvoor niet veel keuze had. Door jullie loop ik vol vertrouwen over straat en krijg ik alleen maar complimenten over mijn broeken. Dankjewel

Eindelijk broeken kunnen vinden die lang genoeg zijn, toch smal en van goede kwaliteit!

Heel goed!

Ik ben zolang al opzoek naar lange broeken, aangezien ik zelf 1.84 ben is dat vrij lastig maar deze broek was echt de perfecte lengte en, een fijne kwaliteit. Hij stond ook heel mooi.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)