super snel + super goede kwaliteit en echt heel blij mee

hele mooie broeken, met een fantastische lengte. ik heb nog nooit gehad dat een broek eigenlijk te lang is voor mij, waardoor ik echt zo verbaasd erover was en het nu eigenlijk mijn nieuwe lievelings broek is! <3

Super blij dat ik deze website heb ontdekt!

Momenteel zijn bijna al mijn broeken afkomstig van The Wildflower Club. Voorheen had ik altijd moeite met het vinden van goed passende broeken (1,84) en moest ik vaak een groot deel van mijn bestellingen bij andere bedrijven of websites weer terugsturen. De broeken van The Wildflower Club zijn gelukkig niet al te duur, maar het is wel belangrijk om goed op de wasvoorschriften te letten – daar ben ik zelf een paar keer de mist mee ingegaan! ;)

Mooie lange broeken

Eindelijk broeken die leuk en lang genoeg zijn!! Wel jammer dat een XS meer als een S valt, maar verder zijn ze perfect en krijg ik er veel complimentjes over Xx

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn!

Een jeans besteld in lengtemaat 38 , omdat ik gewoon niet kon geloven dat hij zo lang zou zijn. Nog nooit heb ik een broek terug hoeven sturen , omdat deze té lang was! Nu een lengtemaat 36 besteld (zelf 1.90m) en deze zit perfect. Er zit ook stretch in de jeans wat deze super comfortabel maakt.

Oprecht leuke en lange broeken!

Tot nu toe heb ik bij de Wildflower club 4 broeken besteld en alle 4 zitten ze perfect! Ik ben zelf 1,81 en heb lengtemaat 36 en de broeken hier zijn echt lang genoeg!

Altijd goeie broeken.

Ik pas de broeken altijd goed. Vooral qua lengte ik ben 180 en het is nooit te kort.

Ik koop nooit meer ergens anders broeken!!!

Niet alleen broeken die eindelijk lang genoeg zijn, maar ook broeken die perfect aansluiten bij m’n taille. Beste broeken ever!!

Geweldig!!

Eindelijk een lange broek en geen onzekerheid meer! Prachtige kwaliteit en hippe kleding. Dank dat jullie er zijn.

Perfecte winkel!

Deze winkel is echt een uitkomst voor mij. Zelfs met mijn 195 vallen de broeken tot aan de grond. Voor lange vrouwen die altijd struggelen met leuke kleding vinden voor lange vrouwen is dit echt geweldig

Super blij!

Ik had een broek besteld, in deze was voor het eerst in mijn leven gewoon zelfs een beetje te lang! Ben nog nooit zo blij geweest! Helemaal fantastisch! Nu weet ik waar ik al mijn broeken zal gaan bestellen!!

Ge-we-ldig

Heyyyy, Ik heb altijd een probleem met broeken want ze zijn of te kort of te breed bij mij heupen. En ik was al wel een tijd opzoek en toen kwam ik The Wildflower tegen. Ik bestelde direct en het kwam 2 dagen later al weer aan en ik was zooooo blij. Direct passen en hij paste gewoon perfect, lange benen en smalle heupen, het was de broek! Dankjewel The Wildflower!

Uniek en geweldig aanbod!

Nog nergens perfecte broeken kunnen vinden behalve hier.

Ik ben zo blij dat ik the wildflower club heb ontmoet ik ben erg lang en ik heb nu maar 1 broek waar ik op loop zo lang en ik vind het zo fijn dat je kan kiezen uit L36 en L38 , ik ben erg blij dat ik dit heb ontmoet!!!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en goed aansluiten. Goede kwaliteit

ben helemaal blij

heey, ik was afgelopen maanden opzoek naar nieuwe broeken maar ik heb best wel een lastige maat dus elke keer waren m’n broeken te strak of veelste kort dus ik gaf wildflower club nog de laatste mogelijkheid om te bestellen en ik ging de broeken passen en ik pas ze allemaal en zitten heel mooi ik ben er helemaal blij mee ik ga sowieso nog vaker hier broeken kopen! dankjewel

Zo blij met deze vondst

Het is super fijn om een merk/winkel te vinden waar de kleding goed zit. Geen te korte mouwen en broeken meer!

Ich werde öfters bestellen, die Hosen sind schön lang und sitzen super.

Super broeken voor lange dames!

Ik ben erg blij met het merk The Wildflower club! Eerst was het altijd zoeken naar een broek welke eindelijk eens lang genoeg zou zijn maar dat is sinds deze ontdekking verleden tijd!! Vanaf nu komen al mijn jeans hier vandaan! Vooral de broeken met de studs behoren tot mijn favoriet ❤️

Geweldig!!

Ze hebben hele mooie broeken! Ik zelf ben 1.92 en ik heb hier al 3 broeken besteld! Ze zijn top en lang genoeg! Heel erg blij mee!!

Mooie kleding voor lange dames

De broeken die ik heb gekocht zijn fantastisch. Ze zijn zo lang, echt top.

Ik ben fan!

Ik was het plezier in shoppen echt kwijt, want door keer op keer de teleurstelling te hebben dat een kledingtrend niet in mijn lengte werd gemaakt, werd ik steeds geconfronteerd met mijn lengte (1.86cm). Tot ik de leukste items ontdekte van The Wildflower Club, die niet alleen claimde geschikt te zijn voor lange meiden (wat zoveel webshops doen), maar dit ook écht is! Zóveel leuke kleding, in allerlei lengtematen en ook nog eens van mega fijne kwaliteit, wat wil je nog meer?! Inmiddels is mijn kast een aantal items rijker en ben ik zo blij. Jullie hebben shoppen en kleding dragen, ondanks mijn lengte, weer leuk weten te maken! <3

De broeken zitten geweldig!

De broeken die ik heb besteld zitten allemaal perfect. Ze zijn heel lang waardoor ze zelfs bijna te lang voor mij zijn, super dus! Wel jammer dat de linnen broeken (wit) heel erg doorschijnen maar dat kan ik oplossen door een broekje eronder aan te doen

Perfecte lengte

Ik heb altijd al moeite gehad met het vinden van lange broeken die ook mooi passen aan de heupen. Deze broeken zijn fantastisch kwa lengte en sluiten mooi aan mijn heupen. Ze zijn ook heel trendy! En goede kwaliteit. Ik ga hier zeker nog broeken kopen.

Ein-de-lijk goede broeken voor lange meiden!

Super mooie items gescoord! Eindelijk een site gevonden waar ze kwalitatief goede broeken verkopen voor meiden met lange benen, met ook nog eens een mega goede prijs-kwaliteitverhouding. Helemaal top!

182 centimeters aan enthousiasme

Eindelijk een witte linnen broek die lang genoeg is voor mijn lange stelten. Sterker nog, die ook nog steeds lang genoeg is na deze in de wasmachine te hebben gegooid! En, heel fijn betaalbaar! Win-win-win! Gelijk aanbevolen bij mijn andere lange vriendinnetjes.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)