geweldig! goede fit en goede prijs kwaliteit

Ik ben heel blij The Wild Flower Club te hebben gevonden. Ik heb nu al meerdere broeken en ze zijn allemaal super.

Leuke lange kleding, snelle levering

Leuke kleding, nog niet een hele uitgebreide collectie. Heerlijk om betaalbare lange broeken voor een leuke prijs te kunnen kopen. Snelle levering, retour is niet gratis, maar prima geregeld.

Hele mooi lange broek!

De broek is echt mega lang. (Lengte 36) Ik ben 1.81 en hij komt tot de grond met schoenen aan. Dus ik denk dat ik hem zelfs wat moet gaan inkorten. De broek zit super lekker en is heel mooi.

Eindelijk leuke broeken, lang genoeg!

Eindelijk een website waar ‘tall’ ook echt tall is! Daarnaast ook hele snelle verzending en goede service!

Perfecte jeans!

Altijd al opzoek naar een perfecte jeans die ook nog eens betaalbaar is en natuurlijk lang genoeg! Nou die heb ik hier gevonden :)

super goed!

vind het heel fijn dat er zulke lange broeken zijn, die zijn niet op veel plekken te vinden dus megaaa chill!

Prachtig! En lang genoeg.

Broeken die lang genoeg zijn, zijn heel moeilijk te vinden, maar deze zijn heel mooi lang en ook heel leuk!

Verrasd

Ik zelf ben 1,77 en heb lange en dunne benen wat zo moeilijk was om leuke broeken te vinden met de juiste lengte en maat. Behalve skinny jeans dan. Ik draag de broeken nu bijna de hele tijd ze zitten zo lekker! En vallen super lang, ik ben er zo blij mee!!!

Een fantastisch winkel voor lange mensen.

Al jaren ben ik op zoek naar broeken met en lange lengte. Nooit kon ik iets leuks vinden tot ik the wildflower club tegenkwam op internet. erg tevreden, goede service, goed contact, mooie kleding. Echt een aanrader voor lange mensen.

Super goed geregeld, hartstikke fijn en betrouwbaar

Ik vindt het een super makkelijke en handige site het is goed overzichtelijk en zit er goed uit. De maten kloppen en is snel geleverd. Ik ben erg lang en daarom bestel ik broeken op the wildflower club ik vind deze site helemaal top want nu heb ik eindelijk weer leuke en lange broeken. Echt een top website!!

GE-WEL-DIG

Ik heb altijd al een struggle met broeken. Ik ben lang en ik heb een smalle taille. Mijn schoonzus heeft dit ook, en die heeft altijd zulke mooie broeken aan. Ik vroeg aan haar waar haar broeken vandaan kwamen, en toen zei ze met trots van The Wildflower Club. Ik dacht, laat ik toch maar even een kijkje nemen dan. Nou ik was op slag verliefd op alle broeken. Ik wist niet wat ik moest kiezen, maar ik wist wel dat als de broeken mooi zaten, ik alle kleuren zou bestellen. Uiteindelijk 2 broeken besteld en WAUW! Wat zitten de broeken prachtig! Mooi getailleerd om de taille, veel stretch en lang. Ben er echt super blij mee en daarom zou ik super graag de €50,- shop tegoed willen winnen.

Perfect!

De pantalon die ik bestelde, is van mooie kwaliteit. Het model is precies was ik zocht en het is fijn dat de stof bijna niet kreukt, wat ideaal is voor dagelijks gebruik. De lengte is perfect, waardoor de broek goed valt. Al met al een stijlvolle en comfortabele keuze die zowel praktisch als chic is!"

Echt top!

Fijne service, goede levering en goede service bij bijv. het ruilen van een product

Deze webshop is geweldig!

Eindelijk heb ik de perfecte lange broeken en pakken gevonden! Alles zit perfect en sluit mooi aan. De service is ook top, heel blij met deze webshop.

Geweldig hoe lang en mooi deze broeken zijn

Bij wildflowerclub heb ik voor het eerst broeken die over mijn schoenen vallen terwijl ik 1.90 ben. Ook echt heel fijn dat je je lengtemaat kan kiezen, de variatie in maten is echt top. De broeken hebben echt goede kwaliteit en sluiten mooi aan. Echt een aanrader!

Top tall broek

Voor dochter tall zwarte broek gekocht . Ze is 184 cm. Hij zit perfect.

Verzenden, materiaal en retour allen meegemaakt en niets op aan te merken.

Verzenden, materiaal en retour allen meegemaakt en niets op aan te merken.

Je krijgt wat je ziet.

Echt super fijn. Lange mooie broeken…zo blij gezien ik altijd te korte broeken heb door mijn lange benen. Nou nu niet meer joepie

Goede kwaliteit, mooi lang en betaalbaar

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan. Super tevreden. De broeken hebben een mooie lange lengte, goede kwaliteit en bovendien leuk geprijsd. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling

Eindelijk een broek op lengte die mooi zit!

Heel erg blij met mijn aankoop! De jeans zit mooi en door de stretch ook lekker comfortabel!

Perfecte lengte, goede kwaliteit

Wederom een geweldige en betaalbare broek gekocht bij the wildflower club. De broek is precies zoals op de website, lengte is perfect en de pasvorm is mooi. Ik bestel eigenlijk nergens anders nog spijkerbroeken, hier zijn ze echt het allerbeste!

Perfect!

Zo fijn dat de broeken lang genoeg zijn! Kan ze zelfs met een hak aan en dat is echt nieuw voor mij. Kwaliteit is ook top, zachte stof en zit heel lekker.

Zoooooo blij!!!

Ik ben zelf 1.86 m. en heb de jeans Sassy besteld in beide kleuren! De jeans zitten heerlijk en hebben voor mij de perfecte lengte!! Ik ben zooooo blij, de jeans zijn zelfs nog wat aan de lange kant!! Dit kom ik niet vaak tegen! Verzending was ook supersnel, de volgende dag had ik de bestelling in huis!! Ik ga The Wildflower Club aanraden bij alle lange dames die ik ken!

Fantastisch, eindelijk mooie kwalitatief hoge lange broeken!

Snelle levering Goeie mooie broeken Bestel snel weer

eindelijk broeken die ik pas!

Geweldig merk, mooie broeken snelle levering. Zo blij dat er eindelijk broeken zijn met langere lengte maten die meegaan met de mode!! I love it

Havenstraat 119

1736 KH Zijdewind

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)