Top ervaring

Als zeer lange dame van 1m90 zo moeilijk om echt fijne passende en betaalbare kleding te vinden! Tot nu… Dank je wel Wildflower! Jullie maakte mijn dag helemaal goed

Heel fijn

Heel fijn en makkelijk om hier te bestellen. Bestelling was er binnen een paar dagen en broeken zijn van goede kwaliteit en zijn inderdaad goed lang! Ik had een aantal dingen die ik moest retourneren maar ook dat was makkelijk gedaan, je moet er wel rekening mee houden dat je zelf de kosten moet betalen voor terug sturen.

Dubbele verzendkosten bij retour

Ik had een broek besteld die qua lengte perfect was maar veel te wijd was. Deze wilde ik retourneren en toen moest ik wederom verzendkosten betalen. Ik vind dat niet getuigen van service en al helemaal niet omdat er geen mogelijkheid is om het in een winkel af te halen en/of te retourneren.

Mooi model, goede kwaliteit en heerlijk lang!

De broek is erg mooi, een mooi model en lekker lang. Ook de verzending ging snel, volgende dag al in huis!

Goed en duidelijk contact. Helaas was de broek te klein ( in maat) daar werd niet moeilijk overgedaan. Geld stond binnen paar dagen weer op de rekening

Perfecte pasvorm

Ik ben 183 en heb vaak problemen met het vinden van leuke hippe broeken. Sinds ik Wildflower heb gevonden eindelijk niet meer. Het enige probleem wat ik nu heb is dat ik alles wil.. De broeken zitten op maat en echt als gegoten.

Eindelijk een goede lange broek!

Ik ben zelf 1.86 en ik het eindelijk een goede broek gevonden die niet te kort is.

Super tof!

Ik ben zelf 1.75 en mijn jeans geraakt de grond aan.

Ge-wel-dig!!!!!

Het gevoel als tall girl dat je op je broekspijp staat is geweldig!! Ontzettend leuke items waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of het lang genoeg is. & dan ook nog super snelle en persoonlijke service! Jullie mogen ontzettend trots zijn op deze onwijs leuke webshop <3

Super fijn en betaalbaar!

Wanneer je lang bent is deze website echt een uitkomst. Fijne (leuke!) lange kleding die ook nog eens betaalbaar is. Jammer dat het wel alleen maar hoge broeken zijn en geen lage taille waardoor ik nu enorm moet wennen aan de strakke banden om mijn buik (hou ik niet zo van). Maar verder is het helemaal top!

Ik ben zelf heel lang en ze hebben hele mooie broeken voor lange meiden! Zijn perfect!

Precies wat ik zocht!

Broeken zijn snel geleverd en perfect qua lengte!

goed en vriendelijke site

veel keuze in broeken met verschillende lengtematen. Zelf al paar x besteld omdat dit bedrijf ruime keuze heeft in goeie broeken. Zelf ben ik 185cm en deze broeken zijn zelfs te lang voor mij, dus helemaal top

Beste keuze ooit

Jarenlang was ik op zoek naar goede, lange broeken. Na een lange zoektocht kwam ik bij de Wild Flowerclub. Deze broeken zitten zo goed! Ik probeerde dan af en toe nog andere merken maar ik kom toch altijd weer terug bij de Wild Flower Club! Zou dit 100% aanraden!

Perfecte broeken voor lange meiden!

Echte de perfecte webshop voor lange meiden! Altijd bij andere webshops moet ik kijken bij de binnenbeenlengte of de broek lang genoeg zal zijn voor mijn 1.87, wat vaak niet het geval is. Maar bij de Wildflower Club hoef ik daar niet op te letten en kan ik gewoon shoppen wat ik leuk vind. Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden met de producten en kwaliteit! :)

More sizes please

I love the clothes, the website is so easy to use and shipping was very quick! My only request is that there is more size availability - I'm mid size (between EUR 44 and 46 depending on the brand) and some of the pieces I bought didn't fit. Specially the ones which are listed as 2 sizes like M/L, that doesn't really work... I really hope there's more size variety in the future, and I will definitely buy again.

Heerlijke lange broeken!

Zo fijn om een broek te kunnen kopen die lang genoeg is!

Fantastisch!

Ik ben helemaal fan! Zo fijn om L38 broeken te kunnen kopen, die bovenal ook mega leuk zijn. Ik moet opletten, want bijna bij elke nieuwe collectie koop ik weer wat :).

Mooie en lange broeken!

Ik heb nu al een aantal broeken hier gekocht en ze blijven zoooo mooi! De lengte is echt top en als die te lang is kan je bij de meeste broeken er gewoon een stuk van afknippen. Verder vind ik de keuze in verschillende broeken ook heel groot! Verder is de levertijd ook erg kort, vandaag bezorgt volgende werkdag in huis. Eigenlijk kan ik niks negatiefs benoemen :) Ik beveel de broeken zeker aan voor mensen met lange benen, ik heb dan ook al een groot deel van m’n langere vriendinnen deze webshop geadviseerd!!

Snelle levering en top product

binnen 1 werkdag had ik het al binnen

Ontzettend leuke broeken op lengte

Ik had altijd de grootste moeite met broeken met een goede lengtemaat vinden en online lukte het al helemaal niet. Ik heb nu 2 keer bij the Wildflower Club besteld en ik ben echt ontzettend te spreken over de broeken. Ze zijn echt super leuk. Eindelijk heb ik broeken die een mooie lengtemaat hebben, waardoor mijn outfits echt compleet voelen! Ook worden de broeken super snel verzonden en is het contact goed. Ik heb het al aan meerdere lange vriendinnen aanbevolen :) Ik ga hier alleen nog maar broeken bestellen!

Fantastisch!

Eindelijk een webshop gevonden met echt lange lengte maten, perfect voor mijn lange 1.85m benen! Super kwaliteit jeans, met een hele mooie pasvorm en nette prijs.

Fijne broeken en een topservice

Broeken zoeken als je lange benen hebt is altijd een ramp. Maar nu niet meer. Ondertussen al 5 leuke broeken in de kast liggen. Verzending en evt terugbetaling gaat allemaal super snel. Ik bestel zeker in het voorjaar weer wat leuks.

Betrouwbaar in communicatie

Je kan duidelijk op de website vinden wat je krijgt en de mails over de verzending zijn duidelijk. Als je iets wilt retour sturen zijn de instructies ook heel duidelijk

Eindelijk broeken die goed zitten en super lang zijn

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)