GEWELDIG

Echt top website , service en producten! Mijn broeken zijn nu vaak te lang dan dat deze tekort zijn! En dat is echt geweldig! Als je twijfelt! Doe dit niet en bestel gelijk! Liefs x

Fijne pantalon

Heb hem in 3 kleuren ondertussen! Goede lengte en mooie fit.

Hele blije lange Sassy dame!

Zeer content met mijn aankopen! Ik ben 1.90 en kan moeizaam broeken vinden die lang genoeg zijn. De gekochte broeken zijn niet alleen lang genoeg; maar ook nog eens zeeeer comfortabel, met een top pasvorm én betaalbaar! Ik ga The Wildflower club in de gaten houden en zeker meer bestellen.

Super pasvorm!

Heel blij mee! Voor het eerst bij jullie besteld. Twee bestellers en had niet verwacht dat ze beide top zouden zitten met dikke billen en een holle rug. Lekker stretch en ze waren zo lang dat ik ze zelfs (voor het eerst in mijn leven!) iets korter heb kunnen maken voor bij een sneaker.

Mooie lange jeans

Eindelijk heb ik mooie passende jeans gevonden bij mijn lengte van 1m97. Ben er superblij mee.

Erg tevreden

Ik ben erg blij met The Wildflower Club! Ik heb nu eindelijk broeken gevonden die echt mooi lang vallen in plaats van lang genoeg. Daarnaast gaan ze erg met de trends mee, dus zeker een aanrader!!

Waardeloze klantenservice

Ik benaderde de klantenservice, omdat er een lekijke fout in de wassing van de jeans zat. Het antwoord: daar kunnen we je niet mee helpen, omruilen doen we niet aan, want dan kan er weer op een andere plek een vlek zitten. Zo niet klantvriendelijk! Dames check de kwaliteit van de jeans voordat je het naar de klant verzend!

Ik heb eindelijk een broek die lang genoeg is. Zelfs bijna te lang. Ik ben 1.86m en het vinden van pantalons die lang genoeg zijn is onmogelijk. Tot nu toe dan! Helemaal blij! Snelle verzending is een plus. Ik volg jullie voortaan zodat ik al jullie nieuwe collectie voorbij zie komen. Wat een uitkomst!

Goede kwaliteit en snelle levering.

De broeken zijn allemaal van goede kwaliteit en echt top voor lange meiden die nergens anders goede broeken kunnen vinden. Klantenservice en levering is ook snel en goed.

Perfect passend

Hoopvol de broeken uitgepakt en aangetrokken. Misschien wat gek, maar ik had voor het eerst in mijn leven een emotionele reactie bij het aanzien van een broek. Na jaren lang met eigenlijk net te korte broeken te hebben gelopen, had ik nu eindelijk een broek aan die de perfecte lengte had. Voor alle langere dames, gun jezelf een broek die goed zit, gun jezelf een broek van deze wildflower dames.. zij hebben het echt begrepen. Ik ben een vrouw van 1.84 normaal heb ik maat 42 en nu had ik een XL genomen en die paste me perfect.

Leuke items en zeer leuke dames

Helaas heb ik niet zulke lange benen, haha maar er is meer te koop☺️

Eindelijk een site gevonden voor lange dames! En snelle verzending!

Dolblij!

Wat? Mijn broek te lang? Jazeker, wat een verademing! Ik ben 1.87 en heb dit eigenlijk nooit. Bovendien sluiten ze ook nog eens aan rond mijn taille en komen mijn billen er goed in uit ;). Oja. En dat voor 50 euro...

Eindelijk mooie lange broeken!

Fijn stretch stof en lange broeken waar ik met mijn 1.81 makkelijk in kan!

Super fijne broek! Maar maat verkeerd ingeschat en geen gratis retour

Ik had een super mooie pantalon ontvangen! Mooie kwaliteit en voor het eerst dat een broek te lang was dus dat was top. Ik had alleen een te grote maat besteld en het retouneren was niet gratis dus dat was wel jammer. Jullie zouden een winkel moeten openen!! Dan kan ik jullie geweldige items passen en weet ik zeker dat de maat goed is

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en in de mode!

Heel lang ben ik opzoek geweest naar broeken die in de mode en lang genoeg zijn. Zelf ben ik 1.90 en ik heb vooral lange benen dus broeken kopen was voor mij echt een nachtmerrie. Gelukkig vond ik de Wildflower club en heb ik inmiddels al 4 broeken en een broekpak gekocht! Ook ben ik meerdere keren op straat aangesproken door andere lange meiden om te vragen waar ik mijn broek vandaan heb. Echt super leuk!

Zo blij met deze site!

Ik ben zelf 1.80 en heb altijd moeite gehad met broeken vinden die lang genoeg zijn. Sinds ik deze webshop heb gevonden hoef ik niet lang meer te zoeken. De broeken zitten echt perfect en zijn heel mooi lang! De stretch is ook echt top. Ik ben heel blij :)

GEWELDIG

Super snelle levering. Wn de broeken zijn echt lang genoeg. Ik koop nergens anders meer mijn broeken !

Helmaal blij

De jumpsuit zit echt geweldig. Pijpen zijn zelfs tot op mijn voeten. Ik ben 1.90m en heb echt lange benen. Zo'n super gevoel. Het lijf zit ook perfect. Trekt niet op je schouders of in je kruis. Past gewoon heel goed. De skinny spijkerbroek valt iets klein. Het kan een hij zal nog wel iets oprekken. Maar maar groter had misschien ook gekunt. Al heb je dan misschien weer dat hij snel te los is.

Helemaal top z’n broek met lengte 38! Hij past perfect!

Ik ben heel blij met deze broek. Als lange vrouw is het vaak niet makkelijk om een mooie, passende broek te vinden die ook past bij de huidige mode.

Iedere keer als ik wat heb gekocht was ik tevreden, snelle bezorging en goeie service.

Goede website en lange broeken

Ik zelf ben wat langer dan andere van mijn leeftijd dus ik kan nooit echt goede broeken vinden. De broeken van the wildflower club zijn de perfecte lengte en ze zijn ook nog eens heel mooi

Hele mooie broeken en ook nog eens de perfecte lengte!

Ik heb nu 4 keer een bestelling gedaan bij de wildflowerclub en alle keren was de levering goed en was ik blij met de kleding. Ik kan nu eindelijk leuke lange broeken vinden.

Dit is mijn nieuwe favoriete webshop as a tall girl!

Altijd moeite gehad om leuke setjes en lekker zittende broeken/jeans te vinden die ook lang genoeg zijn. Hier heb je eindelijk de keuze voor verschillende lengtematen tegen een scherpe prijs, en ook verschillende stijlen. Ook de bezorging is mega snel! Ik ben heel erg tevreden en ga hier zeker voortaan bestellen :)

Product was heel anders dan op de fotos.

Ik had een jas besteld en de eerste keer viel hij veeeel te groot (maat L/XL) en toen heb ik hem in een maat kleiner besteld (S/M) en die viel alsnog heel groot en totaal niet in model. Daarnaast waren het hele andere knopen en veel meer knopen dan op de website staan en ook een hele andere jas dan de eerste keer dat ik hem besteld had. Erg teleurgesteld, vooral omdat ik voor de retourneringen ook elke keer 6+ euro moest betalen. Sonde van mijn tijd en geld.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)