Gewoon goed!

Uitstekende service van klantendienst en snelle levering

Kijk eens aan. Een strak resultaat zoals je het wenst

Fijn zaken doen met de mensen dit bedrijf. De wintermaanden boden een uitgelezen kans om voor de zomer nieuwe Douglas hout beton schutting te laten plaatsen. We zijn dik tevreden met het strakke resultaat geleverd door een team ervaren werklieden. En eerlijk is eerlijk, dat alles voor een nette prijs. Goed gedaan!

Mooi schutting en poort besteld

Afgelopen week de bestelde schutting en poort ontvangen en zaterdag geïnstalleerd, was een hoop werk, maar alles wat ik besteld had bij schuttingdeal klopte. Thx

Goed te woord gestaan bij afhalen spullen, maat de kwaliteit van de palen was slecht

Toen we de spullen op de aanhangwagen kregen, zag ik dat 3 palen beschadigd waren. Die zijn gelukkig vervangen voor andere palen. In de panelen zitten wat slechte planken, die is opgelost door 4 lossen plakken mee te geven. Nu zijn we bezig met plaatsen schutting en zien we dat de bovenste balk van slechte kwaliteit is.

Bijzonder positief

Met name op het punt communicatie

Zeer goed !

Netjes telefonisch geholpen, goed verpakt, mooie materialen.

Keurig geholpen en snel geleverd.

Geweldige service

Snelle levering, afgeleverd tot de voordeur

Schutting online besteld. Uitstekende service! Snel bezorgd vriendelijk en op de aangeven plaats.

Gewoon geen poespas

Bedrijven onder de naam -deal -sale -stunter etc, je moet altijd maar afwachten. Schuttingdeal doet haar naam eer aan. Bestellen ging eenvoudig en op de afgesproken dag in het afgesproken tijdsblok keurig en stevig verpakt, komt een vrolijke Tukker de hele handel kundig afleveren op de aangewezen plek. En dat voor een scherp tarief. Daar word je toch blij van!

Helemaal TOP

Na het samenstellen op de site de schutting op maandag besteld. Meteen een mail wanneer ik de schutting kon verwachten. Donderdag stond de transporteur voor de deur met alles op 1 pallet en netjes verpakt. Alle onderdelen waren aanwezig, dus we konden gaan bouwen!

Goede service en materialen

Heel behulpzaam, goede communicatie en juiste levering.

Netjes

Netjes geleverd en niet duur Schuttingen zien er degelijk uit.

Keurige Firma

Schuttingdelen besteld bij deze firma, dit voor de 2e keer. Je wordt er keurig geholpen, geven je het beste advies en zijn goed telefonisch bereikbaar. Alles wat je verwacht van een goede webshop. Bravo!

Fijne communicatie

Alles netjes geleverd fijne communicatie via de mail en telefonisch

Bestelling snel geleverd Mooie schutting waar ik nu van kan gaan genieten

Goed en eerlijk bedrijf.

Goed en eerlijk bedrijf tegen een prima service. Denken met je mee.

Mooie kwaliteit en uitstekende service

Juli 2024 mijn schutting en dubbele poort besteld en geleverd gekregen via Schuttingdeal. De service vanuit de binnendienst is uitstekend waarbij ze goed advies geven en met je mee denken. Na levering bleek er een probleem met een van de poort deuren te zijn. Hiervoor is een snelle oplossing bedacht, toen dat niet bleek te werken is de poort deur vervangen. Snel, servicegericht en heel prettig contact.

Prima bedrijf

Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen. Klantvriendelijk Goede communicatie. Mooie schuttingen

Perfecte service denken mee

Had een bestelling gedaan maar verschillende beton palen aangeklikt werd daar overgebeld of dat juist was. Beton palen zijn telefonisch aangepast zodat wij de juiste hekken en beton palen geleverd hebben gekregen. Netjes telefonisch geholpen en netjes afgeleverd door vervoersbedrijf. Zijn zeer tevreden

Top schutting!

Klantenservice via telefoon: top Levering precies volgens afspraak: top Materiaal stevig, compleet en mooi: top We kunnen niets anders zeggen dan dat we erg blij zijn dat we onze nieuwe schutting na een intensieve zoektocht uiteindelijk via SchuttingDeal hebben gevonden! Alles Top, dank jullie wel!

Tevreden over de service

Ik had de monteerhoeken niet mee besteld. Gelukkig waren ze oplettend en kon ik ze alsnog kopen en meenemen. Scheeld me weer een ritje.

Goede 2e ervaring

Na eerst 18m Douglas schutting te hebben besteld , vorige week wederom een schutting besteld van 28.5 m. Zeer tevreden over de mooie kwaliteit. Mooi bedrijf. Zeer snelle levering en goede communicatie. Bedankt.

Zeer goede sevice en niet duur.

Heb besteld, en kon het gelijk halen, genoeg op voorraad, dat ze hebben een goede prijs en de service is goed en snel.

Supersnel en netjes geleverd!

Het bestelproces was makkelijk. De materialen werden snel en netjes geleverd.

Nonkeswijk 2 C

7687 AZ Daarlerveen

Over Schuttingdeal.nl

Als bedrijf zijn wij al jaren met veel passie actief binnen de tuinhoutbranche. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en een snelle levering. Daarnaast hechten wij veel waarde aan toegankelijkheid en gemak. Een fijne klantervaring staat voor ons voorop! De website is dan ook ontstaand met het oog op het aanbieden van een complete hout beton schutting. Daarnaast zijn wij behoorlijk in ontwikkeling om een compleet aanbod te bieden op tuingebied!