Zeer goede, snelle en nette service

Zeer nette service. Ga er meer bestellen.

Zeer er vreden

Goed assortiment en snelle levering

Prima ervaring

Duidelijke website, prima prijzen, keurig verpakt en verzonden. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar kan ik me voorstellen ivm weekenden en feestdagen.

Redelijk

Duurde vrij lang en ik zie geen korting voor ondernemers dus niet echt aantrekkelijk voor mij

Goed spul ondank dat ik iets anders besteld had

Ik had een andere tube lijm besteld maar kreeg een hele set van meng componenten. Volgens mij ook goed misschien wel beter, alleen miste ik de uitleg van het gebruik ervan. Met speuren op Google speuren wel uitleg gevonden.

Snelle levering, jammer verkeerde geleverd.

Het bestelling werd snel geleverd, echter verkeerde artikel, eerst het verkeerde retour sturen, daarna wordt het juiste verstuurd, na een week nog niets in huis wel jemmer dit.

Bezorging

Het zou de volgende avond geleverd worden maar dat is niet gebeurd Goede vrijdag. ??

netjes verpakt en vlug geleverd

Bestelling naar wens en vlug ontvangen.

Teleurgesteld !

Boegtas voor de boot niet water dicht door gaatje boven op het dekzeil : (

Vlotte en prettige service

Beter kan niet!

Ik ben heel fijn geholpen door Leo, niets was teveel voor hem. Als je service wil, zoek niet verder!!

Snelle en correcte afhandeling

Zowel de levering (3) als een retour (1) worden soepel en correct verwerkt. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Zoals het hoort!

Ondanks dat de bestelling al geplaatst was, kon deze via een mailtje toch nog aangepast worden voordat het verzonden zou worden. Snelle levering!

Bezorging lastig

Beste, Het bestellen op de sit ging erg makkelijk en de prijs is prima. Wat betreft de bezorging ging het stroef. We kunnen alleen kiezen voor een bezorgtijd tussen 8 en 22 uur. Nu zijn wij de hele dag op ons bedrijf en dat is van 8 tot 18 uur. De bezorging vond in ons geval alleen in de avond plaats en dat was heel lastig om dat ik in de avond vaak niet thuis ben. Uitsluitend avond bezorging is voor ons zo lastig dat ik dit niet snel weer zal kiezen

Top product

Bezorging de volgende dag bleek helaas niet het geval, deze kwam 1 dag later. Product verder helemaal top!

snel en kundig

Goede service, mooie spullen en snel

Binnen een dag geleverd giede verpakkingven mooie kwaliteit

alles naar verwachting

's avonmds besteld volgende dag in huis

uitstekende service

snelle levering, fijn contact, doorgaan zo

Prima spullen, goed verpakt en snelle levering

Goede ervaring dus met watersportsonline!

Alles was ok

Alles was ok

Uitstekend!

In deze winkel mijn zeilpak aangeschaft. Super snelle levering en een mooie prijs. Ik ben er blij mee!

Prima.

Indien ik de jas elders gekocht had, had ik normaliter een xl genomen. Een L is meer dan groot genoeg (circa 92 kg, 187 cm en boven de 55 jaren oud).

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA