Perfect!

Snelle levering zoals besteld

super snelle levering

Goede kwaliteit en groot assortiment.

prima!

snelle verzending artikel uitstekend

Goed geholpen

Verkeerde maat van zeilpak besteld. Zonder problemen of verdere vragen het pak kunnen terugsturen en dezelfde week de juiste maat ontvangen. Vriendelijke en goeie telefonische bediening, advies en service

Prima afgeleverd

Blij met het product

Snelle levering en goed prijs

Idem aan onderwerp

Prima 8

Mooie broek,en snelle levering.

Prima levering vanuit IJben Season Sports en werd goed op de hoogte gehouden van het vervoer.

Prettige en zakelijk kontakt

goed en snel

mooie kwaliteit en het was zeer snel geleverd.

Snelle verzending, goede service

Mijn zeilpak werd snel geleverd,werden goed op de hoogte gehouden van levertijd

Snelle verzending, goede service

Mijn zeilpak werd snel geleverd,werden goed op de hoogte gehouden van levertijd

fantastisch snelle levering, keep it up guys!

Snelle en professionele club.

Product is goed, maar de levering niet volgens afspraak.

Zoals ik in de omschrijving al schreef. Het product bevalt tot nu toe goed. Maar bij bestelling zou ik het product de volgende dag in huis hebben. Bleek de op voorraad , niet op voorraad te zijn. En dat vind ik dus net weer even jammer.

Alles netjes geleverd

Snel geleverd voor een nette prijs

Tevreden

goede service, goed advies

Prettig contact via telefoon over de online bestelling van een zeil. Mooie extra 10 % korting bovenop de prijsverlaging!

Perfect geregeld

Goeie webshop, persoonlijke dienstverlening en snelle service. 2 surfplanken en zeil gekocht. En die werken al na twee dagen afgeleverd. Mijn eerste ervaring is dus prima

prettig snel correct en persoonlijk. waar vind je dat nog!

Er ging van alles fout bij mijn bestelling waar de mensen van ijben niet echt wat aan konden doen (mijn fout en iets in het systeem), maar de manier waarop ze alles oplosten was zo ontzettend snel, fijn en persoonlijk. Echt een topwinkel

Uitstekende service

Snelle & gratis levering, keuze uit verschrillende transporteurs zelfde dag levering mogelijk. Vriendelijk & deskundig personeel.

Goede producten, snelle levering

bestelling was snel binnen

Lost de verwachtingen in.

Zoals gezegd

Kwaliteit

Inmiddels een paar keer besteld en consistent goede kwaliteit tegen een goede prijs. En hele snelle levering

zeer snelle en accurate levering

zeer snelle en accurate levering

Snelle levering en makkelijk ruilen

Snelle levering en behulpzaam bij bezoek aan winkel om te ruilen in andere maat

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA