Mooie aanbieding, snel geleverd.

Snelle levering en je krijgt wat je hebt besteld.

Wetsuit eindelijk de juiste maat. Snelle service

Zo goed als het ook hoort te zijn.

Zo goed als het hoort te zijn. Goed assortiment, ruime keuze.

Hele goede en snelle service

Ik had een verkeerde maat besteld na overleg met hun. Direct werd de juiste maat bezorgd dezelfde dag nog en een retourlabel om de verkeerde terug te sturen.

Snel en servicegericht!

Meteen gereageerd nadat ik een typefout had gemaakt in mijn huisnummer bij mijn online bestelling, zodat het pakket naar het juiste adres verstuurd kon worden. Denk!

Ik heb online een wetsuit besteld en getwijfeld tussen 2 maten. De volgende dag waren de wetsuits er. Uiteindelijk een wetsuit terug gestuurd. De hele afhandeling ervan verliep prima.

Pakketje zoek

Helaas was ook onze tweede bestelling geen succes (eerste keer twee tassen en één paar handschoenen besteld, kregen één tas en twee paar handschoenen geleverd). Dit keer schoenen besteld. Track en trace link van dpd gaf maar geen status update, toch maar eens bellen, eerste keer wordt verbinding direct verbroken, tweede keer twee medewerkers gesproken, gaan uitzoeken waar pakketje is. Conform afspraak teruggebeld, pakketje met verkeerde bezorgdienst meegegeven, duurt even voor het terug is en dan weer verstuurd kan worden, geen tweede paar schoenen in mijn maat, dus verzocht bestelling te annuleren en geld terug te krijgen. Paar dagen later bellen ze met pakketje is terug, zullen we het versturen, maar had intussen al elders schoenen gekocht. Vervolgens nog paar dagen langer kunnen wachten op terugbetaling.

Mooi product, snelle levering, vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers. Mooi product, wel zelf in elkaar zetten. Snelle levering.

Goede eerste ervaring

Echter een probleem met de maten. De bestelde maat 43 is maat 9 USA en 8 UK, terwijl dit respectievelijk (van internet gehaald) maat 41 en 42 zijn. Dit klopt ook met mijn golfschoenen; deze zijn maat 10 USA, EU 43 en 9 UK. Het is in ieder geval niet eenduidig. De schoenen gaan nu omgeruild worden voor een m.i. te grote maat 44, dus maat 10 USA en 9 UK. Dit doet overigens niks af aan het maximale aantal sterren, die ik heb gegeven voor IJben Seasons Sports. De bestelling werd de volgende dag al geleverd, top!

super vriendelijke service

zeer fijn en klantvriendelijk bedrijf

Snelle levering nette prijs

Zoals verwacht

Super snelle service

Afspraak is afspraak en snelle levering . Prettig zaken doen

Top product en snel geleverd volgens afspraak

Product als omschreven, coulant met verzendkosten. Nette communicatie.

prima service

binnen enkele dagen geleverd

Goede communicatie en snelle levering

Zeer correct en supersnel bedankt

Zeer correct en supersnel bedankt

Duidelijke site en levering de volgende dag.

Zeer tevreden.

Ondanks dat ik het verkeerde had besteld, werd in korte tijd vervanging geregeld. Fijne service!

Na week nog geen pakket

Ik heb een week geleden zwemschoenen besteld en nog niks binnen. Vervolgens krijg ik deze mail om te beoordelen

Supersnel geleverd

Inhoud bestelling zoals verwacht, heel blij mee!

Snel verzonden

Zx

Supersnelle levering.

Ik wilde een drukmeter voor mijn supboard. 's Ochtends besteld, en 's avonds al in huis. Prima.

verkeerde levering

De levering komt niet overeen met de bestelling geplaatst op de website. Besteld een wetsuit Junior met (plas)rits, als afgebeeld. Geleverd een wetsuit zonder (plas)rits. Wel een snelle levering.

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA