Goed product en snelle levering!

Mijn vraag werd goed beantwoord!

TOP klantenservice

Tja, dan bestel je wat online en omdat ik dacht...dat is lekker dichtbij dan haal ik het zelf op. Bespaart toch weer verzendkosten. Helaas verwisselde ik een bedrijf met een product en zit IJBEN Season sports niet net naast Gorinchem. Nee, 3 uur er vandaan ;-). Contact gehad met een zeer vriendelijke dame en het verhaal uitgelegd. En wat denk je; de volgende dag lag mijn pakketje, kosteloos, op mijn bureau. Nogmaals dank!

Super service

De contactpersoon deed veel moeite om een vervangend artikel te vinden. Het contact was spontaan en vriendelijk.

Supersnel en mooie kwaliteit

Helemaal top

Levertijd iets langer maar binnen het acceptabele

Super snelle levering, dezelfde dag nog.

Super snelle levering, dezelfde dag nog.

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede producten in een dag geleverd en werkt prima

Makkelijk,Snel,goede prijs/kwaliteit

Fijne site, gebruiksvriendelijk Snelle levering Goede prijs/kwaliteit

Zeer goede klantenservice en snelle levering

Eerste keer verkeerde maat uitgekozen. Retourneren ging heel snel en geld stond volgende dag op de rekening. De nieuwe bestelling was er binnen 24 uur!

alles ok

ook alles ok

Onderdeel besteld en de volgende dag al geleverd. Goed kwaliteit onderdelen.

Alleen voor rubberboten

De handpomp die ik bestelde was alleen voor rubberboten. Een rubberen opblaaskano hoort daar blijkbaar niet bij...goed om te weten dat ze geen verlengstukken hebben voor andere ventielen/opblaasproducten bij de handpomp.

Goed en snel!

Overzichtelijk website/shop. Duidelijk in communicatie. Snel en netjes geleverd.

Product goed, levering vertraagd

Op zich prima, maar levering was niet (zoals de website vermeldt) de volgende dag maar een dag later. Gaf verder geen probleem, maar als je iets toezegt moet je het ook doen. Product verder ook goed

Prima spullen, goede snelle levering!

Perfecte wetsuit in juiste maat

Ik bestelde een helly henson wetsuit voor het suppen. Snel geleverd en perfecte kwaliteit.

Klantvriendelijk

Werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Helemaal top!! Zeker een bedrijf wat ik aan beveel.

geweldig snelle levering!

de spullen zijn zeer snel geleverd en netjes verpakt!

Super snel

Prima service s,morgens besteld s,avonds in huis super snel

snel en efficient

Product binnen de gestelde termijn geleverd.

perfecte en snelle levering

Goed uitgevoerd, prima verpakt en snel geleverd.

Snelle levering! Mooie spullen!

Fantastisch!

Snel te bestellen uit ruime keuze en enorm snel verzonden! Leuk ene handgeschreven boodschap erbij en wat brillenkoorden. Laat in de middag besteld en de volgende dag al in huis, echt top service!

Snelle levering, direct contact, wel gedoe met afwijkende maat

Mooie spullen, snelle levering en direct contact was handig, maar mijn Helly Hansen zeilbroek maat 34 viel ruim te groot, terwijl 34 altijd goed zit, dus dat betekende alsnog gedoe om terug te sturen, opnieuw een maat kleiner bestellen en 2 keer extra verzendkosten voor een maat kleiner. Een opmerking dat dit model ruim valt is op zijn plaats.

Servicedesk vraagt je door hoepels te springen

Lekkende brandstoftank geleverd gekregen. De servicedesk vroeg eerst of ik fotos wilt sturen en de dag erna hoe vol de tank zit en daarna of ik de lekkende tank terug wilt sturen. Dan zouden ze er "naar kijken". Ik verwacht op tijd een goed product geleverd te krijgen. En dat bij een defect product er binnen een week een nieuwe geleverd word.

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA