Eigenlijk zijn de meeste watersportwebwinkels tamelijk slecht. Weinig keuze, weinig voorraad en weinig productinformatie. Meestal zijn het fysieke winkels die af en toe iets per post versturen. Watersportsonline.nl (Dat IJben Season Sports) blijkt te heten is een positieve uitzondering. Echt de volgende dag geleverd (door avondlevering, zodat ze 's ochtends kunnen verzenden) en heel snel terugbetalen bij retouren. Prima gedaan. Enige -/- minpuntje: Jullie noemen je IJben, maar de website heet watersportsonline.nl (en watersportonline.nl werkt niet). Dat is een beetje verwarrend. Maak daar 1 naam van!
Goedemiddag D.R. Wat fijn dat je op onze website hetgeen hebt kunnen vinden wat je zoekt. Wat betreft je tip over de naam, hartelijk dank. Wij nemen dit intern mee. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Goed geholpen aan de telefoon, en een snelle bezorging! S'morgens besteld en de zelfde dag bezorgd! Helemaal geweldig, Top!!!!!
Goedemiddag Jenny, Goed om te horen dat onze klantenservice van toegevoegde waarde is geweest. Wij wensen je veel plezier met je order. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Keurig op tijd ontvangen, netjes verpakt
Goedemorgen Fleur, Wat fijn dat je product op tijd was. Wij wensen jou heel veel plezier met jou product. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Snelle levering! Mooi product:)!
Goedemorgen Id, Fijn om te horen dat je tevreden bent over je product en de service. Hopelijk krijgen wij nog orders van jou in de toekomst. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Bestelling wordt op tijd geleverd en goed ingepakt!
Goedemorgen A, Goed om te horen dat de leveringsdienst heeft voldaan aan haar beloftes. Wij zien graag in de toekomst orders van jou tegemoet. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Snelle levering en superkwaliteit, zeker aan te raden !
Heel snel geleverd , beloofd wat ze zegt. Retouneren is helaas niet vergoed. En complex Wat jammer is. Ook het online invulformulier van de Retouren is moeilijk te vinden. Het gewone formulier is wel snel te vinden maar moet je uitprinten.
Goedemorgen Arjen, Goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd! Om te voorkomen dat veel en onnodig pakketten retour worden gestuurd, kiezen wij ervoor om de retourkosten bij de klant neer te leggen. Dit is immers beter voor het milieu. Vanuit ons als watersportbedrijf proberen wij op deze manier een steentje bij te dragen. Retouren worden bij ons zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 2 weken verwerkt en terugbetaald. Als je vragen hebt over onze producten, kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Goedemorgen Dennis, Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd is. Wij wensen je veel plezier met de bestelde artikelen. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Ik had voor mijn rubberboot 2 nieuwe roeispanen nodig. Binnen twee werkdagen werden die geleverd aan het pick up adres. Super.
Ik heb een hoes voor de rubberboot gekocht. Deze paste goed , erg blij mee.
Goedemorgen Gwen, Goed om te horen dat de hoes past op jouw rubberboot. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Goedemorgen J, Fijn om te horen dat je order snel is geleverd. Hopelijk zien wij van jou nog orders tegemoet in de toekomst. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Hoewel de website erg duidelijk is, was ik verrast door de grote keuze. Telefonisch overleg heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb het advies gevolgd en de artikelen thuis ontvangen, zoals afgesproken de volgende dag. Ik ben er tevreden mee. Heb ik weer wat nodig dan zal ik zeker hier mijn aankopen weer doen.
Goedemorgen DJ, Goed om te horen dat je ons telefonisch contact als prettig hebt ervaren. Bij een volgende order staan wij graag weer (telefonisch) voor je klaar! Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Vriendelijk personeel die weten waar het over gaat.
Dag Rikus, Goed om te horen dat onze service is bevallen. Wij zien je graag tegemoet als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste artikelen. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Goede snelle levering
Dag Anja, Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Wij hopen in de toekomst nog eens orders van je te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Paar items besteld, waren blijkbaar niet op voorraad. Door een snelle mail wisseling order aangepast en de volgende dag items binnen.
Goedemiddag Dzemil, Vervelend dat je eerste order niet voltooid kon worden. Wij zijn blij om te horen dat dit naar wens is opgelost. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Goed product, goede prijs en sneller geleverd dan gedacht. Dus top :-)
Dag Fleur, Goed om te horen dat de gekochte producten naar wens zijn. Wij hopen in de toekomst nog orders van je te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Helaas iets verkeerds besteld en wilde dit retourneren, maar op de hele site niets te vinden hoe en wat. Chat wordt niet op gereageerd. Hopeloos dit.... Na mail van de webshop waarin ze aangaven dat de retour optie was verdwenen van de site is dit opgelost. Artikel heb ik zelf maar passend gemaakt.
Ursprüngliche Bewertung
Mijn stuurkabel was gebroken, ik had hem de volgende middag al in huis en kon direct weer genieten van het water!
Goedemorgen Jannes, Wat fijn dat wij meteen konden aanbieden wat je nodig had. Wij wensen je weer veel plezier op het water! Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Goede keuze, nette prijzen, en hele snelle bezorging (zelfde dag mits voor 1100 besteld).
Goedemorgen Hans, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier met de gekochte artikelen. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Super snel en keurig afgeleverd, product is precies wat je er van verwacht
Goedemorgen Jolanda, Wij wensen je veel plezier met je product. Als wij jouw in de toekomst nog kunnen voorzien van productinformatie, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Wieltjes besteld voor onze boot. Top geregeld, met dank aan Nick
Goedemorgen Guido, Wij wensen u heel veel plezier met de aankoop voor de boot. Als wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Goedemiddag J, Wij zijn blij dat onze service goed is bevallen. Mocht u bij uw volgende order nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Het pakket is snel en goed bezorgd! Keurig vakwerk.
Goedemorgen Simon, Goed om te horen dat je onze service aanbeveelt. Hopelijk zien wij in toekomst nog eens orders van je tegemoet. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Ik verloor mijn afsluitdop uit de spiegel. En dan weet ik; geen man overboord, Ijben zal het onderdeel zeker hebben. En ja, volgende dag in huis en weer varen!
Goedemiddag Tijs, Goed om te horen dat je zo enthousiast bent over Ijben Season Sports. Als wij in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Helemaal top geregeld allemaal
Goedemiddag Lex, Goed om te horen dat onze service goed is bevallen. Als wij in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports