Snelle en zuivere service

Goede producten. Top

snel en voorzichtig geleverd

het kwam goed en mooi aan aardige chauffeurs, alleen het ik hem op zaterdag besteld en komt hij zondag niet maar voor de rest was het goed ik kon mijn pakket volgen alleen die app werkte een beetje goed

gewoon goed

supersnel geleverd dik in orde

Helemaal goed

Prima ervaring. Spulletjes zijn netjes en snel geleverd.

woe 12:30 besteld, vrijdag eind vd dag nog niet geleverd

Klantvriendelijk en degelijke merkkleding. Bij niet goed geldt een termijn waarop je je geld terug krijgt van 14 dagen.

Behulpzaam en komt afspraak na

Antwoord op mijn vraag gekregen en probleem was daarna ook opgelost.

Duidelijke site, snelle verzending

Ik kon heel makkelijk zien wat ik wilde hebben, mooie aanbiedingsprijzen en snelle afhandeling. Binnen 24 uur in huis.

Prima alles zoals besproken perfect

Doen wat men zegt

Mooi assortimenten !!!

Mooi product, helaas te klein

Mooi product, helaas te klein en terug moeten sturen.

Netjes

Het enige wat ik jammer vind is dat er geen nippel bij zat om het op te pompen

super klantvriendelijk en prompt.

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

Snel geregeld.

Alleen de levering was later dan wat er genoemd werd . Kan door de drukte komen maar vermeld dat dan even . En de aflevering van dpd was ook niet correct. Had gevraagd om achter huis neer te zetten maar zetten gewoon op hekje waar iedereen zicht op heeft . Maar verder goed hoor .

Snelle levering en correcte communicatie

Door verzending issues niet optimaal

Bestelling snel verwerkt. Maar bezorgen was drama - lever datum zaterdag 15 mei en werd maandag Track en tracé werkte niet dpd slechte site, niks kwam te voorschijn.

Bezorg dienst had het pakje weer retour gezonden om onduidelijke reden , met een andere bode na gestuurd

Helemaal goed!

Boven verwachting.

Top service!

Geweldige service, prima geholpen en een mooi product de volgende dag geleverd!

Snelle levering, helaas te kleine maat ondanks advies medewerkster

Maten op de site kloppen niet. Honden zwemvest gekocht. Op advies van uw collega m besteld. 20-27 kg Hond weegt 21 kg, zwemvest is te klein. Jammer.

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA