Pakketje zou maandag bezorgd worden met dhl. Dinsdag nog niks gehad, stond er bij track and trace van dhl ( pakket retour wegens schade) dus ik heb contact met ijben season sports en dat hebben ze snel geregeld zodat ik me pakket de volgende dag als nog had

Prima voor elkaar

Snelle levering van het bestelde product. Eindelijk eens geen na-werk van producten die je online besteld. Ook de bereidheid van de medewerker om vooraf gevraagde info via de telefoon te verschaffen was dikke prima.

Eerlijk en behulpzaam…

Er is veel mis gegaan in de afhandeling van de bestellingen die ik gemaakt heb… Er is vervolgens meegedacht en opgelost.. prima…

Snelle en correcte levering

Snelle levering. Bootje was goed verpakt. Duidelijke gebruikershandleiding meegeleverd. Top!

Goed product voor een zeer redelijke prijs

Zoals boven omschreven, en een snelle en zeer nette verzending en bezorging

Pomp besteld maar deze bleek niet in voorraad. Na telefonisch overleg is er een groter (en duurder) exemplaar gestuurd zonder bijbetaling. Goede service.

Prima op tijd en prima service - denken mee

De waterschoenen die we hadden besteld waren niet in de juiste maat voorhanden. Er werd meegedacht over alternatieven.

17.00 besteld, de volgende dag 09.00 in huis, prima

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.

Prima afhandeling van de order, groot assortiment, kwalitatief goede producten en scherp geprijsd.

Uitgebreid assortiment en hulp met verstand van zaken

Uitgebreid assortiment en hulp met verstand van zaken. Behulpzaam bij het checken op voorraad in een ander filiaal. Uitleg over de verschillen tussen verschillende typen zeilkleding was to the point.

Snel en goed verpakt geleverd!

Zijn niet gunstig

Ik ben niet tevreden over het product, het is maar 28 cm en daarom veel te klein voor mij. Ik heb dit niet op uw site kunnen waarnemen. Mvrg. Gerard Op de Weegh

Ze hebben een snelle levering. Het pakketje paste in mijn brievenbus dus het was in een paar werkdagen al geleverd.

Gewoon goed

Gewoon goed.

Veel betaald en niets ontvangen

Bestelling geplaatst, betaald, en niets ontvangen. Schandalige afzetterij. 20 juli besteld, zou de dag nadien geleverd worden, ondertussen zijn we 6 dagen later.

Nog niet gebruikt, deze beoordeling komt later.

goede service

Supersnelle levering en duidelijk proces

's Ochtends bestelling geplaats en begin avond al in huis. Daarnaast erg goede service om levering te volgen of eigen voorkeuren achter te laten!

Goede service en snelle levering

Verkeerde product info

Belangrijke product info niet correct..leermoment van 15 € , oplossing 2 €...

Word mee gedacht door personeel om de klant zo snel en goed mogelijk te helpen 1ste x besteld bij dit bedrijf tot nu toe top

Snelle levering, goede kwaliteit

Banktas voor rubberboot en een lijmsetje inclusief PVC plakkers besteld. Prima spullen, de plakkers zijn zelf gesneden of geknipt, dit mag wel wat beter. Of gewoon de hoeken niet proberen rond te knippen, dan doe ik dat zelf wel.

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA