snel binnen en de maat klopt

Vorige dag 's avonds bestelt, de volgende dag al in huis. Ik kon meteen de dag erop mijn nieuwe zeilbroek naar mijn werk op de Zeilschool aan! Maat klopt wat ook fijn is.

Goede service snelle levering

De bestelde goederen zeer snel geleverd. jas was re groot besteld, ook dit werd snel afgehandeld.

Tevreden

Vriendelijk geholpen, goede servicr

Goed bedrijf

Duidelijk website en product makkelijk gevonden, zoals gemeld op de site volgende dag geleverd.

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Prima contact en snel geleverd

Prettig en snel

Vlotte levering!

Elders al uitverkocht en niet meer te leveren. Hier op voorraad en snel geleverd

Langzame en slechte service

Maat L besteld, krijg ik een maat M binnen. Gebeld en kan gefixt worden als ik gewoon een nieuwe koop en oude terugstuur, met extra eigen kosten van €4,95 voor de verzending. Vervolgens voor drie weken geen geld terug gekregen, na nog een keer bellen pas het geld teruggestort gekregen. Onprofessioneel, zeker niet voor herhaling vatbaar.

goed bedijf

item was door omstandig heden niet op voorraad netjes gebeld en verteld wat de opties waren daarna netjes en snel verstuurd. prijs was goed netjes verpakt snel verzonden goede communicatie

Zeer snelle levering, product zoals omschreven

Zeer vriendelijke medewerkers, snelle levering en goed product.

Snelle nette levering

Snelle levering!

Prima ervaring

Supersnelle levering

Dank voor de snelle levering, het was een verjaarskado,!

Gewoon zoals het hoort

Uffboohudgnkl

Goede ervaring

Goede sevice

Goede levering.

Ik heb mijn bestelling makkelijk kunnen plaatsen en alles op tijd ontvangen.

HH Zeiljas aangeschaft, middels de maattabel en de extra info speciaal voor deze jas betreffende de juiste keuze betreffende maat kunnen nemen. Jas is op een nette wijze correct verpakt en verzonden! Goede prijs kwaliteit verhouding! Kortom, BEDANKT!

Snelle levering en ik hoop een goede band!

Snelle levering - prima product

Product prima verpakt en wat ik besteld heb. Bestelling geplaatst op zondag. Als aangegeven gekozen voor snelle levering via Trunkrs voor levering maandag avond. Product geleverd via DHL op dinsdag avond. Op tijd voor mij, maar niet als verwacht.

Super snelle levering.

2 componenten lijm gekocht waar ik heel tevreden over ben. Deze lijkt eindelijk goed.

Goed, alles duidelijk en snel geleverd

Bestelling geplaatst op zondag en volgens de site wordt het dan geleverd op dinsdag, hier keurig een bevestiging van gehad en op de dag zelf een mailtje met het tijdsbestek waar in het geleverd zou worden en dit klopte ook. Met andere woorden helemaal prima

service prima, product iets minder

Had nieuwe bootschoen besteld. Kende het merk niet, leek een leuke nieuwe speler (voor mij althans) maar de kwaliteit als ook de pasvorm liet te wensen over. Hen zending geretourneerd.

snelle levering tegen scherpe prijzen

snelle levering tegen scherpe prijzen

Snel geleverd, klopte precies, product werkt TOP!

Het was allemaal prima in orde!

Een woord. Geweldig

Duidelijk snel en het juiste artikel, wat wil je nog meer .

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA