snel en vriendelijk geholpen. goed product, redelijke prijs.

mooie trekkabel voor de watersport

mooi verjaardags cadeau voor kleinzoon zal hij veel plezier van hebben in twater

Correcte contact en overleg

De bestelling was verkeerd geleverd en het heeft 5 dagen geduurd voordat het was opgelost. Uiteindelijk is het goed geregeld maar ik moest er wel iedere keer zelf achteraan bellen. Daarom en acht en geen 10

Prima winkel

Snelle levering,niet duur.

Snelle verzending en mooie uitgebreide collectie

Snelle verzending en mooie uitgebreide collectie

levering volgens agspraak

Makkelijk in elkaar te zetten, Volgens mij was er niet aanggey dat het een bouwpakket was

Prima service, zeer snelle verzending

Zie boven

Snel en goed!

Een bedrijf die doet wat het beloofd, ik had m’n bestelling de volgende dag (zaterdag) in huis. Dank.

Prima ontvangen en behulpzaam.

Weet waar ze over praten en zeer behulpzaam.

Snelle levering en de site was duidelijk en makkelijk

Goes product en snel geleverd.

Mooi gegaan. Voor herhaling vatbaar

Doen wat ze beloven

vlotte service, snelle reactie op mail.

uitstekend

snel geleverd en goed verpakt

goed geleverd en het product was super

super blij en bedankt

Om 00:15 besteld en dezelfde dag nog bezorgd!

Echt nooit eerder meegemaakt dat als ik 's nachts een bestelling plaats, ik dit dezelfde dag nog geleverd krijg. Een groot compliment waard!

Zwak product gekregen

Helaas kreeg ik een product die al binnen 8 uur niet meer goed was. Dit was mijn eigen schuld want ik had de dop te ver opengedraaid zeggen ze. Dit kunnen ze sowieso niet zien en als één kwartslag al teveel is dan is de kwaliteit nog lager dan die van Alibaba etc. Jammer dat ze niet kijken naar een oplossing maar alleen beweren dat jijzelf iets fout hebt gedaan. Voor mij nooit weer.

ik heb nog niks ontvangen na 6 dagen; voor 23:59 besteld de volgende dag in huis! dag in huis

Je doet een klant belofte die je niet waar kan maken, haal dat aub weg. Zoek een betere logistiek provider die wel kan leveren. Over product kan ik niks zeggen want nog niets ontvangen

snelle en correcte levering

Zeer trage verzending

Verzending is erg traag, na 5 dagen alleen maar aangemeld Niet voldoende op voorraad

Alleen maar positief.

Prima service, niets op aan te merken!!

Bruikbare en oprechte advies

Mijn gestelde vagen over een probleem van mijn rubber bijboot werden op een zeer correcte manier beantwoordt. Eindelijk een bedrijf die oprecht is en niet alleen aan commerciële belangen heeft.

Producten zoals omschreven. Per ongeluk verkeerde serie van product geleverd. Via de klantenservice binnen no time opgelost en na een paar dagen het juiste product ontvangen. Nette service

Goede site, prima product en op tijd geleverd. De verzending is redelijk prijzig.

Prima service. Op tijd geleverd.

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA