Snel en compleet

knudde

Als ik op 3 mei iets bestel, en daarna op 6 mei informeer of alles goed gaat, en uiteindelijk wordt het pakket dan op 13 mei bezorgd, dan vind ik dat knudde. Het betreft een kado voor mijn kleindochter, die op 10 mei jarig was. Wij komen met lege handen en ik moet het pakket alsnog nasturen. Kleindochter woont in Utrecht en wij in Ruurlo. Dankuwel voor deze knudde service en de extra verzendkosten die ik nu heb.

goede service

hun zelf zijn zeer goed en snel. Maar de pakketvervoeder DPd is waardeloos ,kreeg na veel gedoe mijn pakket een week later.

Polsband gekocht. Ding is veel te klein

Polsband gekocht. Ding is veel te klein. Melding gemaakt. Werd niet aangeboden om ding terug te sturen of andere op te sturen. 5.95 euro gaat het niet om. Boeit me niet.

Snelle levering en top service

Ik heb hier een stuurkabel incl. stuurhuis besteld en de volgende dag thuis ontvangen. De vragen werden telefonisch snel beantwoord en ik werd zelfs teruggebeld.

Prima op tijd geleverd en wat ik wilde!

Benzine tank

Benzine tank besteld voor bb motor. Snel geleverd goed verpakt kwaliteit nog even afwachten maar ziet er goed uit..

Prima webwinkel

Ook de retour prima afgehandeld.

Snelle reactie en goede service

Uitstekend assortiment, prima prijs en zeer oplossingsgericht

Watersportsonline.nl had precies wat we zochten en het contact met de klantenservice was heel plezierig!

Snelle levering van goed product

Product en levering zoals beloofd

Levertijd komt niet overeen met bevestiging

Er werd gesuggereerd dat artikel de volgende dag geleverd zou worden. Later ontving ik een bericht dat artikel later geleverd zou worden. Omdat ik het artikel binnen een week nodig had heb ik per e-mail gevraagd wat de levertijd zou worden. Het artikel zou op tijd geleverd worden. Helaas werd het artikel 4 dagen later geleverd.

Klantvriendelijk!

Ik werd zeer goed geholpen!

Perfecte service.

Keurig op tijd geleverd. Goede aanvullende informatie per telefoon.

Communicatie is niet goed

Heb wat online besteld lang wachten op pakketje. Maar in de telefoon geklommen om te vragen waar het pakket blijft, dit moesten ze uitzoeken en zouden mij er over terug informeren. Tegen 17:00 toch maar een belletje gedaan hoe het nu zit. Lijkt mij dat je best een telefoontje of mailtje kan sturen met daarin bericht hoe het met zending verloopt

heb mijn pakket nog helemaal niet binnen

mijn pakket is na een week nog niet binnen

Uitstekend geholpen

Door een storing helaas niet de zeilbroek op voorraad die ik besteld had. Ze hebben het netjes opgelost. Problemen met leveren door pakketdienst ze gaan er meteen achterna. Uitstekende service.

Snelle levering, duidelijke informatie

Prima webshop!!

Prima en snel

!

Snel juiste product geleverd

Goede omschrijving en kwaliteit van het geleverde materiaal

Blij met snelle levering

Goede spullen voor concurrerende prijs en snel thuis afgeleverd. Top!

Hehs

Hahaha

Prachtige zeilkleding!

Goede service, snelle afhandeling

Gewoon goed.

Product besteld en 2 dagen later in huis.

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA