Goede en snelle dienstverlening

Goede en snelle dienstverlening

Product niet ontvangen

Zwemvest besteld, zou de volgende dag bezorgt worden. Nog steeds niet ontvangen, bijna week later. Ligt niet aan jullie maar aan DHL. Waardeloos bedrijf is dat.

Correct en perfect van A tot Z ! Prijs, kwaliteit, snelheid

Helemaal goed !

Slecht

Feedback is goed. Maar dat je voor retourneren zelf de kosten a 4,75 moet betalen vind ik niet pluis. Ik heb het vorige week vrijdag geregeld maar het geld staat nog niet op de rekening. Eens maar nooit meer. Mw Kuijvenhoven. Vlaardingen.

Niet super

Had een vin besteld die zou moeten passen op zowel een powerbox als een tutle box. Maar dat paste niet. Er aan schuren was het advies vanuit Ijben. Maar als het niet lukt kon ik hem ook niet meer terugsturen. Daarom heb ik hem meteen maar terug gestuurd. Kreeg wel mijn geld terug, maar niet de verzendkosten. `Terwijl het hun fout is dat ze een niet-passende vin hebben gestuurd.

een plastic benzinetank besteld en betaald, prima levering via DHL.

Supersnel geleverd

Dit is een bedrijf waar ik zonder zorgen durf te bestellen. Super snel geleverd en duidelijke retour retour regels.

Makkelijk besteld, snel bezorgd.

Reageren snel en sturen artikel snel op.

Snel en goed geleverd

Besteld en had het heel snel thuis

Nog geen aflevering na 7 dagen.

Telefonisch wordt ik zeer netjes te woord gestaan. Op de e-mails tot nu geen antwoord noch duidelijkheid wanneer de broek wordt geleverd.

Bestelling niet ontvangen!

Bestelling geplaatst en zou 24 augustus worden bezorgd door DHL. Het is nu 30 augustus en ik heb nog steeds niets ontvangen maar het bedrag wel volledig betaald. Hoe kan dit? Ik hoop ( en verwacht) dat er nu contact met mij wordt opgenomen om dit op te lossen.

prima service en snel geregeld

oke

Alles naar wens

De producten waren zoals verwacht en werden zeer snel geleverd erg tevreden over de werkwijze van dit bedrijf :)

Goed product

Degelijk product, alleen geen track &. Tracé code ontvangen zodat ik niet wist dat ze het pakketje al enkele dagen eerder bij de buren hadden afgegeven.

Snelle levering en prima prijs.

Snelle en nette levering voor een prima prijs.

Prima hoor!

Makkelijke webshop en snelle verzending, prijs/kwaliteit prima.

vlot en goed

Het bestelde product snel en in goede staat ontvangen.

Overzichtelijke site en aardig personeel.

Prima product! Bevalt super goed. Goed bereikbaar bedrijf. Ook telefonisch. Veel voor me kunnen betekenen en uiteindelijk goede feedback. Mijn grote bestelling netjes afgeleverd op de afgesproken plek. Vooral zo doorgaan! Jullie komen er wel op deze manier. Ik kom zeker bij jullie terug!!

Een bedrijf om aan te raden!

Mooi product Goede informatie voorziening Zeer klantgericht Goede service Aanrader

Prima site, snelle levering.

Ik heb een zonnebril gekocht en had hem snel binnen.

Zeer snel verstuurd

Goed geholpen, reserve onderdeel de volgende dag in huis.

super levering

Snelle levering , op dezelfde dag nog. Gewoon een goed product.

1 Ambachtswei

Joure 8501 XA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire